Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Ovulasyonu uc aydir yanlis tarihte ariyomusum 24- 25ten sonrasini salliyoduk megerse 28de yumurtluyomusum :))

Eklentiler

• IMG_20160110_190649.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 102
Canım şu 4 gün süren kısım garibime gitti üstüne görme gibi geldii bana , arada yazdığım bakamadım çok sayfagirmiş okuyacağım şimdi teker teker, üstüne görmüştüm bende öyleydi adet oldum sandım az kahve ile başlayan sonra kahveli K mızıdı 3-4 gün süren bişeydi gebeydim ama dış gebelikmiş maalesef fakat bende şöyle oldu o lekeler hiç geçmedi bebek düşene kadar aslında bebek değildi rahimde büyüyen bir et parçasıydı sanırım o tamamen düşünce hastanede de kalan parçayı alınca bitti tamamen, yani üstüne görme sandım seninkini diğer açıdan adet dönemin değilse mutlaka Dr A gitmelisin, adetken düşen parçalar rahmin yumurtlama Döneminde döllenmeye hazırlık yapması yani rahmin kalınlaşması döllenme olmayınca kalınlaşsan tabakanın dökülmesi (adet kanaması) oluyor çok parçalı olmasıNında Dr.una sor benc

Ben Yaptım tadı çok kötüydü 12 gün yapabildim mideme çok dokundu ama faydası mutlaka vardır adet oldum şimdi bakalım işe yarayacak mı

Birde kızlar şu testlerin yanına yazdığınız 2. Günü falan yazmışsınız ya o adetin başladığından itibar n mi sayılıyor yoksa adet bittiği günü 1. Günü diye mi sayıyoruz..
Bir de saat kaçta yapmak en uygunu en Sağlam'ı testlerim azaldı önemli saati günde 1 defa yapabilirim ilk aldığımda heyecandan günde 2 kere yapmıştımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…