- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #14.361
Yok bozmadım canım. Ucuzlardan yaptım, özellikle almadım, evde vardı...
Erken gebelik testi mi yaptın canım yoksa ucuzlarından mı? Eğer ucuzlardan yaptıysan daha regline çok var çıkmaz. Bu kadar erken varsa ancak erken gebelik testinde çıkabilir. Bu nedenle moralini bozma o testler için daha çok erken biliyorsun.
Aslında çıkacak olsa çıkar ucuzlarla da. Yani ne bileyim, kelebekli kuzunun çıkmadı mı silik, evelki ay SevdeBilgenin 7 iken silik çıkmadı mı...Bilmiyorum ki, kafam karışık.
Yabancı bir sitede ateşle ilgili bir yazı buldum, benim gibi gece uyananlar için...Onu okuyunca biraz rahatladım, gece uyananlar normal saatlerinde ölçsünler diyor...Ya da ikisini de not etsinler ve birkaç ay kendilerini tanısınlar, ateşlerine neyin etki ettiğini öğrensinler diyor.
Önceden görseymişim keşke yazıyı...
Onlarla daha çıkmaz hiç kendini üzme canım. O testlerde çıkması için idrarda 25 mıu'nun üzerinde hormon olmalı ki önce kana geçtiği için kanda daha da fazla olmalı. Hassas testler 10 mıu yu algılıyor. Aslında hassasta bile çıkmayabilir ama normal testlerde çıkma ihtimali çok daha düşük, bu nedenle o testi yapmadın say yada eğlencesine baktın kabul et bence
Üzülmedim, alıştım sanırım...Ama pek umudum da yok.Çıkana çıkıyor...Gerçi ovulasyonun üstünden 8-9 gün geçti,yerleşme yeni oluyor da olabilir,daha olacak da olabilir, sonuçta daha reglime 5-6 gün var...Bilmiyorum ki, artık yorum yapmak da zor, o kadar fazla değişken var ki.
yaparım cnm tekrar. dun erken gebelik testi buldum tam eczane kapanırken yatiştim. certain adı. çizgi baya koyu çıktı silik falan değildi evdeki gibi. şimdi sadece dua ediyorum sağlıklı olsun diye ve birde allahım sizede nasip etsin diye.Pozitif düşün pozitif olsun canım. İnşallah sağlıklı bir gebelik olacak. Sen 2 gün sonra bir daha test yap istersen o çizgi koyulaşmış mı bir bak. Böylece hormonun arttığını göreceksin bu biraz içini rahatlatır.
Canım çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim inşallah
kelebeklikuzu erken gebelik testi yaptı canım yani onda çıkabilir. sevdebilgenin hormonun idrara hızlı karışmış ama sende öyle olmayabilir. Biliyorsun sen kimyasal yaşadığından ilk testinde çıkmamıştı ama sevdebilgenin değeri 7 iken çıkmıştı yani bu kişiden kişiye değişen bir şey ve senin hormon idrara geç karışıyor olabilir. Bence teste fazla takılma o testler için daha çok erken sende biliyorsun.
çok saol cnm darısı başına olsun. erken gebelik testimi yaptın normalmi?
İnşallah canım. İnşallah.
Yok benimki normal test erken değil.
Senin ilk silik çıkan da normal değil miydi?
Ovulasyonun üzerinden 10 gün geçmeden zaten gebelik testinde çıkmıyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/238991-pozitif-idrar-testi-ornekleri.html linkinde pozitif test örnekleri var bakarsan hep 10. günden başlamış.
Hemen umudunu kaybetme daha uzun zaman var ve biliyorsun reglini 10 gün geçince bile idrar testinde görenler var herkesin bünyesi aynı değil ve her hamilelik aynı şekilde olmuyor.
