- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #14.901
Bu zamanlarda bu rahatsızlıklar normal be canım.
İnşallah sağlıkla doğumunu yaparsın da, hiçbişey çekmemişe dönersin.
Süt izinleri de günde 3 saate çıkmış, duymadıysan müjdeyi ben vereyim
:) ya yeni kesfettim dedim ya pronto dıe bii marka var o verdigi koku temizlik yapma iştahımı kabartıyor kalıcı bir kokuda bende oyle bir etki yarattitabiii bir tek bu değil can sıkıntımda kocamın sabrını da ölçmeyi cok severim şaka bir yana arkdslar bblau ile biraz sohbet ettik ..sizede kendimi biraz anlatıım 35 yaslarındayım :) 6 aylık evliym istdayım 4.ayımızda denedik oldu ama 3 ocak ta kalp durması sebebiyle kurtaj oldum hıc ara vermeden denemeye devam ettik ocak ayından bu yana folikasit kullanıyorum hormonlu yiyeceklerden uzak durmaya calısıyorrum..sigarayı bıraktım en onemlisi ama gecenlerde bii tane kaçamak yaptım neyse kurtajdan sonra tam anlayamadıgım bir regl surecı gecirdim simdide cok takip etmeden canımız istediğinde denemeler yapıyoruz 2-3 gundur ama yumurtladıgımı hıssettim hayırlısı bakalım ...bu aysonu mart bası regl gunum olmaması lazım benden bu kadar işte
:) ya yeni kesfettim dedim ya pronto dıe bii marka var o verdigi koku temizlik yapma iştahımı kabartıyor kalıcı bir kokuda bende oyle bir etki yarattitabiii bir tek bu değil can sıkıntımda kocamın sabrını da ölçmeyi cok severim şaka bir yana arkdslar bblau ile biraz sohbet ettik ..sizede kendimi biraz anlatıım 35 yaslarındayım :) 6 aylık evliym istdayım 4.ayımızda denedik oldu ama 3 ocak ta kalp durması sebebiyle kurtaj oldum hıc ara vermeden denemeye devam ettik ocak ayından bu yana folikasit kullanıyorum hormonlu yiyeceklerden uzak durmaya calısıyorrum..sigarayı bıraktım en onemlisi ama gecenlerde bii tane kaçamak yaptım neyse kurtajdan sonra tam anlayamadıgım bir regl surecı gecirdim simdide cok takip etmeden canımız istediğinde denemeler yapıyoruz 2-3 gundur ama yumurtladıgımı hıssettim hayırlısı bakalım ...bu aysonu mart bası regl gunum olmaması lazım benden bu kadar işte
Sağol canım, Allahın izniyle bi o günleri görelim de... doğum sonrası işten ayrılmayı düşünüyorum zaten. 2 sene bakayım kendim çocuğuma diyorum, hayırlısı bakalım...
kızlar selam şuan çok üzgünüm reglim 2 gün gecikti tam umutlandım moda girdim mucizem geldi dedim bi baktım az önce gele gele kırmızılar gelmiş böle gecikmelerim olmazdı hayırdır inşallah..hevesim kursağımda kaldı resmen ne acı ya ....
Olsun işten ayrılsan bile, o izinler senin yasal hakkın. Ya ücretini alırsın, ya da izinlerin bitince istifa edersin. Sakın kimseye söyleme doğumdan sonra ayrılıcam diye. Ücretli izinlerini kullan sonra ayrılırsın. Yasal hakkını neden kullanmıcan ki. Günde 3 saatten 1 senelik izin, yaklaşık 90 küsur gün yapıyor eğer toplu kullanılırsa. E zaten 4 ay da doğum izni var. Minimum 2 ayını doğum sonrası atsan 5 ay. Ki 13 haftasını doğum sonrasına atabiliyorsun.
