Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Yerleşme mi acep adet düzenin nedir canım ilişki ne zamanlar oldu detay verirmisin biraz
Yerlesme oldugunu sanmiyiorum adetim 28_30 gunde bir ve suanda 15.gundeyim bir oglum var 2. Yi istiyoruz allah herkese bu guzel annelik duygusunu yasatsin hepinizin once gobisleri sonra kollari kucaklari dolsun

Yerlesme oldugunu sanmiyiorum adetim 28_30 gunde bir ve suanda 15.gundeyim bir oglum var 2. Yi istiyoruz allah herkese bu guzel annelik duygusunu yasatsin hepinizin once gobisleri sonra kollari kucaklari dolsun
Amin canım inşaallah. 1. geç yumurtluyor 2. erken yumurtlamış olabilirsin ne zmandan beri yapyorsun test

Kızlar benim regle 10 gunum kaldı her zaman oldugu gibi kasıkta agrılarım basladı. Sanırım rahim asagı iniyor. Her zaman adetin 19. Gunu bu agrıyı yasarım
O yuzden bu ay da %99.99 yok diyebilirim

Her zaman 10 gun onceden mi yasarsun bunu canim?

Arkadaslar 24. Gun yumurtlamisim FFye gore.. Ben calistigim icin tek bos gunum carsamba hastanede kan testi yaptiracagim 31. Gune denk geliyor.. 7 gunde cikar mi kanda acaba??
Çıkmaz çünkü 6.gün yerlesme gerçekleşiyor.En az 10 15 gun gecmesi gerek net bilgi için.E zaten 12.gün benim evde poztf çıkmıştı.Sabah ilk dinlenmiş idrarla yapsan

Pıhtılaşmam oldugu icin canım igneye başlamam lazim. Doktor bir gün bile gecikince gel dedi ama benim adetime belli olmuyor 30-35 arasinda değişiyor. Napsam bilemedim
En erken 12. Gün belli olur canım.Yumurtlama günün belliyse 12.gun idrarda kanda net çıkar

O zaman 1 hafta bekleyim ben :) net cikacaktir varsa gerci 4. Gun bugun ama atesim yukselmedi hala sanirim tutmadi hayirlisi :)

haklısın tesekkur ederim ama beklentimi oldukça asağılara çektim:)

Her zaman 10 gun onceden mi yasarsun bunu canim?
evet canım her zaman olur.sonra 3 kala yine basınc olur gibi hissediyorum rahim asagı iniyormus derler ya resmen onu hissediyorum

slm kızlar benım adet döngüm 30/35 degışıyor 3 gun gecıktı gelen gıdenyok testte ne zaman cıkar

bir kerede olsunda kurtulalım aynı sıkıntılardan diye :) hatta eşim beddua eder gibi üçüz dördüz olsun diyor:) o kadar bıktı adamcağız
ama şaka maka ben cok seviyorum ikizleri.Rabbim hayırlısını versin tek veya çift olsunda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…