• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Bende önce soğan suyu içtim içim temizlensin die sonra adet başlangıcı bal tarcin corek otu tüketim biri burdan tavsiye etmişti suan ovulosyon sonrası hiç kesilmeyen çift taraflı gous ağrısı yaşıyorum sizliyor sanki kasımda hafif sizliyor belimde çok agriyor eğilemiyorum. Bugün LH yaptım ikiside aynı koyulukta gebelik testi yaptım kiz arkadsim hayalet çizgiyi gördü ben görmedim adetime yedi gün var benim gibi olanlar yardımcı olabilir mi

Merhaba canım adet gününü bekle bakalım iyice netleşir o zaman inşaalah hamişsindiir:KK15:

hakkında hayırlısı olur inşallah en büyük hazinemiz sabrımız kızlar bende bekliyorum bakalım şafak 2 olmadı tekrar dene diycez :işsiz:

inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun , yalnız ben bu teste güvenmemeye başladım niyeyse, suyu biraz fazla kaçırsan bile sonuç değişiyormuş , gerçi yine de bilemiyorum belki sorun bendedir:(

inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun , yalnız ben bu teste güvenmemeye başladım niyeyse, suyu biraz fazla kaçırsan bile sonuç değişiyormuş , gerçi yine de bilemiyorum belki sorun bendedir:KK43:
valla arkadaşım olacağı varsa olur bunar sadece aracı :( bende yapıyorum bu ayda çift koyu yakaladım bakalım adete 8 gün var bekleyecez yapacak birşey yok :( dua edelim çabucak olsun :)

valla arkadaşım olacağı varsa olur bunar sadece aracı :KK43: bende yapıyorum bu ayda çift koyu yakaladım bakalım adete 8 gün var bekleyecez yapacak birşey yok :KK43: dua edelim çabucak olsun :)

evet kesinlikle öyle, belki de teste devam etmek lazım, sabırla olacak şeyler :) benim de 8 günüm var ,güzel haberler alsak ne iyi olurdu

evet kesinlikle öyle, belki de teste devam etmek lazım, sabırla olacak şeyler :) benim de 8 günüm var ,güzel haberler alsak ne iyi olurdu

keşke canım benim umarım Allah bu sefer yüzümüzü güldürür ben bu ay 14. gün testte çift çizgi gördüm 15. gün silik idi 2 gün de de ilişki oldu ama nasip kısmet bakalım :(

valla arkadaşım olacağı varsa olur bunar sadece aracı :KK43: bende yapıyorum bu ayda çift koyu yakaladım bakalım adete 8 gün var bekleyecez yapacak birşey yok :KK43: dua edelim çabucak olsun :)

Pozitif sonuç elde ettikten sonra cinsel ilişkiye girmek için en doğru zaman nedir?
Yapılan test sonucunda, ovülasyonun gerçekleştiğini gösterdiği an, ilişkiye girmek gerekir. Ovülasyondan önceki gün ve ovülasyon günü takip eden ilk 24 ile 36 saat içerisinde cinsel ilişkiye girildiği zaman, hamile kalma ihtimali en üst seviyelerde olur. diyor ama bakalım ben bugünleri değerlendirdim .............

Kizlar Allah askina bakin bugun adet gunum lh halla pozitif sizce bugunmu yumurtluyurum
20170124_114724.webp

Pozitif sonuç elde ettikten sonra cinsel ilişkiye girmek için en doğru zaman nedir?
Yapılan test sonucunda, ovülasyonun gerçekleştiğini gösterdiği an, ilişkiye girmek gerekir. Ovülasyondan önceki gün ve ovülasyon günü takip eden ilk 24 ile 36 saat içerisinde cinsel ilişkiye girildiği zaman, hamile kalma ihtimali en üst seviyelerde olur. diyor ama bakalım ben bugünleri değerlendirdim .............

Arkadaslar bu gun adet tarihimin 14 gunutestim.bile cukti ama adetimin 11 gunu yaptigimda ise ikisi hemn hemen aynu koyulukdaydi ben 10. Günü ve 12. Gunu degerlendirdim kafam cok karisdi nor.alde yumurtlama bitince teste sadece tek cizgi cikar peki benim simdi yumurtlamam gecdiyse nesen hala cizgilerden biri.silik ve dunden beri inanilmaz bir bel.agrim.ve kasik.agrim.var sizce bi durum nedir bilgisi olan arkadaslar bana cvp yazarbilirmi tsk edrim

Eklentiler

• 1485250258717.webp
    1485250258717.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 36
Back
X