Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz
kızlar yataktan kalkamadım ya geç kaldım kusura bakmayın. ilk koyu çizgiyi gördükten sonra yapmanıza gerek yok. bakmayın bende test var diye 4 gün yaptım 4. silikleşti biraz bıraktım yapmıyorum. ama birkaç gün sonra bakabilirim hehe hamilelik testi niyetine kaydirigubbakcemile3
evet canım bugün bekledim dün beklememiştim. bende bilmiyordum işte sadece 2 saat sıvı tüketmemek gerektigini ve ilk idrarla yapılmamasını biliyordum. 4 saat tutulmasını bilmiyordum. bugün 4 saat tuttum ve 2 saat sıvı almadım yaptım. zaten bugün başlamam gerekti oda pozitif çıktı işte :lepi:
kızlar yataktan kalkamadım ya geç kaldım kusura bakmayın. ilk koyu çizgiyi gördükten sonra yapmanıza gerek yok. bakmayın bende test var diye 4 gün yaptım 4. silikleşti biraz bıraktım yapmıyorum. ama birkaç gün sonra bakabilirim hehe hamilelik testi niyetine kaydirigubbakcemile3
anammm ne yatağı kız bu saatte kaydirigubbakcemile3 scuba canım gördün mü benim testiiii resmini ekledim bakıver biii yorumla hihoyyyt
yapmaya gerek yok mu diyorsun yani? ay yok bende yaparım duramam :lepi:
anammm ne yatağı kız bu saatte kaydirigubbakcemile3 scuba canım gördün mü benim testiiii resmini ekledim bakıver biii yorumla hihoyyyt
yapmaya gerek yok mu diyorsun yani? ay yok bende yaparım duramam :lepi:
gördüm canım aynı benimki gibi test çizgisinden bile koyu. bugün yumurtalığında hafif batmalar olabilir birde akıntın çok artıcak. özellikle bu akşamı iyi değerlendir. canım nasılsa fazla testlerimiz yap istersen için rahat eder. siliği gördükten sonra bırakırsın. ya bende anlamadım kalkamadım yataktan tansiyonum düştü heralde hiç iştağım yok birazdan kahvaltı yapıcam bakalım.
aman dikkat et kendine canım.
benimde hiç iştahım yok canım hiç birşey yemek istemiyor nedense.böyLe giderse oruç'u koLay tutucam sanırım :)
tamam canım değerlendiricem eşim geLsinde bi değerLendirmez miyim ayipsin kaydirigubbakcemile3 siLik cikana kadar yaparım bende senin gibi işte canim içim rahat etsin diye.
afiyet olsun sana canım.
aman dikkat et kendine canım.
benimde hiç iştahım yok canım hiç birşey yemek istemiyor nedense.böyLe giderse oruç'u koLay tutucam sanırım :)
tamam canım değerlendiricem eşim geLsinde bi değerLendirmez miyim ayipsin kaydirigubbakcemile3 siLik cikana kadar yaparım bende senin gibi işte canim içim rahat etsin diye.
afiyet olsun sana canım.
ya aica cım bana ne oldu bugün bilmiyorum. öyle içime hamile haberi alacakmışım gibi doğuyor sabahtan beri. bir de şöyle bişi var kendim de hamile moduna girdim noolduysa. Allah hayır etsin :)))
sende pko yoktu galiba genelde pko olanlara veriliyo diye biliyorum bu hap insülin direncini kırdığı için bazı kişilerde regli düzene girende var hamile kalandakaydirigubbakcemile3 ben etkisini sadece tedavideyken anlıyorum kaydirigubbakcemile2bende kilo vermeye etkisi olmadı kendi çabamla verdim 14kilo reglimide düzenlemedi :umursamaz:
sende pko yoktu galiba genelde pko olanlara veriliyo diye biliyorum bu hap insülin direncini kırdığı için bazı kişilerde regli düzene girende var hamile kalandakaydirigubbakcemile3 ben etkisini sadece tedavideyken anlıyorum kaydirigubbakcemile2bende kilo vermeye etkisi olmadı kendi çabamla verdim 14kilo reglimide düzenlemedi :umursamaz:
benim bildiğim tahlillere ve drun söylediğine göre yok pko. ama senede 1 falan gecikir adetim aslında evlendikten sonra oldu oda 2 senede 2 kere. ben sadece birkaç kilo verebildim ama düzenli içmedim zaten.
