Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlar genelde kaçıncı gün yumurtlama oldu merak ettim gerçi değişiyordur kişiden kişiye ama merak ettim işte mesela sabirin baya erken yumurtlamış başka biri 17. Günü sanırım

amin canim hayırlısı demekten başka çare yok bu arada benimde 15.gün olmuş demekki yumurtlama adet 29.gün geldi
Ya peki bu adetten 14 gun once ovulsyn olması doğru mu? Herkesde aynımıdır. Benimde 29. Gun olur genelde..bide sen 15. Gunu degerlendirmiş miydin

Ya peki bu adetten 14 gun once ovulsyn olması doğru mu? Herkesde aynımıdır. Benimde 29. Gun olur genelde..bide sen 15. Gunu degerlendirmiş miydin
bilmiyorum canim ama öyle derler ya yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur diye ben 11,15,18 oldu ama tutmayinca tutmuyor iste benim değişiyor adetler geçen ay 27.gün olmuştum mesela

Kızlar yumurtlama günümden 5 gün sonra yapışkan uzayan beyaz sarı akıntm var bugün üşütmden dir dmi

bilmiyorum canim ama öyle derler ya yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur diye ben 11,15,18 oldu ama tutmayinca tutmuyor iste benim değişiyor adetler geçen ay 27.gün olmuştum mesela
Bende sadece 11.15.18 i degerlendirdim

Kızlar yumurtlama günümden 5 gün sonra yapışkan uzayan beyaz sarı akıntm var bugün üşütmden dir dmi
Canım inş iyiye işarettir. Senin bat ne zamandı? Benim 19 veya 20 ocak

Ateş ölçümü yapanlar sayfasında özellikle dikkat ettim yumurtlama olduktan sonra 14 gün diye bir kural yok maalesef. 17 olan var 12 olan var. Ben de luteal faz sabittir 14 gündür değişken olan foliküler fazdır adet uzunluğunu o belirler diye biliyordum ara pratikte öyle değilmiş

Yok ya üşüttmdiye heralde gaz var bsürü bide ateşim var kabızlık var. Ama sanki tekrar yumurtluyorum gbi yapışkan ve uzayan bi akıntı @sbirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…