- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #46.341
Ben suan 9 haftalık hamileyim.Darısı size inşallah.Test kullanarak gebe kalanlardanim yanicanım ben anlamadım sen şimdi hamile misin yoksa daha once gebeliğin oldu ondan mı bahsediyorsun
Amin.cok sevindim canım Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin.imzan yok diye anlamadım yorumlarıda gormemisim demekkiBen suan 9 haftalık hamileyim.Darısı size inşallah.Test kullanarak gebe kalanlardanim yani
Tamam canım ben de bi deneyim bakayim inşallah bana da nasip olur benimki de çıkar. Rabbim isteyen herkese nasip etsinBenim idrarda çıktı
Hadi birinden biri tutsun inşallahMenste otları gördüğümde Veson da söylemişti Menste görülebileceği ni. Silindi bikaç gündür bakalım pco olunca otları görebileceğim günü tahmin etmek çok zor. Ateş ot idrar ortaya karışık gideyim ben
Belki yarına koyulaşır koyulaşmdan önce benimde böyle olmuştuSabah yaptığım test
İnşallah öyle olur biz yine de degerlendiriyorz bugünleri akintim var çünküBelki yarına koyulaşır koyulaşmdan önce benimde böyle olmuştu
Tutar inşaallah canımİnşallah öyle olur biz yine de degerlendiriyorz bugünleri akintim var çünkü
İnşallah canım insallahhhhTutar inşaallah canım
Adetinin 50. gününe kadarbeklemelisin bencePıhtılaşmam oldugu icin canım igneye başlamam lazim. Doktor bir gün bile gecikince gel dedi ama benim adetime belli olmuyor 30-35 arasinda değişiyor. Napsam bilemedim
O kadar bekleyemem canim iğne kullanmam lazim onun için ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi benim içinAdetinin 50. gününe kadarbeklemelisin bence
Daha öncesınde hıc test yaptın mı 6 gun gecınce mı yaptınAdet gecikince 6 gunde cikmisti benim
Hayir yapmamistim hamilelik hissi çökmüştü icime nasil bekledim inan bende bilmiyorum..Daha öncesınde hıc test yaptın mı 6 gun gecınce mı yaptın
Canım şu 4 gün süren kısım garibime gitti üstüne görme gibi geldii bana , arada yazdığım bakamadım çok sayfagirmiş okuyacağım şimdi teker teker, üstüne görmüştüm bende öyleydi adet oldum sandım az kahve ile başlayan sonra kahveli K mızıdı 3-4 gün süren bişeydi gebeydim ama dış gebelikmiş maalesefYa canım benim adetlerimdüzensiz hemde çok 18 kasımda baya ağır kananam vardı hep parça kan düşürdm 7 aralıkta ilişki oldu 27 aralıkta çok az açık kahverengi açık pembe sonra açık kahverengi ve açık kırmızı kan geldi 4 gün sürdü ama ped takmdm hiç. 1 ocakta ilişki oldu En sonda 6 ocak yumurtlama testi yaptm pozitif çıktı gebelik testi dene dediler 7 sinde yaptm negatifti sonra yine yaptm yumurtlama testini çok az silikti ama pozitife giryor böyle. Adet düzensizliğimin sbebi yok bu arada
Ovulasyonu uc aydir yanlis tarihte ariyomusum 24- 25ten sonrasini salliyoduk megerse 28de yumurtluyomusum :))
Ben Yaptım tadı çok kötüydü 12 gün yapabildim mideme çok dokundu ama faydası mutlaka vardır adet oldum şimdi bakalım işe yarayacak mı
Canim sen kac gunde bir adet oluyosun..ben 25 gunde bir yumurtam 10.gunde(adetten itibaren) catliyo normalmi benimkiOvulasyonu uc aydir yanlis tarihte ariyomusum 24- 25ten sonrasini salliyoduk megerse 28de yumurtluyomusum :))
Adetin ilk gününden kullanmaya başlanması gerek.Yumurta catlayincaya kadarBen Yaptım tadı çok kötüydü 12 gün yapabildim mideme çok dokundu ama faydası mutlaka vardır adet oldum şimdi bakalım işe yarayacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?