ya aica cım bana ne oldu bugün bilmiyorum. öyle içime hamile haberi alacakmışım gibi doğuyor sabahtan beri. bir de şöyle bişi var kendim de hamile moduna girdim noolduysa. Allah hayır etsin :)))
Kızlar tecrÜbelİ arkadaŞlar ben sabah İlk İdrarımı yaptım 8buÇukta 10 buÇukta testİ yaptım 2cİ Çİzgİ hala koyu Çıktı dÜnde koyu ÇıkmıŞtı ama bugÜn kasıklarım Çok agrıyor ne yapmalıyım bİ yol gÖsterİn bugun ÇalıŞma Şartmı Çok canım yanıyor
canım ovulasyon testini sabahki idrarla yapmıyoruz yanıltıcı olabiliyormus onun icin ögleden sonra 4 -5 gibi yapılması daha iyiymiş ikinci cizgi koyulastıktan sonra 2-3 gun calısacaksın canmım opuyorumnanaktan
kitty ne kadar güzel anlatmışsın canım. evet tek çizgi düşmanı olduk. yaşasın çift çizgiler. hem hayatta herşeyin bir eşi olması güzel değil mi? ne o öyle tek başına kalmak aaaaaaaa yalnızlık Allah'a mahsus. çabuk kızarıp çift olsun bu çizgiler klava:
off gülaycım malesef o dert bende de var. kuruluk problemi yaşıyorum ne yazık ki. böyle bu gece olacak bilinciyle olunca oluyor o kuruluk sanırım. eşim de yazık üzülüyor ama gerçekten özellikle ilk başladığımızda oldukça acı hissediyorum. zaten tahriş oluyorum. hani bir gün ara verme lüksümüz olsa biraz toparlanıcam ama . aman bebişler gelsin de bunları hatırlamayız bile...
canım kuruluk icin bence bunu dene ben kullanmadım ama kulananlar faydasını göruyormus yerimseniben
Pre~Seed Kişisel Nemlendirici, vajinal kanal içinde en doğal sekresyonun sağlanması için tasarlanmıştır. Bir nevi vaginal sıvının birebir kopyası-taklidi olarak düşünülebilir. Çünkü vajinal sıvının PH derecesi ile birebir aynıdır. Böylece spermlere zarar vermeden, spermlerin yapısını etkilemeden vajina kanalı boyunca akışkanlığı sağlayarak spermlerin rahatça haraket ederek yumurta ile buluşmasına izin verir.
Hamile kalmaya çalışılan ve özellikle vajinal kuruluğun arttığı dönemlerde, diğer ürünlerin spermler üzerindeki zararlı etkilerinden korunmak gerektiğinde kullanılabilir.
Ayrıca, Cinsel yönden aktif olan her kadın, zaman zaman vajinal kuruluk yaşayabilir. Bu dönemlerde kuruluğun giderilmesi için kullanılan yağ, vazelin, krem v.s. gibi ürünler vaginal sorunlara sebep olabilir, spermlere zarar verebilir ve spermlerin rahat hareket etmelerine engel olan bir bariyer oluşturabilir.
Bu tip rahatsızlığı olan bayanlar yada bu vajinal kuruluk problemi yaşayanlar Pre~Seed Kişisel Nemlendiriciyi güvenle kullanabilir.
Pre~Seed Amerikan INGFertility Firması tarafından üretilen ve Dr. Joanna Ellington ve ekibi tarafından bulunan ürün, tüm Avrupa ve Amerika’da vajinal kuruluk problemi dönemlerinde rahatlık sağlanması ve hamile kalmaya yardımcı ürün olarak kullanılmakta ve tavsiye edilmektedir.
* Fertilite (Doğurganlık-Yumurtlama ) dönemindeki servikal mukusa uygun ph yapısındadır.
* Özellikle spermlere hasar vermemek amacıyla üretilmiştir.
* Antioksidan destek için katkılıdır.
* Dahili uygulama da vajina ve serviksi kaplar.
* Klinik olarak denenmiş ve doktorlar tarafından tavsiye edilmektedir.
amin canım.inşallah. ben de senin gibi ovulasyonda bile çift çizgi görünce heyacanlanıyorum.inşallah açık renk bile olsa gebelik testinde görelim şu çift çizgiyi artık.
gölgesine bile razıyım.
kızlar bişi sorcam biraz özel gerçi ama :kedi: bizbizeyiz nasıl olsa :) benim bugün çok akıntım var şeffaf olandan hani. önceden de olurdu ama bu kadar yoğun diildi sanki. acaba diyorum dün akşam çalıştık ya eşimden kalanlar olmasın. ama bu kadar uzun sürebilir mi?? offf yaaa...:kedi:
insallah gülaycımm insallah :)
kızlar yaptım testi yapar yapmaz ikinci çizgide kızardı... hemde dünkinden daha kırmızı test çizgisiyle aynı koyulukta ay çok heyecanlandımmmmmmkaydirigubbakcemile3 dünü degerlendirdim bugunude degerlendirmem gerek :lepi: az sonra resmini eklerimmmmm :lepi:
göLgemde çıkmış kaydirigubbakcemile3 napim güneş geliyordu parlıyordu bende parlamaması için her şekiL çektim testi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu arada ben işyerinde yapacaktım testi ama getirmeyi unutmuşum (( eve gidip yapınca da anca 2 saatlik idrarla yapabiliyorum. akşama doğru daha çok wc ihtiyacı duyuyorum çünkü. napalım kısmet böyleymiş.
sağol canımmmm a.s.
seninde gözün aydın o zaman sende yakaLamissin :lepi:
vaLLa biLmiyorum ki canımm ben çok aLdim ki hergün yapayim diye. Bende bu ay iLk kez kuLLaniyorum scuba ve kitty'e soraLim bakaLim onLar ne diyecek.