- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.004
- 78
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #46.281
Benim aynı ya bi gelişme olursa yazarımtatlım. Adetin biter bitmez bsla bence yumurtlama belli olmuyor ya çift czg görene kadar yap
Sbah ikinci idrarınla yap
Gebe değilim ki keske nerddeeeOyle yapayim haklisin.
Ne zaman netlesecek gebelik durumun?
Gebe değilim ki keske nerddeee
denediğin ikinci ayda kür, test falan gerek yokmuş aslında, benim 27. ayım ve kürü ilk defa 21. ayda denemiştimBen yine burdayim
Gunlerden reglin 2. Gunu.
Aylardan 2. Deneme ayi.
Durum: Gecen ay erken yumurtlamisim!32 33 gun beklerken 29 gun.... o gunu de bos gecmemistik ama kismet iste.
Eldeki materyaller: 40 adet laboquick ovulasyon, 5 adet laboquick gebelik, 2 adet surelab gebelik testi.
Yapilan kurler: bal+tarcin+corek otu
Sat 07.01.2016
Bat 05.02.2016
bence 22 değil. ovulasyon olmamış olabilir belki. yada 19 da test bozuk görünüyor o gün olabilir mi? her ay yumurtlama gerçekleşecek diye bir şart yok malum. testi yaparken su kısıtlaması, idrar tutma ve saatine dikkat ediyor musun?Kizlar yaa sanirim 22 ovulasyon neden derseniz 26ya kadar catlamasi lazimdi yani
İnşaallah canım. AminEn son baktigimda bekliyordun canim.
Hayirlisi olsun.
Bu ay belki ikimizin de olur.
denediğin ikinci ayda kür, test falan gerek yokmuş aslında, benim 27. ayım ve kürü ilk defa 21. ayda denemiştimgerçi üşenenin çocuğu olmaz diye boşuna dememiş büyükler direk beni anlatmışlar
Ben gecen ay da test yaptim da. Test yapmaya gec baslamisimolmadi.
Hatta soke oldum nasil olmaz ilk aydan diye.
Ozguvene bak.
Hemen evlat edinmeyi arastirmaya basladim.
Psikolojimi öpeyim.
inşallah en kısa sürede pozitifi görürsün görürüz görürler sağlıkla
evlat edinmek için yaş ve evlilik senesi elimi kolumu bağlıyor. 3 senem var daha. ben de takipteyim uzun zamandır.
ilk aylar daha bir heyecanlı oluyor zaten , 3 düşükten sonra kalmadı bende o özgüvenhayırlısı olsun hepimiz için
Ben bi kere çorekotu bal tarcın kuru yaptım o ay kistim oldu. Ondan sonra kur yapmaya korkar oldumdenediğin ikinci ayda kür, test falan gerek yokmuş aslında, benim 27. ayım ve kürü ilk defa 21. ayda denemiştimgerçi üşenenin çocuğu olmaz diye boşuna dememiş büyükler direk beni anlatmışlar
Hayırlısı olsun canım erken mi yaptınKizlar dun gebelik testi yaptim negatif cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?