- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #13.001
Rahatım diyorsan sorun yok. Ben yanlış yorumlamışım demek ki. Sürekli kimyasal gebelik korkusu yaşamaman için söylemiştim, geri aldım
gÜNAYDIN,
Kızlar allahın izni ile hamileyim daha adet günüm yarın ama cumartesi ve pazar yaptığım testlerde çift çizgileri gördüm, bu topiki iyiki görmüşüm iyiki sizden esinlenerek ovulasyon testi almışım allah razı olsun sizler. Rabbim inşallah en kısa zamanda sizlerede nasip etsin.
Kimyasal gebelik yaşadım için kalp atışlarını duymadan kimseye söylemeyi düşünmüyorum sonrası çok üzücü oluyor bir tek sizler ve diğer topikteki arkdaşlarım biliyor. şükürler olsun çok mutluyum.
hamile gibi davranmıyorum normal hayatıma devam ediyorum taki kalp atışlarını duyana kadar
kızlar birşey sorucammm...
ovulasyon testiyle gebelik anlaşılırmı...
ben aralık 7,de kürtaj oldum ve arada korunmasız ilişki oldu..
ve şuanda 35. gün yapmış olduğum ovulasyon testinde her iki cizgide koskoyu cıktı..
ama normal gebelik testinde belli belirsiz bir cizgi var...
canım benim çok sevindim.inş. bebişin sana tutunur ve sağlıcakla kucağına alırsın.
ben de geçenlerde gittim başka bir doktora.tansiyon problemimi söyleyince büyük ihtimalle tansiyondan kalbi durmuştur dedi bebişimin.
benim normak tansiyorum 10-6 iken gebelik süresince 17-10 oluyordu.
bu da bendeki bir rahatsızlığın belirtisiymiş.tekrar gebelik düşündüğüm için perşembe günü bi takım testler yapacak.tansiyonuna dikkat et.hergün ölçmeye çalış.
ayağını iyi sürtmüşündür inş. biz de senin peşinden hamiş haberlerimizi veririz inş.
kendine ve bebişine iyi bak!
ve şuanda 35. gün yapmış olduğum ovulasyon testinde her iki cizgide koskoyu cıktı..
yok canım olmadım..kürtajdan 1 hafta sonra kontrole gittim dr. bir sorun olmadığını korunmama geek olmadığını söyldi ve bizde belki üç kez anca oldu ilişki olmaz diye düşünerekten korunmadık..kürtajdan sonra regl oldun mu?
bi de kürtaj sonrası kontrole gittin mi?
eğer adet olmadıysan hormonal dengenin düzelmediği için çift çizgi çıkabilir.
canım dr. korunma vermedi zaten topu topu üç kez anca oldu..Normalde gebelik testlerinden biraz daha erken koyu çizgi çıkıyor ovulasyon testlerinde. Yani ovu. testleriyle gebeliğini öğrenenler var. Ama kürtaj sonrası nasıl bir durum olur hiçbir bilgim yok. Doktorun korunma vermediyse bir sorun yoktur herhalde diye düşünüyorum. Umarım sağlıklı bir gebelik başlangıcının işaretidir bu.
sağol canım allah razı olsun..Öncelikle geçmiş olsun canım...Ovulasyon testiyle gebelik anlaşılıyor...Ovulasyon testleri gebelik testlerinden daha önce belirleyebiliyor gebeliği. Bende gebelik testi negaitf verirken, ovulasyon testi pozitif veriyordu, bhcg yükseldikçe daha da koyulaşmıştı...
Ama kürtajdan sonra ilaç filan kullandıysan onlardan ya da kürtajdan sonraki hormon dengesizliğinden olabilir...
sağol canım allah razı olsun..
valla dün akşam yapmıştım testi ilk 1 dakika içersinde iki cizgide koskoyu cıktı ama ovulasyon testiyle daha önce hiç denememiştim..
kürtajdan sonra hiç ilaç filan almadım..ama diyorum acaba hormonlar daha düzene girmedimi..
burdada yokki kanda gebeliğe bakan yer 1 saatlik mesafede var ancaa..
evet canım hemde ne zor şeyler...üç kürtaj bir normal doğum birde düşük allahım birdaha yaşatmasınn cok acı cektim...Canım çok çok geçmiş olsun, zor şeyler atlatmışsın...
Aslında kanda bakmadan yorum yapmak zor ama eğer ovulasyon testinde kopkoyu çıktıysa betahcg yüksek demektir...(Tabi eğer hormon dengesizliğinden bu şekilde çıkmıyorsa)
Yani benim 34ler civarındayken bhcg değerlerim silik çıkıyordu...Kimyasal gebelikmiş benimki. Demek seninki daha da yüksek olmalı. Ama tam çözüm kanda gebelik maalesef...
evet canım hemde ne zor şeyler...üç kürtaj bir normal doğum birde düşük allahım birdaha yaşatmasınn cok acı cektim...
bende ovulasyon testinde bir yumurtladığım gün birde dün yapmış olduğum testte bu kadar koyu gördüm..hatta yumurtladığım dönemde bile bu kadar koyu değildi..
ama ne bilim yaa yarın olmassa gider bir kan yaptırırım ne yapim..
Normal şartlarda 13. gün başlamalısın ve bence eğer testi fazla aldıysan 1-2 gün bile erken başlayabilirsin. 9 gün gecikmeyi düşünürsek ve luteal fazda bir sorun yoksa geçen ay 24. gün yumurtlamışsın ama bu ayda aynı şey olacak diye bir kural yok. Bu yüzden gg da satılan fazla testlerden alman daha ekonomik olur. wondfo diye bir marka var ona iyi diyorlar. Eğer zaten aldıysan her ihtimale karşı 13. gün başla derim ben.
cnm
gg den core al
gayet iyi
ben de kullandım bi çok arkadaş da
bi sorun çıkmadı
akıntı ile teyid ettim her seferinde
hep doğru zamanda çıktı 2. çizgi
Allah razı olsun.Geçmiş olsun canım. Benim de tansiyon sorunum var. İnşallah bende de sorun olmaz gebelikte. Ben de bir süre tansiyon tedavisi görmüştüm, ama sorunsuz gebelik geçiren hipertansiyonlu bir arkadaşım da var...
yok canım olmadım..kürtajdan 1 hafta sonra kontrole gittim dr. bir sorun olmadığını korunmama geek olmadığını söyldi ve bizde belki üç kez anca oldu ilişki olmaz diye düşünerekten korunmadık..
ama benimde aklımdan gecmiyor değil acaba hormalra daha tam oturmadığı içinmi silik cizgi cıkıyor diyorum..
canım benim çok sevindim.inş. Bebişin sana tutunur ve sağlıcakla kucağına alırsın.
Ben de geçenlerde gittim başka bir doktora.tansiyon problemimi söyleyince büyük ihtimalle tansiyondan kalbi durmuştur dedi bebişimin.
Benim normak tansiyorum 10-6 iken gebelik süresince 17-10 oluyordu.
Bu da bendeki bir rahatsızlığın belirtisiymiş.tekrar gebelik düşündüğüm için perşembe günü bi takım testler yapacak.tansiyonuna dikkat et.hergün ölçmeye çalış.
Ayağını iyi sürtmüşündür inş. Biz de senin peşinden hamiş haberlerimizi veririz inş.
Kendine ve bebişine iyi bak!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?