- 14 Şubat 2014
- 398
- 6
- 118
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #30.021
İnşaAllah canım,bilinçaltımızdan kaynaklanmıyorsa tabii :)
merhaba kızlar epeydir gelemedim,malesef bebeyimi kaybettim
Sadece bilinc altina baglamamak lazim. Rabbim bize gostermek istedigini gosterir. Ona bakip yorumlamsk bize kalmis. Cok guzel bie soz var Allah kabul olmasini istemedigi duayi kullarina yaptirmazmis. Eger biz bunun icin dua edip yuregimizden diliyorsak rabbim istedigi icindir.
merhaba kızlar epeydir gelemedim,malesef bebeyimi kaybettim
Canim simdi farkettim yazini ve cok uzuldumsen sakin ümidini kaybetme ve allahtan daima hayirlisini dile..
yüce rabbim herşeyin sabrınıda veriyor,nasip böyleymiş demekki,şu aralar daha iyiyim,rabbim yine hayırlı bi şekilde tattıracak bana o duyguyu inanıyorum ben
benimki de bugun buna çok benziyor. Sabah yapmıştım gitgide koyulaşıyor:s adetim düzensiz anlayamıyorum o yuzden. bu yumurtlama gunu demek olabilir miadetime 5 gün filan var bugün ovulasyon testi yaptım böyle çıktı. bu normal mi yoksa ben mi gözümde büyütüyorum
Eki Görüntüle 1043273
benimki de bugun buna çok benziyor. Sabah yapmıştım gitgide koyulaşıyor:s adetim düzensiz anlayamıyorum o yuzden. bu yumurtlama gunu demek olabilir mi
bende bu testten çok anlayamıyorum açıkçası. senin 16. gün olanda c deki çizgi ile tam olarak aynı renkte miydi?Benim yumurtlama degil cunku adetimin 16. Gunu pozitifti test. Ayrica adetim duzenli.bu ay farklu bi test kullandigim icin sonucu pek kestiremiyorum
bende bu testten çok anlayamıyorum açıkçası. senin 16. gün olanda c deki çizgi ile tam olarak aynı renkte miydi?
Eki Görüntüle 1043331
üstteki sabah yaptığım,alttakide 5 dk öncesinin testi.yumurtlama gunum mu?ne dersiniz?
ayyy hadi inşallahEvet canim çalışmalara bu gece baslayin ovulasyon testin pozitif :)
ayyy hadi inşallah
Bu arada bu test Laboquick mi
evet,laboquick marka testim
Ağzından bal damlıyor canım inşaAllah,Rabbim gönlümüzdekini versin inşaAllah :) Test falan yaptın mı hiç? Az kaldı adete son 2 gün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?