Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Hayırlı cumalar kızlar nasılsınız
Benim reglime 10-12 gun kaldı
Bir ovu donemini daha bitirdim Adetin 11.15.18. Gunu degerlendirdik.hayırlısıyla sonuclanır inşaallah dualarınızı beklerim.

Kizlar yaa sanirim 22 ovulasyon neden derseniz 26ya kadar catlamasi lazimdi yani

Eklentiler

• IMG_20160108_162034.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 108
denediğin ikinci ayda kür, test falan gerek yokmuş aslında, benim 27. ayım ve kürü ilk defa 21. ayda denemiştim gerçi üşenenin çocuğu olmaz diye boşuna dememiş büyükler direk beni anlatmışlar

Kizlar yaa sanirim 22 ovulasyon neden derseniz 26ya kadar catlamasi lazimdi yani
bence 22 değil. ovulasyon olmamış olabilir belki. yada 19 da test bozuk görünüyor o gün olabilir mi? her ay yumurtlama gerçekleşecek diye bir şart yok malum. testi yaparken su kısıtlaması, idrar tutma ve saatine dikkat ediyor musun?

Ben gecen ay da test yaptim da. Test yapmaya gec baslamisim olmadi.
Hatta soke oldum nasil olmaz ilk aydan diye.
Ozguvene bak.
Hemen evlat edinmeyi arastirmaya basladim.
Psikolojimi öpeyim.

Ben gecen ay da test yaptim da. Test yapmaya gec baslamisim olmadi.
Hatta soke oldum nasil olmaz ilk aydan diye.
Ozguvene bak.
Hemen evlat edinmeyi arastirmaya basladim.
Psikolojimi öpeyim.

inşallah en kısa sürede pozitifi görürsün görürüz görürler sağlıkla
evlat edinmek için yaş ve evlilik senesi elimi kolumu bağlıyor. 3 senem var daha. ben de takipteyim uzun zamandır.
ilk aylar daha bir heyecanlı oluyor zaten , 3 düşükten sonra kalmadı bende o özgüven hayırlısı olsun hepimiz için

Cok gecmis olsun.
Insallah hayirlisi ile kucağına alirsin.
Keske hepimiz hem dogurabilsek hem evlat edinebilsek.
Aaah ahh.
Hayirlisi olsun.

Ben bi kere çorekotu bal tarcın kuru yaptım o ay kistim oldu. Ondan sonra kur yapmaya korkar oldum
Normal bi kontrolde de 2 tane yumurtam oldugunu soyledi dr hatta klomen mi kullandın dedi hayır dedim
Bizim ailede ikiz cok belki o ay tutsaydı ikizim olcaktı
Halada cok istiyorum ikiz ama hatırlısı olsun tabi

Kizlar bogurtlen kuru yapan var mii ? Regl oldum ... S sabirin in bahsettigi kurden yapmak istiyorum. Hazirladim ama tadi cok felaket 2 yudum icebiliorm sonra fena oluyorum.
Siz yaptiniz mi , ne onerirsiniz?
Sabah ac karnina 1 bardakmiydi? Kac gun?

Kizlar bogurtlen kuru yapan var mii ? Regl oldum ... S sabirin in bahsettigi kurden yapmak istiyorum. Hazirladim ama tadi cok felaket 2 yudum icebiliorm sonra fena oluyorum.
Siz yaptiniz mi , ne onerirsiniz?
Sabah ac karnina 1 bardakmiydi? Kac gun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…