- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #46.361
Saat 11 11.30 en uygun.Genelde o saatlerde koyulasir aksama çatlama gerçekleşirBirde kızlar şu testlerin yanına yazdığınız 2. Günü falan yazmışsınız ya o adetin başladığından itibar n mi sayılıyor yoksa adet bittiği günü 1. Günü diye mi sayıyoruz..
Bir de saat kaçta yapmak en uygunu en Sağlam'ı testlerim azaldı önemli saati günde 1 defa yapabilirim ilk aldığımda heyecandan günde 2 kere yapmıştımda
Canım çatlatmadık :) bizim bu ay yumurta oldu ama kanamam kesilmedi ilaç falan kullandım ondan sanırım ama böğürtlende içtim en son antibiyotik falan kullanmak durumunda kalınca çk dokundu midem kötüledi bıraktım mecburen 12 gün içtim ama amacın rahmimi toparlaması idi umarım başarmıştırAdetin ilk gününden kullanmaya başlanması gerek.Yumurta catlayincaya kadar
İnşallah canım.Normalde mideye hiç dokunmaz.Sen ilaç larla karistirmissin birde antibiyotik mideye zehir gibi ondanda olabilirCanım çatlatmadık :) bizim bu ay yumurta oldu ama kanamam kesilmedi ilaç falan kullandım ondan sanırım ama böğürtlende içtim en son antibiyotik falan kullanmak durumunda kalınca çk dokundu midem kötüledi bıraktım mecburen 12 gün içtim ama amacın rahmimi toparlaması idi umarım başarmıştır
Evet canım çok ilaç kullanmak zorunda kaldım midem 12 gün dayanabildi , yoksa eminim bitkisel sonuçta mutlaka faydası oluştur adetimde hissettim zaten, bir de sabirincim birşey daha sorsam hani bu testlere yazıyorsunuz ya 5. Günü diye falan onu nasıl hesaplıyorsunuz adet olduğunuz 1. Günden mi sayıyorsunuz yani adet 1 ocakta başladı diyelim 6 ocakta bitti 7. Gün mü yazıyoruz teste?İnşallah canım.Normalde mideye hiç dokunmaz.Sen ilaç larla karistirmissin birde antibiyotik mideye zehir gibi ondanda olabilir
Geçen hafta test yaptm ama negatif çıktı bu ay tutar inşaalah canımdua et bu arada sana çok geçmiş olsunCanım şu 4 gün süren kısım garibime gitti üstüne görme gibi geldii bana , arada yazdığım bakamadım çok sayfagirmiş okuyacağım şimdi teker teker, üstüne görmüştüm bende öyleydi adet oldum sandım az kahve ile başlayan sonra kahveli K mızıdı 3-4 gün süren bişeydi gebeydim ama dış gebelikmiş maaleseffakat bende şöyle oldu o lekeler hiç geçmedi bebek düşene kadar aslında bebek değildi rahimde büyüyen bir et parçasıydı sanırım o tamamen düşünce hastanede de kalan parçayı alınca bitti tamamen, yani üstüne görme sandım seninkini diğer açıdan adet dönemin değilse mutlaka Dr A gitmelisin, adetken düşen parçalar rahmin yumurtlama Döneminde döllenmeye hazırlık yapması yani rahmin kalınlaşması döllenme olmayınca kalınlaşsan tabakanın dökülmesi (adet kanaması) oluyor çok parçalı olmasıNında Dr.una sor benc
Evet canım.Yani adetin başından sayıp...Benimn12.gün catlama oldu meselaEvet canım çok ilaç kullanmak zorunda kaldım midem 12 gün dayanabildi , yoksa eminim bitkisel sonuçta mutlaka faydası oluştur adetimde hissettim zaten, bir de sabirincim birşey daha sorsam hani bu testlere yazıyorsunuz ya 5. Günü diye falan onu nasıl hesaplıyorsunuz adet olduğunuz 1. Günden mi sayıyorsunuz yani adet 1 ocakta başladı diyelim 6 ocakta bitti 7. Gün mü yazıyoruz teste?
