- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #24.841
yani yumurtlamaya daha var mı?bird ben bu ay çok az adet gördüm sadece bir gün sonrası hep leke şeklindeydi ben hamilelikten şüphelendim öyle bir şey olmaz herhalde..
Netten alınacak ovulasyon testi için yardım edermisiniz
ben bugün baya aradım eczaneleri birinde bulabildim markası galeneik one step içinde 5 adet var 25 tl.
yani yumurtlamaya daha var mı?bird ben bu ay çok az adet gördüm sadece bir gün sonrası hep leke şeklindeydi ben hamilelikten şüphelendim öyle bir şey olmaz herhalde..
Kızlar, testlerinizi ucuz alabilmeniz için tavsiyemdir;
​http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/638918-ovulasyon-gebelik-testlerimi-cok-ucuza-aliyorum.html
Canım bende de galenik var ama 5 tane internette daha çok sayılı olan varmış o beş tane yetermi sence
bence olabilir yani söyle duydum üstüne görme diye bişey oluyomuş.eğer dediğin gibi sadece 1 gün adet olduysan olabilir hamilelik.ama şöyle bi durumda var adetinden 6 gün geçtikten sonra yapılan gebelik testinde silik çizgi çıkacagını sanmıyorum daha belirgin ve koyu olur eger hamileysen tabi..bence kan testi yaptır ama umutlanma hayırlısı olur inşallah..
Hamilelikten süpheleniyorsan gebelik testi al...ve. Yumurtlaya Daha var gösteriyo...
Çıkmadı canım yaa neyse yumurtlama testi öyle gösterince şaşırdım
Belki gec döllenme olabilirr sen yinede Dikkat et bence...Arada yap gebelik testimi...hamile olduklari Halde teste cikmayan arkadaslarimiz var canim..yoksada bi dahakine insallah..
Çıkmadı canım yaa neyse yumurtlama testi öyle gösterince şaşırdım
Kızlarrr bugün son kalan ovü testimi yaptım diğer testlerde c kısmı hemen koyulaşıyordu bugün biraz bekledim öyle koyulaştı acaba testte problem mi vardı? neyseciğime c ve t yine koyuydu t belirgindi bayağı ama çok az c den açıktı anlamadım böle olan varmıydı kızlar?
Aynen bende kaldim böyle Arada Moral Felan kalmadi dusunmekten..senin kac gunum var bata?
bu test kaç gün sürüyor bence problem yoktur
duzenli olursa 11 inde beklıodm ama testı duzenlı yapamdgım ıcın tam yurmtalama gunumu bılmıorım o yuzden tam gun veremıorum ama son adet tarıhım 10eylul dun testım yıne c ye cok cok yakın koyuluktaydı ve ovulasyon akıntısı gıbı akıntım devam edıyor kasıklrıma agrı gırıyor bılmıorum heveslenmek ıstemıorum aksıne ters bır durum olmasından korkuorum bayramdan sonra kontrlum var prolaktın falan bakılcak yumrtalıklarada bır bakılır durum ne o yzuden sımdı beklıorum kontrle gıtmıorum
İncitanemmmm benimde bu ay adetim 3 gün sürdü diyebilirim bende adetimin 9.gününden şüphelendim mide bulantısı akıntı baş ağrısı vs sabah ovülasyon testi yaptım ve kopkoyu çıktı 3 gün sürdü yumurtlamam tabi eğer yumurtladıysam? şimdi yeni testlerim geldi ondanda bir tane yaptım t sabahki testime göre bayağı siliklenmiş yumurtlamam bitti sanırım biz bugün bile çalıştık :) gerisi allaha kalmış herşeyin hayırlısı olsun:)
kızlar bi yorum yapın lütfen:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?