- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #14.081
cnm hiç bilmiyorum bende onumuzdekı ay yaptırmak ıstıyorum cevaba göre bende gidicem[sıze="3"]medicalsekreter[/sıze] seninde bilgin varsa faydalanmak isterim yumurta takibi konusunda. Ne zaman gitmeli ne gibi şeyler yapılıyo
teşekkür ederim canım, inşallah allah hepimizin dualarını kabul eder. Galiba ben biraz fazla katı mantıksal düşünce yapısına sahibim canım. Kafamdan hesap yapıyorum, tibbi koşullara bakıyorum ve olmaz diyorum. Ama allah diledikten sonra herşey olur ona tüm kalbimle inanıyorum. Ancak şu anda mucize beklemek sonradan beni daha fazla üzebilir. Bu nedenle bu aşılmayı hiç hesaba katmıyorum.
Bu arada sen nasılsın, ovulasyon oldu mu yoksa bekliyormusun?
canım markası laboquick. ilk defa ovulasyon testi deniyorum
cnm hiç bilmiyorum bende onumuzdekı ay yaptırmak ıstıyorum cevaba göre bende gidicem
cnm ovulasyon oldu ıkı defa cıft cızgıgordum16. Gun ve 21. Gun bakalımkısmet mevlamneylerse güzel eyler
Bence ateşinde bir sorun yok canım. Bir günlük bir düşme olmuş o kadar ama o da önemli değil ateşi bir çok şey etkileyebilir. Ayrıca belirtiler hiç belli olmaz. Bir hamileliğinde hastanelerde yatacak kadar ağır belirtileri olan bir insan diğer hamileliğinde mide bulantısı bile yaşamayabiliyor. Yani her hamilelikte aynı belirtiler olacak diye bir şey yok. Biliyorsun ben ilk hamileliğimde hiç bir belirti yaşamamıştım bu yüzden belirtilere hiç bakmıyorum. Bence 10 şubatta bir test yapar bakarsın o zamana kadar olumlu düşünmeye çalış. İnşallah bu ay senden güzel bir haber alırım da moralim yerine gelir.
Ben o markaya hiç güvenmiyorum canım, gebelik testi beni çok kötü yanılttı. Ovulasyon testini kullanmadım ama sevdebilge kullanıyordu o da memnun kalmadı. Ama yine de belki sana gelenler iyi testlerdir bozuk değildir bu nedenle sen pozitif kabul et ve bugün çalışmaya başla.
çok güzel iki kere yumurtlamış olabilirsin bu da çifte şans demektir. Peki regle kaç gün kaldı canım?
regle6 gun var belgıselcım bugun lekelenme oldu kasıkta agrım var umudum yok bu spermlerle rabbım bılır
Çok az kalmış canım ve o lekelenme çok iyi, regle 5-6 gün kala genelde yerleşme oluyor zaten. Eğer daha öncede olduysa ona birşey diyemem belki senin metebolizmana özel bir durumdur ama ilk kez oluyorsa yerleşme lekelenmesi olabilir ki inşallah öyledir.
Seni çok iyi anlıyorum bir sorun varsa ve insan bunu biliyorsa umudu azalıyor ve korkuları artıyor. Benim eşimde sorun yok ama bende var ama yine de umudumu kaybetmiyorum. Dua etmeye ve pozitif düşünmeye devam ediyorum. Olmaz diye bir şey yok biliyorsun canım, bizde bir gün o güzel haberi alacağız ama zamanını bekliyoruz. İnşallah o zaman senin için bu aydır
ilk defa oluyo bu ay leke insallah hayırlısıyla gelsın artık cnm
tüm isteyenlere aynı dılegım canı gonulden ne zormus bu ısler ya
ınsan hemen olcak sanıyo korunuyo fılan ama neler cıkıyomus ınsanın karsısına..
Ben kullandım bu markayı bana okunmayacak derece bozuk hiç gelmedi, beni pek yanılmadı ama...
regle6 gun var belgıselcım bugun lekelenme oldu kasıkta agrım var umudum yok bu spermlerle rabbım bılır
Ovulasyon testini bilmiyorum canım ama yanlış hatırlamıyorsam sevdebilge bu ay memnun kalmadı. Ben gebelik testinde hatalı pozitif gördüm belki ovulasyon testleri daha iyidir yada iyi olanlar sana denk gelmiştir. Ama yaşadıklarımdan dolayı ben güvenmiyorum ve ovulasyonda da sadece o teste bakarak karar vermeyin siz 2 günde bir çalışın diyorum.
canım markası laboquick. ilk defa ovulasyon testi deniyorum
selam kızlar...
canım ben bu dediğin markayı iki ay üst üste kullandım ve kontrol çizgisindeki gibi koyu bir çizgi çıkmasını bekleme, kontrol çizgisine yakın koyulukta çıkınca pozitif demek oluyormuş, ben de öyle olmuştu.
core en iisi sanırım
bende kullandım bir çok kişi de dedi
hiç sorun çıkartmıyor :)
bende coretest aldım
ama ya bu ay yumurtlamam olmadı,yada test hatalı
yada ben hatalıyım
kızlar deneyimlerinizden yola çıkarak şu sorumu cevaplar mısınız? ov. testinde pozitifi gördüğünüz gün mü çatlama oluyor ertesi gün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?