- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #11.901
Erken gebelik testi değil sanırım. Galiba onlar 15 lira filan oluyor. Benimkiler 3-4liralık olanlardan. Erken gebelik testi almayı düşünmüyorum. Onun yerine kan yaptırırım daha iyi diye düşünüyorum.
Laboquick 3 tane var, hiçbirini kullanmadım henüz. Yarın başka testlerle birlikte onu da yapayım. Bakalım ne çıkacak... Dediğin gibi onlarda da çıkarsa tesadüf değildir. Ama zaten benim korkum kimyasal gebelik. Biraz daha bekleyip yüksek beta Hcg, sonra kese, sonra kalp atışı... Ay inşallah. Ama tabi biliyorum kendimi. Ben o kadar bekleyemem. Bugün 20:30a kadar dersim var. Çok geç gelicem. Bugün kan testi yaptırma gibi bir imkanım yok. O sebeple 2-3 tane test alıp evde yapmak istiyorum. Cuma günü öğleden sonra kan testi yaptırabilirim eğer o testler de yarın sabah çift çıkarsa. Ay çok heyecanlandım şimdi. İnanmakta zorlanıyorum. Rabbim devamını hayırla getirsin. Hepimize en hayırlı zamanda en güzelini nasip etsin.
canım bence sen o zaman kesin hamilesin erken cıkmış ama senin adet tarihin ne merak ettim şimdi ben yapsam cıkarmı acaba :26:
Akşam sonucu bize de yaz canım. Ben de heyecanla bekliyorum
İnşallah hamileyimdir ve inşallah sağlıklı bir bebeğe hamileyimdir. Rabbim kimyasal, dış, boş vs. gibi sonu kötü gebeliklerden muhafaza etsin hepimizi.
Benim son adet tarihim 19 Kasım.Tahmini yumurtlama günüm 04 Aralık. 13 Aralık'ta ateşim 0.3 düştü, ertesi gün çıktı ve ertesi gün 14 Aralık'ta kahverengi-pembe lekelenmem oldu. İlk o zaman şüphelendim. Bugün test yaptım, 28.günüm. Ama ben 32 günde bir adet olduğum için adetime 4 gün var. Özeti bu. İnşallah hamileyizdir, sağlıkla, sıhhatle, ya Rabbim...
inşallah canım amin 6 sında yumurtladım beklicem ben dah inşallah hamileyizdir ama bence sen hamilesin inşallah bebişşin sana sımsıkı tutunur canım hayırlıssıyla kucağına alırsın
Allah razı olsun Belgiselcim, inşallah mutlu günlerimizi hep paylaşırız. Zor günlerimizde, psikolojimizin bozulduğu, dengemizin sarsıldığı anlarda hep destek olmaya çalıştık ve Rabbim en hayırlı zamanda mutlu haberlerimizi paylaşmayı da nasip etsin. İnşallah en kısa zamanda size güzel haberi veririm. Benimle bu heyecanı paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Allah hepimizin gönlüne göre versin. İnşallah 2011'de hepimizin yüzü güler, hayallerimize, umutlarımıza ulaşırız. İnşallah...
Canım bize mutlaka haber ver ben de çok merak ediyorum. Hepimize moral olacak inşallah senin güzel haberlerin. Allah tamamına erdirsin inşallah, iyi haberler olsun...
kızlar bana yardımcı olur musunuz ovulasyon testleri konusunda ilk kez kullanacağım
merhaba arkadaslar
bırsey sormak ıstıyorum.ovulasyon testınde cıft cızgı gorenler sonradan hamıle olduqunu ogrenmısler bu reglıye kac gun kala acaba
benım bugun reglıme 4 gun var ovulasyon testı yabtım sılık cızgı cıktı sılık olunca bırsey olmuyordu degılmı
Adetime 4 gün var ve o kadar çok korkuyorum ki 0.10u göreceğim diye. Pazartesi benim adet günüm. O gün adet olmazsam baktırayım diyorum. İdrar testi yapıyorum ama ona da güvenmiyorum. Güvenmiyorsam niye yapıyorum? Ay ben de bilmiyorum. Tek bildiğim kanda baktırmaktan korkuyorum.:18:
Adetime 4 gün var ve o kadar çok korkuyorum ki 0.10u göreceğim diye. Pazartesi benim adet günüm. O gün adet olmazsam baktırayım diyorum. İdrar testi yapıyorum ama ona da güvenmiyorum. Güvenmiyorsam niye yapıyorum? Ay ben de bilmiyorum. Tek bildiğim kanda baktırmaktan korkuyorum.:18:
tsk ederım cnm ıns hamıleyımdırya belırtımde yok bırde yetmezmıs gıbı ıshal oldum karnım guruldamaktan patlıycak ıns hepımız gonullerımızdekıne kavusurusOvalüsasyon testine de çok güvenme canım benim 2 ay önce reglime 3 gün kala tam pozitif verdi ama hamile değildim. LH hormonu başka bir nedenle de artabilir. Ama tam pozitif görenlerde yani iki çizgi aynı kalınlıkta hatta 2. ci daha kalın görenlerde hamile kalanlar var. Senin pozitif olmaması hamile olmadığınu göstermez yani fazla takılma.
cnm ıns ıkınızınde hamıle haberlerını alırızCanım bence yaptırma. Bak ben 4 gün kala mecburen yaptırdım sonuç 17,7 çıktı. Şimdi de emin olamıyorum.Değer düşükmü filan acaba diye!!
Mutlaka adet gününü bekle canım...
tsk ederım cnm ıns hamıleyımdırya belırtımde yok bırde yetmezmıs gıbı ıshal oldum karnım guruldamaktan patlıycak ıns hepımız gonullerımızdekıne kavusurus
cnm ıns ıkınızınde hamıle haberlerını alırız
ama 4 gun kala degerın bence ıyı Allah tamamına erdırsın darısı basımıza
Valla düşük gibi geliyor başta ama bugün mide bulantım çok fazlalaştı. Hatta öğle yemeğinden sonra kusma girişiminde bile bulundum. Şu anda da öyle...Umarım değer artmıştır..
ıns cnm artmıstır mıdenın bulanmasıda ıyıye ısaret belırtılerın nelerdı cnm
Canım ilk belirtim kasıkta batma ve göğüs uçlarında iğnelenme. Birde akıntım artmıştı,idrarımda daha önce hissetmediğim garip bir koku oluşmuştu. Kasıklarımda ki batmalar hemen hemen her an hissediliyordu ve git gide arttı. Şu anda göğüslerim şişti ve dokunamıyorum acıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?