Adetine varsa daha bir daha yap test, ben hep idrarla öğrendim hatta Yaptım çıkmadı mesela 2-3 saat sonra silikti çok az bence idrarda var ise kesin çıkıyor 5 dakika sonra bile gebeliklerim hep öyle testle çıktı benim atmıyorum saatler sonra çıkıyordu :)Geçen hafta test yaptm ama negatif çıktı bu ay tutar inşaalah canımdua et bu arada sana çok geçmiş olsun
Yani sen adetin başından itibaren saydın ve bittiğindn itibaren yaptığı test 12. Gün mü sonuç verdiEvet canım.Yani adetin başından sayıp...Benimn12.gün catlama oldu mesela
Adetim 7. gun bitti tamam mi.8 9 10 11 12.gün yani adet bitiminden 5 gun sonra çatladı.Adetin basindan sayılır...Yani sen adetin başından itibaren saydın ve bittiğindn itibaren yaptığı test 12. Gün mü sonuç verdi
Canim benim 35-38 gunde bir.. Bazen 40 gunu buluyor.. 25 gunde bir olan biri icin 10. Gun catlamasi normal.. Cunku 28 gunde bir olan birinin 14. Gun catliyor keske benim de oyle erken catlasa ya beklemek zor oluyor :)Canim sen kac gunde bir adet oluyosun..ben 25 gunde bir yumurtam 10.gunde(adetten itibaren) catliyo normalmi benimki
Dongum 35-38 nadiren 40 canim bu ay sogan kuru de yaptim 4. Ayimiz bebis dusunmede. İnsallah bu ay tutar tatlim hepimize duaciyimDongun kac gun peki cnm
Hadi inşallah tutar
Canım benim adetim duzenliydi 28 gunde bir oluyordum ve 7 gün sürüyordu adetimCanim benim 35-38 gunde bir.. Bazen 40 gunu buluyor.. 25 gunde bir olan biri icin 10. Gun catlamasi normal.. Cunku 28 gunde bir olan birinin 14. Gun catliyor keske benim de oyle erken catlasa ya beklemek zor oluyor :)
28 günde bir ve 12.gün çatlama oldu.Yumurtaların ne zaman catlayacagi belli olmuyor.Ama saglikliysa erken catliyor diye biliyorumCanım benim adetim duzenliydi 28 gunde bir oluyordum ve 7 gün sürüyordu adetim
Allah Allah o zaman normal degil gibi canim gerci stres hava sartlari vs vs her sey etkiliyor maalesef yaCanım benim adetim duzenliydi 28 gunde bir oluyordum ve 7 gün sürüyordu adetim
Ben saglikli degilim o zaman :) ama kendimi bildim bileli duzenim bu.. Bebis dusunmeden once doktora da gittim hatta alttan muayene etti her sey normal dedi nasip kismet yaa28 günde bir ve 12.gün çatlama oldu.Yumurtaların ne zaman catlayacagi belli olmuyor.Ama saglikliysa erken catliyor diye biliyorum
Evet Rabbim isteyen herkese versin insallahBen saglikli degilim o zaman :) ama kendimi bildim bileli duzenim bu.. Bebis dusunmeden once doktora da gittim hatta alttan muayene etti her sey normal dedi nasip kismet yaa
Amin canim amiiin ins..Evet Rabbim isteyen herkese versin insallah
sağlıkla hayırlısı ıle kucagıa al canım tebbrık ederımHayir yapmamistim hamilelik hissi çökmüştü icime nasil bekledim inan bende bilmiyorum..
Gebe testinden önce yumurtlama testi yapmıştm ve pozitif çıktı arkadaşlar yine de gebelik testi yap deyince yaptm ama negatif çıktı bakma yumurtlama testi pozitif çıkmasaydı yapardmda :):) gerçi yerleşme kanamasından 12 gün sonra öğrenen devarmışAdetine varsa daha bir daha yap test, ben hep idrarla öğrendim hatta Yaptım çıkmadı mesela 2-3 saat sonra silikti çok az bence idrarda var ise kesin çıkıyor 5 dakika sonra bile gebeliklerim hep öyle testle çıktı benim atmıyorum saatler sonra çıkıyordu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?