- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #46.461
Tatlım o zaman dün olmdıysa bugün olsun
Çok normal tatlım ben yumurtmı hissedyorum hatta kasıkta belli bi nokta ağrıyor sonra yer değiştiryor gbigünaydın dün olmadı evet gezinen bi ağrı normal mi peki
Çok normal tatlım ben yumurtmı hissedyorum hatta kasıkta belli bi nokta ağrıyor sonra yer değiştiryor gbi
Aynen canımaynen ben hissetedimyorum sanırım yani ne olduğunu bilmiyorum yumruk gibi yer değitiriyor
Aynen canım
Tatlım sen erken yunurtluyorsun o Zaman adetin biter bitmez bsla ona göre görür görmez ilişki olsunmerhaba arkadaşlarr :)
bende bu ay evde bu testlerı denedım. benım regl uzunlugum 24 gün. ve düzenli olarak 24.gün adetim gelir. dolayısıyla yumurtlama dönemimde 10.gün görünüyor.8 aydır ugrasıyoruz ve duzenlı olarak tüm ay boyunca özelliklede yumurtlama günlerine dikkat ederek ama hala sonuc elde edemedıktüm testlerımızde normal eşiminde benimde bir sorunumuzda yokk ov. testını yaptıgım 7. ve 8.gün aşağıdaki gibi çıktı. diğer günler ve 10.gün çizgi hiç çıkmadı. ve aynı zamanda vücut ısısı takıbıde yapıyorum sabah kalkar kalkmaz ama oda 7.8.9.10. günler 36,4 ile 36,5 arası çıktı. 11.gün 36,6 çıktı. bugün ise 36,7 çıktı. ben hıc bısı anlamadım . sıcaklık hep aynı orantılarda gıdıyor sanki.yumurtlama günü sıcaklık düşer ve bırden yukselır yazmıslar hep ama bende hıc oyle dusus olmadan dırek çıkış oldu. kızlarrrr uzun yazdım bılıyorum ama cok caresızım yumurtlamıyorum galiba bana fıkırlerınızı ve tecrubelerınızı soyleyın lutfen. iki hafta sonrada reglim gelecek mi bakalımEki Görüntüle 1741855
Bi tek bugün yapsan da olur bi de 2 gün sonra yine olabilir ama bilimsel olarak yumurtlamdan 5 gün önce ve 5 gün sonra şans yok en iyisi görmden 2-3 gün önce gününde ve 1-2 gün sonra. İnşaallah tutar tatlım inşaallah bizlerde gebe kalalımumarım tutturabilirim :))) bugünden itibaren günaşırı yapalım diyorum sence olur mu
Bi tek bugün yapsan da olur bi de 2 gün sonra yine olabilir ama bilimsel olarak yumurtlamdan 5 gün önce ve 5 gün sonra şans yok en iyisi görmden 2-3 gün önce gününde ve 1-2 gün sonra. İnşaallah tutar tatlım inşaallah bizlerde gebe kalalım
Bi tek bugün yapsan da olur bi de 2 gün sonra yine olabilir ama bilimsel olarak yumurtlamdan 5 gün önce ve 5 gün sonra şans yok en iyisi görmden 2-3 gün önce gününde ve 1-2 gün sonra. İnşaallah tutar tatlım inşaallah bizlerde gebe kalalım
7. gün - 8.gün ve 9-10-11 sürekli her gün oldu birliktelikTatlım sen erken yunurtluyorsun o Zaman adetin biter bitmez bsla ona göre görür görmez ilişki olsun
Tabiki tutma ihtmali var tutar inşaallah canım
Tabiki tutma ihtmali var tutar inşaallah canım
Ah ah nerdee kskee yok innşaallah gebe olurumbende canım. Nasp meselesi çok mu kafana takyorsun takma bi de ilişkiyi sırf gebe olimdiye yapma rahat ol isteyerek bebeği düşünmden yapın7. gün - 8.gün ve 9-10-11 sürekli her gün oldu birliktelikbugün 12.günüm. 24.ünde reglim gelmesi gerekıyor bakalım gelecekmı. gebelik yoksa eğer doktoruma gidicem 3.günü reglin. bakıp sanırım klomen tedavısıne baslatacak vee galıbaa rısk olmasın diye çatlatma iğneside vurulacak.. sen hamilemisin canım
İnşaaallah canım innşaallah :):)inşallah canım :)) Allah nasip etsin hepimize inşallah
Tahminen 25-26 günde bir olyorsun bugün ve yarını değerlendirmutlakaYardım edin kızlar son 3 ayin regl tarihim
02 ocak 2016
0 7aralik 2015
12 Kasım 2015
Nette bakıyorum 3 Ayrı ovulasyon tarihi çıkıyor bilen yardım edebilir mi ?bugün mü yumurtlama tarihim
Çok teşekkür ediyorum vallahiTahminen 25-26 günde bir olyorsun bugün ve yarını değerlendirmutlaka
Rica ederim tatlımÇok teşekkür ediyorum vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?