- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.004
- 78
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #46.221
Hayırlısı olsun :):)Adetim 35-38 gunde bir olunca yillardiiir bir telas aliyor acaba? diye,:) ama bebek dusunmeden once doktora gittim her seyin gayet normal dedi 3 aydir ovulasyon ates olcumu ile tutturamadik artik hayirli zamani bekliyoruz :)
Bat 21.01 canım. Evet bende ilk defa bu ay yaptım testi çok erken yumurtladığımı yeni farkettim[/QUOTE
Yerleşme için çok erken ama tutar inşaallah
Testin hayırlı olsun cnmDün bir ara ben otları gördüm bir daha görmedim regl a birkaç günüm var nette testle ilgili Detaylı bilgi vardı orda otlar görünüp ertesi gün kaybolunca anlık östrojen artışı olmuştur yazıyor.sanırım bana öyle birşey oldu ama tuz yaladım yine göremedim otları beceremiyor muyum ya??? Hiç görmesem diyeceğim alet bozuk ama bir kez gördüm.
Sen o otları gördüğün dönem belki de ovulasyon oldu
Bogurtlen koku kuru daha faydalı ama adetin ilk gününden kullanman gerek.tecrübe edilmiştirBu ay da tutmazsa havuc ve incir kürünu yapacagim. Ama umarim gerek kalmaz.. Bu arada hic deneyen var mi bu kuru
Yerleşme genelde yumurtlamadan sonra 6.gün gerçekleşir.Valla benim ovulasyon sizden biraz farklı sat 24.12 ovulasyon 02.01 yani 10. gün yumurtlama oldu
Canım bence herseyi yerine göre kullanın. Çünkü zaten çift czg dışında genelde yumurtlama testlerinde silik çıkyorKizlar birsey sorcam ilk defa idrarli ovulasyon kullandim.gunlerimi adet baslangicindan saymaya basladim 10.gun testim cift cikti ve hayalide olsa cikmaya devam ediyor cift cizgi nezamana kadar ciftgormem gerekiyor..adete 9 gun var surekli cift gormeye devam edersem gebelik belirtisimi oluyor bu ?
Negatif canımBugünkiVeson
Otlar 12 de belirdi ise o ara çatlamış olabilir 11 de ilişki olması çok iyiTestin hayırlı olsun cnm
Tuzu bende denedim oomadı
Evet o zaman ovu olmus olabilir.klavuzda otları gordukten sonraki 24-36 saat içinde ilişki olmalıdır yazıyo. Ben adetin 12.günü gördüm otları.İlişki ise 11. Ve 15. Gün oldu.sence şansım var mı canım
Diğer kızlarda yorumlarsa sevinirim.
Bu arada yogun akımtım 14. Ve 15. Gun oldu. Catlamadan 14. Gun sonrası regl olunuyor ya 29. Gune geliyor ki genelde 29. Gun kahve leke gelir
Çok mu idrar damlatın dağılmış anlaşılmıyor pek tekrarlamanda fayda varBugünkiVeson
Yok tükrük ve ateş bu ay korunuyorum ama anlamak için bol bol yapıyorum testi:))Veson cum sen hem tukuruk hem idrar mı yapacaksın?
İnş kocaman kocaman otlar gorursun canım
Cnm tskler ilk defa kullaniyorumda ne zaman birakmam gerekiyor onu bilemedim.Canım bence herseyi yerine göre kullanın. Çünkü zaten çift czg dışında genelde yumurtlama testlerinde silik çıkyor
Adetin biter bitmez bsla canımCnm tskler ilk defa kullaniyorumda ne zaman birakmam gerekiyor onu bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?