- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.004
- 78
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #46.421
Evet hatırladm tatlım iki kez mi yumurtladın acabaEvey cnm aynen hatta buraya foto atmistim yumurtladim mi diye sende evet degerlendir demistin
O nasil oluyor cnm biraz acarmisinEvet hatırladm tatlım iki kez mi yumurtladın acaba
Aaaa bunu ilk defa duyuyorm cnm bn ondan sonra yapmadim testHer ay 1 yumurta geliştiriyoruz ya bazen istisna 2 yumurta gelişebiliyor ikiz üçüz busekilde olyor ama ikisi birden gelişir
Bilmiyrm cnm adetten sonra test yapmayi dusunuyrm bakalim insalla dedigin gibidirBirinin tutup birinin dökülme ihtmali var mdır ki
Bilmiyrm cnm adetten sonra test yapmayi dusunuyrm bakalim insalla dedigin gibidir[/dokulduyse eger adetim bu yuzdenmi oldu acaba yoksa stresten mi bilemedim
Bendmerak etmişimdir hayırlısı olsun ama kapılmaBilmiyrm cnm adetten sonra test yapmayi dusunuyrm bakalim insalla dedigin gibidir
Yaa harika ya n çabuk çatlamış ben daha şu meşh çift koyu çizgiyi göremedim dr mu vücut toparlamamış daha dedi, bekliyorum mecbur elde kalan testlerine yapıcam tabi Allah büyük kimsenin kucağını boş bırakmasın, Bebişler yaşam kaynağı gibi ..Allah bizde versin sağlıklı hayırlı evlatlarımızı ...inşallahhhhhEvet canım.Yani adetin başından sayıp...Benimn12.gün catlama oldu mesela
Laboquick canımSelam kızlar bana onerebileceginiz ovulasyon testi varmı.
Saol canım hangi siteden aldığını önemli güvenilirliği nasıl acaba 30 tanesi 25 tl dio meselaLaboquick canım
Saol canım hangi siteden aldığını önemli güvenilirliği nasıl acaba 30 tanesi 25 tl dio mesela
Çok saol canımGittigidiyordan aldim. Ovulasyontest kullanicisindan.
40 tane ovulasyon 5 tane gebelik 23 kusur tl idi.
Ertesi gun elimde olmustu.
Benim bugün 17. Günüm bugün ilk kez gördüm çift çizgiyiSat:1 ocak benim bende testleri aldım ypmayabaşladım bu haftaçift çizgiyi görmeyi umuyorum
İnsllah olur benim de 17.Günüm bugün gördüm sol tarafım da sadece hafif batma oluyor geçiyorTestlere yeni baslayan herkese basarılar dilerim ins pozitifleri gorursunuz
Kızlar benimde 21. Gunum..bütün gün sol kasıgımda agrı batma vardı eğilirken fln zorlanıyorum
Hayırlara işarettir inş ya pek umidim olmasa da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?