- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #46.321
Yerlesme oldugunu sanmiyiorum adetim 28_30 gunde bir ve suanda 15.gundeyim bir oglum var 2. Yi istiyoruz allah herkese bu guzel annelik duygusunu yasatsin hepinizin once gobisleri sonra kollari kucaklari dolsunYerleşme mi acep adet düzenin nedir canım ilişki ne zamanlar oldu detay verirmisin biraz
TAmm canimNe kadar geçse o kadar doğru bence diğer Çarşamba kanda yaptır
Amin canım inşaallah. 1. geç yumurtluyor 2. erken yumurtlamış olabilirsin ne zmandan beri yapyorsun testYerlesme oldugunu sanmiyiorum adetim 28_30 gunde bir ve suanda 15.gundeyim bir oglum var 2. Yi istiyoruz allah herkese bu guzel annelik duygusunu yasatsin hepinizin once gobisleri sonra kollari kucaklari dolsun
Ya canim kargo elime gec ulasti 12.gunde basladim yapmaya ama allatan 11.gunu degerlendirmistikAmin canım inşaallah. 1. geç yumurtluyor 2. erken yumurtlamış olabilirsin ne zmandan beri yapyorsun test
Değerlendirdiysen tamam ama erkense eğer yerleşme ihtimali var ama yinede devam et birden koyuyu göredebilirsinYa canim kargo elime gec ulasti 12.gunde basladim yapmaya ama allatan 11.gunu degerlendirmistik
Pıhtılaşmam oldugu icin canım igneye başlamam lazim. Doktor bir gün bile gecikince gel dedi ama benim adetime belli olmuyor 30-35 arasinda değişiyor. Napsam bilemedimEvet tatlım neden erken öğrenmen lazım ilaç mı içeceksin
Kızlar benim regle 10 gunum kaldı her zaman oldugu gibi kasıkta agrılarım basladı. Sanırım rahim asagı iniyor. Her zaman adetin 19. Gunu bu agrıyı yasarım
O yuzden bu ay da %99.99 yok diyebilirim
Çıkmaz çünkü 6.gün yerlesme gerçekleşiyor.En az 10 15 gun gecmesi gerek net bilgi için.E zaten 12.gün benim evde poztf çıkmıştı.Sabah ilk dinlenmiş idrarla yapsanArkadaslar 24. Gun yumurtlamisim FFye gore.. Ben calistigim icin tek bos gunum carsamba hastanede kan testi yaptiracagim 31. Gune denk geliyor.. 7 gunde cikar mi kanda acaba??
Tamam tatlim cok tesekkurlerÇıkmaz çünkü 6.gün yerlesme gerçekleşiyor.En az 10 15 gun gecmesi gerek net bilgi için.E zaten 12.gün benim evde poztf çıkmıştı.Sabah ilk dinlenmiş idrarla yapsan
En erken 12. Gün belli olur canım.Yumurtlama günün belliyse 12.gun idrarda kanda net çıkarPıhtılaşmam oldugu icin canım igneye başlamam lazim. Doktor bir gün bile gecikince gel dedi ama benim adetime belli olmuyor 30-35 arasinda değişiyor. Napsam bilemedim
haklısın tesekkur ederim ama beklentimi oldukça asağılara çektim:)Canım vücudunu sen tanırsın ama şu An embriyo yeni oluşuyor da olabilir, değişiklikleri ilerleyen günlerde de hissedebilirsin. Henüz ümitsizlik için çok erken. Dur bakalım kırmızı kart görmeden pes etmek yok
evet canım her zaman olur.sonra 3 kala yine basınc olur gibi hissediyorum rahim asagı iniyormus derler ya resmen onu hissediyorumHer zaman 10 gun onceden mi yasarsun bunu canim?
Belli yumurtlama günüm canım yakaladım çok şükür. Onikinci gün kanda çıkar da idrar da çıkar mı kiEn erken 12. Gün belli olur canım.Yumurtlama günün belliyse 12.gun idrarda kanda net çıkar
Benim idrarda çıktıBelli yumurtlama günüm canım yakaladım çok şükür. Onikinci gün kanda çıkar da idrar da çıkar mı ki
Canım kişiden kişiye değişebilir belki ama benim 8.gün belirtilerim başladı ve anladim hamile oldugumuO zaman 1 hafta bekleyim ben :) net cikacaktir varsa gerci 4. Gun bugun ama atesim yukselmedi hala sanirim tutmadi hayirlisi :)
canım ben anlamadım sen şimdi hamile misin yoksa daha once gebeliğin oldu ondan mı bahsediyorsunBenim idrarda çıktı
bir kerede olsunda kurtulalım aynı sıkıntılardan diye :) hatta eşim beddua eder gibi üçüz dördüz olsun diyor:) o kadar bıktı adamcağızYa ikiz isteyenlere çok şaşırıyorum benim 2 seneyi geçti 2.5 olacak nerdeyse isteyeli ama yine de ikiz gözümü çok korkutuyor
Allah hayırlı sağlıklı versin ve de tek tek versin bana biri azcık büyüsün sıradaki gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?