- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #14.961
Çok iyi yapıyorsun canım. Ben de hormon testlerini yaparak rahatlamak istiyorum. Eşim de baktıracak sanırım bu ay. Kafamız rahat bekleyelim. Tamam 1 yıldan önce tedaviye başlanmıyor ama 1 yıl boşu boşuna beklemek istemiyorum. En azından hormonel bir sorunum olmadığını bilerek rahatça bekleyeyim inşallah. Testlerimi de yaptırırsam kafam rahat olacak benim de inşallah ve sonrasında hesapsız kitapsız yaşamak istiyorum. Gün, test, ateş ölçmeden hesap yapmadan... İnşallah bunun bize yarayacağını düşünüyorum...
kızlar bugün test yaptırdım ve sonuç negatif:85: hem de öyle böyle negatif değil, 0,1 çıktı... Yani 4,5 falan olsa diyeceğim ki birkaç güne pozitife döner belki, ama yok.
Bu ay ikinci denememizdi ve ovülasyon gününü yakalamamıza rağmen tutturamadık. Geçen sene bir düşük yapmıştım ve 1 yıldır denemelere başlamayı bekliyordum. Yani benim durumum sadece 2 ay değil, 12+2 aylık bekleme oldu. Artık umutlarım bir sonraki aya ertelendi.
bblau'nun yaptığı gibi bırakayım ovülasyon testlerini diyorum, ama eminim önümüzdeki ay da yine ovülasyon testi alacağım...
hormon testlerini ne zaman yaptırıyorsunuz??
arkadaşlar bilginize ihtiyacım var tükürükle ovülasyon testi kullanmıştım geçen ay ama doktorum idrarla olanları tavsiye etti ve core marka testi aldım ama bugün clearblue monitörünü görünce hoşuma gitti sizce nasıl bilgisi olan kullanan varmı bu aldığım test yeterli olurmu kullanan varsa memnunmu şimdiden teşekkürler
merhaba kızlar...
keys canım üzme kendini, inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşursun bebeğine, biliyorum demesi kolay ama her ay aynı duyguları yaşadığım için anlıyorum seni de.
kızlar bu ay ilk defa gebeliğe dair belirtiler hissediyorum . şubat 16 da ov testi pozitifti ve sanırım o gün çatladı yumurtam( sancı ve akıntı). ve ovulasyon gününden itibaren hafif kasık ağrılarım devam ediyor. dün dpo 5. günümdü ve çok şiddetli kasık ağrılarım vardı tıpkı ovulasyon zamanı olan ağrılarım gibi, ve hala da ara ara devam ediyor, bu zamana kadar olmamıştı böyle sancılar, sadece ovulasyon zamanı olur ve kesilirdi. Bir umut işte bekliyorum...sizce de bu belirti olabilir mi?
merhaba kızlar...
keys canım üzme kendini, inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşursun bebeğine, biliyorum demesi kolay ama her ay aynı duyguları yaşadığım için anlıyorum seni de.
kızlar bu ay ilk defa gebeliğe dair belirtiler hissediyorum . şubat 16 da ov testi pozitifti ve sanırım o gün çatladı yumurtam( sancı ve akıntı). ve ovulasyon gününden itibaren hafif kasık ağrılarım devam ediyor. dün dpo 5. günümdü ve çok şiddetli kasık ağrılarım vardı tıpkı ovulasyon zamanı olan ağrılarım gibi, ve hala da ara ara devam ediyor, bu zamana kadar olmamıştı böyle sancılar, sadece ovulasyon zamanı olur ve kesilirdi. Bir umut işte bekliyorum...sizce de bu belirti olabilir mi?
merhaba kızlar...
teşekkürlerrradetin 2.vea 3. günü yapılıyor canım.
Kızlaarrr aranızda Predictor ovülasyon testi kullanan var mı? Bu test tek kullanımlık mı yoksa birden fazla kullanıma uygun mu? :44:
Çift çizgi yumurtanın çatlamasıyla da alakalı canım. Yumurtlayan ama yumurtası çatlamayanlarda da çıkmaz çift çizgi...Istersen adetin 21. günü bi progesteron tahlili yaptır yumurtlama olup olmadığını anlayabilirsin.
canım bu progesteron testi için adetin ilk günü de sayılıyo mu? yani ben 3 şubatta adet olmustum 3+21 die hesaplayıp yarın mı yapmalıyım bu testi yoksa ilk günü de sayıp bugün mü yaptırmalıyım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?