Kanuni hakkından feragat etme canım.
cok tskler kısslar
inşallh hepimiz için gercekleşir dileklerimiz...
bende allah izin veriirde gebe kalmayı nasip ederse işten ayrılmayı dusunuyrm simdi ben 1 sene olmadı evleneli ya dogumdan once denk gelirse evililik tazmnt hakkımı kullanıım dıorum ya da doguriim izinlerimi kullanıp geri dondukten sonra ayrılıım ..sen dıosun kı simdi dogumdan sonra ayrılınca şu izni su bu izni ücretlerini alıyorsun nasıl oluyo oo kendi istegimle ayrılınca alabiliyr muyum ben bunları??
canım kesinleşen bir karar mı günde 3 saat süt izni bununla ilgili bir yazı görmedim de ben nette
Yeni doğum yapan devlet memuru bir arkadaşım söyledi kesinleştiğini ama ben de nette resmi gazetede yayınlandığına dair bir yazı göremedim. Ama bugün yarın kesinleşir henüz kesinleşmediyse bile.
cok saol bblau cumm ya :) gelin guvey de olduk ya orta da hiçbişey yokken
sen biiyerlere kaybolma sakın en 1 sene tekrar konusacaz bunları
ama simdi memurlara uygulanan özel sektörde de gecerli oluyor mu bii de o var...
yani ben simdi 8 hafta öncesi 8 hafta sonrası kullandım bitti 1-2 gunlugune tekrar donuyorum işe sıralıyorum bunları boyle kullanmak istiyorum kabul ederlerse kullanıp işten oyle ayrılmak istediğimi mi söyluyorum yoksa hiç bişey söylemeyip kullanıp geldikten sonra bye bye mı yapıyorumçıldırma ne olursa anlamaya çalışmama ya da verin benim paralarımı sut iznimi suyumu buyumu ben işten ayrılıyorum mu dıorum
Sağlık olsun canım. Hayırlısı...canım ama ov.testinde 13.gün net koyu 2.çizgiyi gördüm hatta 14.günde ne zaman yumurtladım acaba?
arkadaslar,
daha önce yazıldı mı bilmiyorum, okuyamadım bütün sayfaları ama maşaallah burda bu konularda uzaman olmus insanlar var. yeni üye oldum ben de sayılır ama iyi gelcek gibi burası sanki bana, kendimi böyle bi ii hissettim, kafama takılan şeyi sorabilecegimi dusununce :)
ben su mor ovulasyon testlerinden yapıyorum. bugun adetimin 14.günü. dün silik de olsa 2. çizgi cıkmıstı. bugun daha koyulaşır diyordum ama dünkünden daha silik, belli belirsiz çıktı ikinci çizgi? ne demek şimdi bu? dün mü yumurtladım ben acaba :S ama silik cıkarsa olmaz diyordu, neden koyulaşmadan tamamen gitti o zaman ? anlamadım ben, ne yapmalıyım şimdi ???
ben su mor ovulasyon testlerinden yapıyorum. bugun adetimin 14.günü. dün silik de olsa 2. çizgi cıkmıstı. bugun daha koyulaşır diyordum ama dünkünden daha silik, belli belirsiz çıktı ikinci çizgi? ne demek şimdi bu? dün mü yumurtladım ben acaba :S
Testi yapmaya 13. gün mü başladın? Eğer öyleyse bir önceki gün LH pikinin gerçekleştiği, dolayısıyla yumurtlamandan önceki gün olabilir. Yani çizginin tam koyu olduğu gün 12. günün ve ovülasyon günün de 13. gün olmuş olabilir. Eğer öyleyse hala şansın var. Çünkü çizgiyi koyu renk gördüğün gün ve şansı arttırmak için 2 gün sonra ilişki tavsiye ediliyor..
Ben de testin talimatına göre 12. gün sabah yaptım ve koyu çıktı. Bazı arkadaşlar sabah yapmak yanıltıcı olabilir diyor diye akşam da yaptım, ama test çizgisi görünür olsa da, akşama baya silikleşmişti... Hem o akşam hem de 2 gün sonra denemelerde bulunduk. şimdi bekliyorum bakalım...
keys'cim sağol, ben aslında adetimin bittiği gün başladım hemen. ama bu ilk çizgiyi gördüğüm günden önceki gün de yapmıstım ama pek güvenilir bi durum değildi, fazla sıvı tüketimi falan gibi sebepler, onda hiç çizgi cıkmamıstı. ama belki de o zamandı pik yaptıgı gunneyse bunda da vardır bi hayır diyelim. inşaallah, gelir bebişlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?