• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

BUGÜN BENİM 15.GÜNÜM AMA HALA NEGATİF SANIRIM

Eklentiler

• IMG_20160109_130618.webp
    IMG_20160109_130618.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 62
kızlar tukuruk ovulasyonla ilgili bazı bilgiler buldum
4-Östrojen artışı veya östrojenin zirve yapması ne anlama geliyor?

Menstrual döngü boyunca az miktarda östrojene sahipsiniz,fakat ovülasyondan hemen önce östrojen seviyesi zirve yapar ve tükürükteki tuzluluk oranını artırır.Böylece kuruyan tükürük örneğinde oluşan desenleri mikroskop yardımıyla daha rahat bir şekilde görebilirsiniz.Östrojen artışı bütün kadınlar tüm menstrual döngüler için bazen gerçekleşmeyebilir.
7-Tükürük örneğini nasıl toplayabilirim?

En iyi sonuç için dil altında bulunan tükürüğü toplayın çünkü tükürük bezleri dil altında bulunmaktadır.Mikroskop lenslerini bulunduğu yerden dışarı doğru çekin(vidaları sökmeyin).Tükürük örneğini toplayın ve bu lenslerin yüzeyine bırakın,az miktarda.Sonuçları okumadan önce beş dakika boyunca bekleyin.
12-Her kadında gözüken desenler aynı mıdır?

Hayır,çünkü farklı kadınlar farklı miktarda östrojen ürettiği için,her kadın benzersiz eğreltiotu desenlerine sahip olur.

bu bilgiler önemli gercekten.
diğer bilgiler linkte arkadaslar
http://www.sungular.com/2015/12/tukuruk-ovulasyon-mikroskobu-ve-gozuken.html

Menstrual döngü boyunca az miktarda östrojene sahipsiniz,fakat ovülasyondan hemen önce östrojen seviyesi zirve yapar ve tükürükteki tuzluluk oranını artırır.Böylece kuruyan tükürük örneğinde oluşan desenleri mikroskop yardımıyla daha rahat bir şekilde görebilirsiniz.Östrojen artışı bütün kadınlar tüm menstrual döngüler için bazen gerçekleşmeyebilir.

En iyi sonuç için dil altında bulunan tükürüğü toplayın çünkü tükürük bezleri dil altında bulunmaktadır.Mikroskop lenslerini bulunduğu yerden dışarı doğru çekin(vidaları sökmeyin).Tükürük örneğini toplayın ve bu lenslerin yüzeyine bırakın,az miktarda.Sonuçları okumadan önce beş dakika boyunca bekleyin.

Hayır,çünkü farklı kadınlar farklı miktarda östrojen ürettiği için,her kadın benzersiz eğreltiotu desenlerine sahip olur.

Bak bu değişikmiş dil altı tükürüğü bunu bilmiyordm sağol tatlım

Kizlar bisey sorcam ovulasyon testinde gebelik adete kaç gün kala belli olur
Canım çok şaşırtıyor tavsiye etmem ben bi forumd gördm ikinci czg kopkoyu olyormuş yumurtlama testinde adetin geciktiği dönemler silik ki zaten genelde silik çıkyor ama sonradan koyulaşıyormuş gebe lik testi yapmandaha iyi

Hımm dil altı hep üstünden alıyordum bilgiler için teşekkürler

Evet orneğin dil altından alınması gerektiğini bende bilmiyordum
Birde ilk tukuruğu atıp ikinciyle yapmak gerekiyormus
Bu arada az once ntv de izledim doğurganlık aşısı diye birsey cıkmıs % 40 Oranında sansı artırıyormus
@Xperiaz, tekrarlayan dusuk yapan kişilerde de bunu onlediği saptanmış

Canım çok şaşırtıyor tavsiye etmem ben bi forumd gördm ikinci czg kopkoyu olyormuş yumurtlama testinde adetin geciktiği dönemler silik ki zaten genelde silik çıkyor ama sonradan koyulaşıyormuş gebe lik testi yapmandaha iyi
Tamam canim bende pıhtılaşma var da erken öğrenmem lazim kan testi yapmaya da korkuyorum cikmasa diye ama yapacak bişey yok en iyisi kan testi galiba

Kızlar benim regle 10 gunum kaldı her zaman oldugu gibi kasıkta agrılarım basladı. Sanırım rahim asagı iniyor. Her zaman adetin 19. Gunu bu agrıyı yasarım
O yuzden bu ay da %99.99 yok diyebilirim

Ben bi kere çorekotu bal tarcın kuru yaptım o ay kistim oldu. Ondan sonra kur yapmaya korkar oldum
Normal bi kontrolde de 2 tane yumurtam oldugunu soyledi dr hatta klomen mi kullandın dedi hayır dedim
Bizim ailede ikiz cok belki o ay tutsaydı ikizim olcaktı
Halada cok istiyorum ikiz ama hatırlısı olsun tabi
Ya ikiz isteyenlere çok şaşırıyorum benim 2 seneyi geçti 2.5 olacak nerdeyse isteyeli ama yine de ikiz gözümü çok korkutuyor o_O
Allah hayırlı sağlıklı versin ve de tek tek versin bana :KK48: biri azcık büyüsün sıradaki gelsin inşallah

Menste otları gördüğümde Veson da söylemişti Menste görülebileceği ni. Silindi bikaç gündür bakalım pco olunca otları görebileceğim günü tahmin etmek çok zor. Ateş ot idrar ortaya karışık gideyim ben:KK45:

Evet orneğin dil altından alınması gerektiğini bende bilmiyordum
Birde ilk tukuruğu atıp ikinciyle yapmak gerekiyormus
Bu arada az once ntv de izledim doğurganlık aşısı diye birsey cıkmıs % 40 Oranında sansı artırıyormus
@Xperiaz, tekrarlayan dusuk yapan kişilerde de bunu onlediği saptanmış

Neymiş acaba içeriği? Haberlerde genelde eski Haberleri allayıp pullayıp yeni haber diye veriyorlar ama bakayım bir

Iyi aksamlar yeni uyeyim bi kac gundur ovulasyin testi yapiyorum hep silik cizgi 2 gundur yumurtlama akintim basladi ama akintip kahverengi resmen kirmizi degil basima ilkkez geliyo agrim falan yok sadece peceteye geliyo yardim lutfen

Kızlar benim regle 10 gunum kaldı her zaman oldugu gibi kasıkta agrılarım basladı. Sanırım rahim asagı iniyor. Her zaman adetin 19. Gunu bu agrıyı yasarım
O yuzden bu ay da %99.99 yok diyebilirim

Canım vücudunu sen tanırsın ama şu An embriyo yeni oluşuyor da olabilir, değişiklikleri ilerleyen günlerde de hissedebilirsin. Henüz ümitsizlik için çok erken. Dur bakalım kırmızı kart görmeden pes etmek yok

Iyi aksamlar yeni uyeyim bi kac gundur ovulasyin testi yapiyorum hep silik cizgi 2 gundur yumurtlama akintim basladi ama akintip kahverengi resmen kirmizi degil basima ilkkez geliyo agrim falan yok sadece peceteye geliyo yardim lutfen
Yerleşme mi acep adet düzenin nedir canım ilişki ne zamanlar oldu detay verirmisin biraz

Arkadaslar 24. Gun yumurtlamisim FFye gore.. Ben calistigim icin tek bos gunum carsamba hastanede kan testi yaptiracagim 31. Gune denk geliyor.. 7 gunde cikar mi kanda acaba??

Back
X