- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #10.201
bencede yapalım ama bende anlamıorum ki anlayan kim ronya yapabilir bence
Daha 4 gün var belli olmaz canim. Benim ilk gebeliğimde adeti 4 gün geçince test yaptım ve negatifti. Sonra her gün test yaptım ama hep negatif verdi. En sonunda laboratuarda idrar testi yaptırdım var gibi dediler kesin bir şey söylemediler. Nerdeyse bebek 1 aylık olduğunda ultrasonda kesinleşti. Kendini hemen üzme en azından adetin geçsin.
onlar ne ben hiç duymadım karbonat çamaşır suyu nasıl test onlar
Daha 4 gün var belli olmaz canim. Benim ilk gebeliğimde adeti 4 gün geçince test yaptım ve negatifti. Sonra her gün test yaptım ama hep negatif verdi. En sonunda laboratuarda idrar testi yaptırdım var gibi dediler kesin bir şey söylemediler. Nerdeyse bebek 1 aylık olduğunda ultrasonda kesinleşti. Kendini hemen üzme en azından adetin geçsin.
bir çocuğun var mı arkadaşım senin
Valla ben de buradan öğrendim. Karbonat testini şöyle yapıyorsun. Bir bardağa karbona koyup üzerine afedersin idarını yapıyorsun. Kabarırsa hamilesin diyorlar ama bazılarında tutmuş bazılarında tutmamış. Bunun gibi şeyler ama güvenmediğim için hiç yapmadım canım.
onlar ne ben hiç duymadım karbonat çamaşır suyu nasıl test onlar
Evet bir kızım var. Şimdi ikincisini istiyorum ve ilk seferinde ne olduğunu bile anlamamıştım. Şimdi hamile kalamıyorum :gitme:
Bende az önce forumda okudum, bir üye yapıyormuş her ay domestosla kaydirigubbakcemile3
idrara domestos döküyormuş köpürmeye göre yorumluyormuş ama ben ilk kez duydum
Sen biliyormusun Belgisel nasıl olacağını, yapalım valla kaydirigubbakcemile3
saçma diil mi karbonata idrar idrar asidik bişi zaten kabartır ki
saçma diil mi karbonata idrar idrar asidik bişi zaten kabartır ki
yapalım ne kaybederiz eğlence olur
benim gibisin benimde var bir meleğim allah bağışlasın evlatlarımızı kaç aydır deniyorsunuz bizim bu ay ilk deneme
kimbilir eskiden böyle anlıyorlardı insanlar karbonat filan
Bende az önce forumda okudum, bir üye yapıyormuş her ay domestosla kaydirigubbakcemile3
idrara domestos döküyormuş köpürmeye göre yorumluyormuş ama ben ilk kez duydum
Sen biliyormusun Belgisel nasıl olacağını, yapalım valla kaydirigubbakcemile3
hahahahah bide bu çıksın başımıza :)
Seninkini ve herkesinkini Allah bağışlasın. 6 ay olacak canim. Benim fsh sorunum var bir artıyor bir düşüyor yani işim daha zor. İnşallah ikimizde en kısa zamanda hamile kalırız.
inşallah hayırlısı doktorum hamile kalmadan önce bir sürü tahlil yaptırttı bana sorun yok dedi allaha şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?