Ama canım kelebekli kuzunun normal testte de silik çıkmamış mıydı? Coretest de mi erken gebelik testiydi ki? Ben gebelik testini bir tek regl gününde yapmıştım, o gün de negatifti. Bhcg kanda adet gecikmesinin üstünden 2-3 gün geçtiğinde 5,76 çıkmıştı. Yani zaten idrar kiti negatif verdiğinde kanda da birşey yoktu. O arada (yani adet günüyle ilk kan testine kadar geçen 2-3 günde de ) yaptığım ovu.testleri de silik çıkıyordu. Ama kan testine başladıktan sonra idrar testi hiç yapmadım...
Yalnız şöyle bir mantık güdebilirim. Akıntı ve kanama olduğu için ovulasyonun geçen ay 21'inde olduğuna eminim. 33.günde test negatifse bende yerleşme geç oluyor olabilir. Aradan 11 gün geçmiş oluyor çünkü. Ya da belki de kimyasal diye öyle oldu onu da bilemiyorum.
kelebeklikuzu certain diye bir testle yapmış ve erken gebelik testiymiş ben o testi hiç bilmiyorum ama erkense hassastır. coretest in erken olduğunu sanmam. Bence ovulasyonun üzerinden en az 10 gün geçmeden testte silik bile bekleme canım. 4-5 gün erken görenlerde ovulasyon erken oluyor. Kadın 14. gün yumurtluyor bir hafta sonra yerleşme oluyor etti 21.gün, hormon 2 günde kana karışıyor 23. gününde silik çizgiyi görüyor. Bu da regline 5 gün kala silik çizgi demektir. Senin yumurtlama gününü düşünürsek bence çıkmaması çok normal yani o teste bakarak karar verme, yanıltıcı olur.
kelebeklikuzu certain diye bir testle yapmış ve erken gebelik testiymiş ben o testi hiç bilmiyorum ama erkense hassastır. coretest in erken olduğunu sanmam. Bence ovulasyonun üzerinden en az 10 gün geçmeden testte silik bile bekleme canım. 4-5 gün erken görenlerde ovulasyon erken oluyor. Kadın 14. gün yumurtluyor bir hafta sonra yerleşme oluyor etti 21.gün, hormon 2 günde kana karışıyor 23. gününde silik çizgiyi görüyor. Bu da regline 5 gün kala silik çizgi demektir. Senin yumurtlama gününü düşünürsek bence çıkmaması çok normal yani o teste bakarak karar verme, yanıltıcı olur.
ilk yaptığım coretest erken gebelikti cnm ama hiç beğenmedim onu. bu certaini bende ilk duydum ama hemen sonuç verdi. gerçi dediğin gibi çıkmazsada bu olmadı demek değil. benim bünyemle alakalı kimyasal gebelikte adetime belki 8 gün falan vardı normal gebelik testinde gördüm ben çizgiyi hemde silik falan değildi.
o yüzden moral bozmak yok.
Şimdi yine yabancı bir sitede okudum. Yumurta döllendikten sonra uterusa implante olması 6-12 gün sürüyormuş. Ertesi gün yada 2 gün sonra da yeterli miktara gelip idrara çıkmaya başlıyormuş. Yani en erken 8 günde, en geç 16 günde (ovulasyondan sonra) pozitif görülebilir diyor. 25 mIU/mL yada daha hassas test kullanılıyorsa 12-14 DPO civarında test yapın diyor.
Adet tarihinden 5 gün önce sonuç verdiği iddia edilen testler 28 günde bir adet görenler içindir diyor bir de. Bu da ovulasyondan sonra 10. güne tekabül ediyormuş. Yani bende 10. günde de çıkmayabilir normal.
Metnin orjinalini aşağıya ekleyeceğim okumak isteyen arkadaşlar için.
aşağıdaki yazıyı okudum ve bende tam olarak bunu söylüyorum. 28 günde bir regl gören bir kadın 5 gün önce pozitif görebilir bu normal ama regl döngüsü uzun olanda böyle bir şey olamaz. Senin daha beklemen lazım daha bebek tutunmamış bile olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?