- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
- 798
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #46.261
Evet cnm zor ama imkansız değil spermin kalitesi ve dayanıklılığı ile alakalı birşeyTabiki. İnşaallah rabbimdiler. Allahımdiler ve olur inşaallahVeson 5 gün en geç bsiraz zor ama imkansız değil dmi :):)
Bu ay da tutmazsa havuc ve incir kürünu yapacagim. Ama umarim gerek kalmaz.. Bu arada hic deneyen var mi bu kuru
İnşaallah tutar canım. AMİN.Evet cnm zor ama imkansız değil spermin kalitesi ve dayanıklılığı ile alakalı birşey
Sana da Sifa olsun canim sonuclari paylasirizBen başladım canım bugün 2. günümdü. Şifa olsun inş
Canım yazdıklarını az az okuyabildim sayfa çok hızlı ilerliyor , son denemende hikayen nedir kanamadan bahsetmişsin Detaylı Yazarımısın ? Geçmiş tecrübelerimden belki faydam olur merak ettim ne durumdasın nler oldu bu ay?İnşaallah tutar canım. AMİN.
Tatlim iyi aksamlar..bu havuc ve incir kürü nasil rica etsem anlatirmisin..Ben başladım canım bugün 2. günümdü. Şifa olsun inş
adetin 2. günü 2.5 bardak klorsuz kaynamış suya 8-9 inciri bölüp atıyorsun, başka bir kapta kaynamış klorsuz suya 2 adet orta boy havucu yıkayıp bölüp atıyorsun. havuç 20 dakika, incir 15 dakika kaynıyor. sonra ikisini bir kapta birleştiriyorsun ve sabah akşam aç karnına içiyorsun 21 gün. her gün taze hazırlaman gerekiyor, sabah hazırladığını akşam da içebiliyorsun.Tatlim iyi aksamlar..bu havuc ve incir kürü nasil rica etsem anlatirmisin..
Canım koyu çıkmış.Hemde bayağıBu test bozuk cikmis degil mi ??
Sanki bozuk gibi geldi bana :) ee dun mu pozitif oldu o zaman :) degerlendirmedik de valla neyse nasip artikCanım koyu çıkmış.Hemde bayağı
Tsk ederim canimadetin 2. günü 2.5 bardak klorsuz kaynamış suya 8-9 inciri bölüp atıyorsun, başka bir kapta kaynamış klorsuz suya 2 adet orta boy havucu yıkayıp bölüp atıyorsun. havuç 20 dakika, incir 15 dakika kaynıyor. sonra ikisini bir kapta birleştiriyorsun ve sabah akşam aç karnına içiyorsun 21 gün. her gün taze hazırlaman gerekiyor, sabah hazırladığını akşam da içebiliyorsun.
21 günden sonra 7 gün ara verip bir 21 gün daha yapıyorsun
Bugün tekrar yapsaydinya testi.Belli olur.Bazen hemen catlama olmuyor.Akşama erkenden degerlendir geç kalmaSanki bozuk gibi geldi bana :) ee dun mu pozitif oldu o zaman :) degerlendirmedik de valla neyse nasip artik
Ya canım benim adetlerimdüzensiz hemde çok 18 kasımda baya ağır kananam vardı hep parça kan düşürdm 7 aralıkta ilişki oldu 27 aralıkta çok az açık kahverengi açık pembe sonra açık kahverengi ve açık kırmızı kan geldi 4 gün sürdü ama ped takmdm hiç. 1 ocakta ilişki oldu En sonda 6 ocak yumurtlama testi yaptm pozitif çıktı gebelik testi dene dediler 7 sinde yaptm negatifti sonra yine yaptm yumurtlama testini çok az silikti ama pozitife giryor böyle. Adet düzensizliğimin sbebi yok bu aradaCanım yazdıklarını az az okuyabildim sayfa çok hızlı ilerliyor , son denemende hikayen nedir kanamadan bahsetmişsin Detaylı Yazarımısın ? Geçmiş tecrübelerimden belki faydam olur merak ettim ne durumdasın nler oldu bu ay?
Aminn.- Ya Rabbi! Sesimizi duyansın, hallerimizi bilensin. Açtık gönlümüzü sana, Sen imdat eyle, Sen affeyle, sen yollarımızı hayır eyle. hakkımızda hayırlı olan evlatlar nasip eyle rabbim sen kucaklarımız boş bırakma
RABBİ HEPLİ MİNNES SALİHİN (amin)
Hayırlı Cumalar
Sıkma kendmini ya zamanı gelcek inşaallah erkendmir Zaman hepimiz için :):)Ben yine burdayim
Gunlerden reglin 2. Gunu.
Aylardan 2. Deneme ayi.
Durum: Gecen ay erken yumurtlamisim!32 33 gun beklerken 29 gun.... o gunu de bos gecmemistik ama kismet iste.
Eldeki materyaller: 40 adet laboquick ovulasyon, 5 adet laboquick gebelik, 2 adet surelab gebelik testi.
Yapilan kurler: bal+tarcin+corek otu
Sat 07.01.2016
Bat 05.02.2016
Sıkma kendmini ya zamanı gelcek inşaallah erkendmir Zaman hepimiz için :):)
Benim aynı ya bi gelişme olursa yazarımtatlım. Adetin biter bitmez bsla bence yumurtlama belli olmuyor ya çift czg görene kadar yapSende durum nedir?
Bana akil verir misin bide... testlere ne zaman baslayayim? Kac gun yapayim? Saat kacta yapayim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?