- 22 Ekim 2011
- 277
- 183
- 103
- 43
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #50.841
malesef kırmızılar bi gün erken geldi kızlar bu hayalet onu göstermiş meğer![]()
aaaa ciddi misin neyse üzülmek yok Allah büyük bi daha ki ay olur :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malesef kırmızılar bi gün erken geldi kızlar bu hayalet onu göstermiş meğer![]()
Bende önce soğan suyu içtim içim temizlensin die sonra adet başlangıcı bal tarcin corek otu tüketim biri burdan tavsiye etmişti suan ovulosyon sonrası hiç kesilmeyen çift taraflı gous ağrısı yaşıyorum sizliyor sanki kasımda hafif sizliyor belimde çok agriyor eğilemiyorum. Bugün LH yaptım ikiside aynı koyulukta gebelik testi yaptım kiz arkadsim hayalet çizgiyi gördü ben görmedim adetime yedi gün var benim gibi olanlar yardımcı olabilir mi
Bende görmüştüm çizgiyi ama bazen testlerde yanılma olabiliyomuş. Hayırlısı olsun canım bir dahaki ay daha fazla çalışırıızmalesef kırmızılar bi gün erken geldi kızlar bu hayalet onu göstermiş meğer![]()
aynen nasip diyorum canlar hayırlısı bakalım![]()
hakkında hayırlısı olur inşallah en büyük hazinemiz sabrımız kızlar bende bekliyorum bakalım şafak 2 olmadı tekrar dene diycez![]()
valla arkadaşım olacağı varsa olur bunar sadece aracıinşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun , yalnız ben bu teste güvenmemeye başladım niyeyse, suyu biraz fazla kaçırsan bile sonuç değişiyormuş , gerçi yine de bilemiyorum belki sorun bendedir![]()
valla arkadaşım olacağı varsa olur bunar sadece aracıbende yapıyorum bu ayda çift koyu yakaladım bakalım adete 8 gün var bekleyecez yapacak birşey yok
dua edelim çabucak olsun :)
evet kesinlikle öyle, belki de teste devam etmek lazım, sabırla olacak şeyler :) benim de 8 günüm var ,güzel haberler alsak ne iyi olurdu
valla arkadaşım olacağı varsa olur bunar sadece aracıbende yapıyorum bu ayda çift koyu yakaladım bakalım adete 8 gün var bekleyecez yapacak birşey yok
dua edelim çabucak olsun :)
evet kesinlikle öyle, belki de teste devam etmek lazım, sabırla olacak şeyler :) benim de 8 günüm var ,güzel haberler alsak ne iyi olurdu
Kizlar Allah askina bakin bugun adet gunum lh halla pozitif sizce bugunmu yumurtluyurumEki Görüntüle 1943712
InsaAllah olledirrr cok saolll cvp verdigin icinyaaa ümitlendirmek istemiyorum ama bazı hamile arkadaşlarında böyle çıkıyor idi bekle bakalım :)
amin canım inşallah :)InsaAllah olledirrr cok saolll cvp verdigin icin
Cnm ikisininde ayni koyulukta olmasi gerek t cizgisinin c den daha koyu yada ayni koyulukta olmasi gerek daha var yapmaya devam et