• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

arkadaşlar benim ovulasyon testi 27 ve 28 inde koyu çıktı bugün idrar testi yaptım gebelik için tek çizgi çıktı :KK43:erken mi acaba sizcede normalde. bi önceki gebeliğimde adetime 3 4 gün kala çıkmıştı idrar testinde hatta öğrendiğimde doktor nerdeyse 3.5 haftalık demişti o kadar erken belli olmuştu o yüzden acele ediyorum sanırım hata mı ediyorum yoksa olmadı diye düşünmeli miyim. yumurtlama tarihini bilince zaman hiç geçmiyor
canim yumurtlamadanb14gun gecsin bak benim kanda hcg 62 ama idrara yeni silik gecti .battan 2gun once 27ydi ozaman gozukmuyordu gebelik testinde ..her hamilelik benzemiyor birbirine.en saglamiii kan testi

canim yumurtlamadanb14gun gecsin bak benim kanda hcg 62 ama idrara yeni silik gecti .battan 2gun once 27ydi ozaman gozukmuyordu gebelik testinde ..her hamilelik benzemiyor birbirine.en saglamiii kan testi

haklısın cnm sanırım biraz fazla aceleciyim ikinci çocukiçin ilk deneme heyecan yaptım sanırım. kan testini testte çıkarsa yaptırmayı düşünüyorum hayırlısı bakalım teşekkür ederim cevabın için

haklısın cnm sanırım biraz fazla aceleciyim ikinci çocukiçin ilk deneme heyecan yaptım sanırım. kan testini testte çıkarsa yaptırmayı düşünüyorum hayırlısı bakalım teşekkür ederim cevabın için
ozaman bi 14gune yaklassin vanim yumurtlamadan sonra.cunku ben 22de yumurtladim ama kanda ancak cikti:) insallahhh bebisin gelirr ♡

tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. benim yumurtlama tarihi 28 aralık sanırım. senin idrar testinde ne zaman çıktı

tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. benim yumurtlama tarihi 28 aralık sanırım. senin idrar testinde ne zaman çıktı
suan halaa cok silik cikiyor dun bat gunumdu kanda 62 cikti :) yaniıi idrara bikac gune karisirmis canim doktor dedi

Hastalanmak uzereyim sağlık olsun bu ayda sonkez ben corek otu bal tarcin eşimde keciboynuzu kürü tuketicek icmemek için çok direndi ama bugn marketten almis çok sevindim.ayrıca ovulasyon testi tekrar kullanıcam bakalim:KK49: bu ayda tutmazda artik bize doktor yollari :KK51:

Hastalanmak uzereyim sağlık olsun bu ayda sonkez ben corek otu bal tarcin eşimde keciboynuzu kürü tuketicek icmemek için çok direndi ama bugn marketten almis çok sevindim.ayrıca ovulasyon testi tekrar kullanıcam bakalim:KK49: bu ayda tutmazda artik bize doktor yollari :KK51:
Cnm rabbim tez zaman da versin hayirli bir evlat ins hastane yollarina dusmeden versin kurban oldugum allahim

Yarin yapcm yavrm gecen ayda ck gecikmstm negatfti yarin 5 gn olck bi guncuk daha sabredeym bgnde koyuydu ovu. testi evde cok varda ondan yaptm ynee cuma mubarek gnde gzl haberleri verirm umarm :)
Güzel haberi bizimle de paylaşırsan sevinirim en azından benim gibi her ay hüsrana ugrayanlari sevindirirsin bizede ümit olur. Rabbim hayırlı haberler duymayi nasip eder inşallah

Güzel haberi bizimle de paylaşırsan sevinirim en azından benim gibi her ay hüsrana ugrayanlari sevindirirsin bizede ümit olur. Rabbim hayırlı haberler duymayi nasip eder inşallah
Amin insallah isteyen herkse nasip etsn rabbim. bgn yapcam testi negatf yada pozitf ne olursa sonuc hemen paylascam cnm benim uc gundur ovu. Testim bole iste

Eklentiler

• 20170106_080248-1.webp
    20170106_080248-1.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 81
nasil sabrettin sen ya :) bence varr kesin gibiii:)hadi guzel haberlerrleeee:)
KASIM DA 15 GÜN GECİKMEM OLMUŞTU 2 KEZ KAN TESTİ 3 KES EVDE TEST YAPTM HEPSİ NEGATF ÇIINCA KENDİME SÖZ VERDİM HEMEN BAKMİCAM DİYE BENDE ZOR SABREDİYORUM AMA KISMER SAT 27 KASIMDI :KK70:

KASIM DA 15 GÜN GECİKMEM OLMUŞTU 2 KEZ KAN TESTİ 3 KES EVDE TEST YAPTM HEPSİ NEGATF ÇIINCA KENDİME SÖZ VERDİM HEMEN BAKMİCAM DİYE BENDE ZOR SABREDİYORUM AMA KISMER SAT 27 KASIMDI :KK70:
hadi test yapta guzel haber ver bize ♡ imsallahhhhhh

be
inşallaah bana dua et lütfeeen:KK200: çokta ümitliyimmm üç gün boyunca ovu kopkoyu çıkarmı oda ilginçç yani çıldırazaam :anne:
benceee koyu olmasinin nedeniii bebis gibiii dualarim seninle.benimde hcg 138 olmusss:) 62den... demekki sagliklii gidiyoruz;)

Back
X