- 1 Kasım 2015
- 1.389
- 2.002
- 133
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #46.441
Üzülme Can'ım hayırlısı olsun üzülme lütfenslm kizlar ben bugün adet oldummmm
amin canim hayırlısı demekten başka çare yok bu arada benimde 15.gün olmuş demekki yumurtlama adet 29.gün geldiÜzülme Can'ım hayırlısı olsun üzülme lütfen
Üzülme canım hayırlısı boyleymiş. İnş önümüzdeki ay guzel haberi alırsınslm kizlar ben bugün adet oldummmm
Ya peki bu adetten 14 gun once ovulsyn olması doğru mu? Herkesde aynımıdır. Benimde 29. Gun olur genelde..bide sen 15. Gunu degerlendirmiş miydinamin canim hayırlısı demekten başka çare yok bu arada benimde 15.gün olmuş demekki yumurtlama adet 29.gün geldi
bilmiyorum canim ama öyle derler ya yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur diye ben 11,15,18 oldu ama tutmayinca tutmuyor iste benim değişiyor adetler geçen ay 27.gün olmuştum meselaYa peki bu adetten 14 gun once ovulsyn olması doğru mu? Herkesde aynımıdır. Benimde 29. Gun olur genelde..bide sen 15. Gunu degerlendirmiş miydin
Bende sadece 11.15.18 i degerlendirdimbilmiyorum canim ama öyle derler ya yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur diye ben 11,15,18 oldu ama tutmayinca tutmuyor iste benim değişiyor adetler geçen ay 27.gün olmuştum mesela
Canım inş iyiye işarettir. Senin bat ne zamandı? Benim 19 veya 20 ocakKızlar yumurtlama günümden 5 gün sonra yapışkan uzayan beyaz sarı akıntm var bugün üşütmden dir dmi
Ateş ölçümü yapanlar sayfasında özellikle dikkat ettim yumurtlama olduktan sonra 14 gün diye bir kural yok maalesef. 17 olan var 12 olan var. Ben de luteal faz sabittir 14 gündür değişken olan foliküler fazdır adet uzunluğunu o belirler diye biliyordum ara pratikte öyle değilmişbilmiyorum canim ama öyle derler ya yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur diye ben 11,15,18 oldu ama tutmayinca tutmuyor iste benim değişiyor adetler geçen ay 27.gün olmuştum mesela
Hayır eşim ara verelim dediSilikleşmeye bslamış canınmdeğerlendirdinizmi
Canım ilişkiden dolayı olabilir.Eger tekrar yumurtlama yaşamıyorsan üşüttügündendir....Kızlar bi cevap verin ya nette bulamdm sbirin ??
Tatlım o zaman dün olmdıysa bugün olsun18. Gün sabah testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?