• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım endişelenme benim de ilk yaptığım günlerde neredeyse mikroskopla bakılınca görülecek gibi silik bir izdi. sonradan koyulaşıyor o panik yapma kaydirigubbakcemile3

biyologul pozitifi gördü 17 sinde şimdi beklemede. oda meraktan yapmış bugün kaydirigubbakcemile3 herkese bulaştı salgın gibi bu testler bir yapan bir daha duramıyor kaydirigubbakcemile3

bence de yumurtladın ayçacım. bence yine de çalışmalara devam et en azından 2-3 günde bir. bence de kasık ağrıları ondandı. benim de dün baya ağrım olmuştu net çıkmasa da demek ki ben de dün yumurtladım... civcivlerimiz çıkar inşallah yumurtalarımızdan hepimizin tüm isteyenlerin ....

anam görüyormusunuz göz göre göre dün yumurtLadim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet canım benimde kasıklarım inanılmaz agrıyordu dün cok agrı cektim hiç böyle olmamıstım. sen idrarını tutmadın diye belkide net cıkmadı ama bence sende yumurtladın cnmm. eşinde onaylamis ya ztn birseyelr var diye sırnaşık şey bende cok ıslaktım dün inanılmaz hemde... ay hadi bakalım hayırlısı allahtan herşeyi yaptık. insallah tutmustur meleklerimiz... :Saruboceq:
Şimdi sırada günleri saymak var desenize :kedi: 4-5-6eylül büyük gün :lepi:
eda canım simdi sen bugunde birlikte ol diyorsun yani. spermler 72saat yasiyormuş diye duydum bende bugunude degerlendirim dünkülere destek olsun bugunküler :dance:
şimdi testi hegun yapmaya devam ediyim mi sizce ben ? yarın da yaparım.

ayy edacım ben biyogül olayını kaçırmışım yeni başladı sandım da bilmiş bilmiş anlatıyorum kıza :kedi:

yumurtlamışsın tabi ayçacım, edacım da yumurtlamış. ben ne oldum hala bilmiyorum ama bakalım kısmeeeet. sen bu gece de çalış destek kuvvetleri yollasın eşin. sonra hepimiz beklemeye başlayalım beraberce. ayyy çok heyecanlıyıııııııımmm

anam görüyormusunuz göz göre göre dün yumurtLadim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet canım benimde kasıklarım inanılmaz agrıyordu dün cok agrı cektim hiç böyle olmamıstım. sen idrarını tutmadın diye belkide net cıkmadı ama bence sende yumurtladın cnmm. eşinde onaylamis ya ztn birseyelr var diye sırnaşık şey bende cok ıslaktım dün inanılmaz hemde... ay hadi bakalım hayırlısı allahtan herşeyi yaptık. insallah tutmustur meleklerimiz... :Saruboceq:
Şimdi sırada günleri saymak var desenize :kedi: 4-5-6eylül büyük gün :lepi:
eda canım simdi sen bugunde birlikte ol diyorsun yani. spermler 72saat yasiyormuş diye duydum bende bugunude degerlendirim dünkülere destek olsun bugunküler :dance:
şimdi testi hegun yapmaya devam ediyim mi sizce ben ? yarın da yaparım.

bence bi kaç gün test yapmaya devam et yumurtanın çatlayıp çatlamıcanı anlıosun bu ara 6 eylül benim evlilik yıl dönümüm güzel haberlerini bekliorum senin ve tüm arkadaşlarımın inş:lepi:

biyocum amiiin inşallah canım.

benim de evlilik yıldönümüm bu ayın 27si. inşallah en büyük en güzel hediyemizi bekliyoruz eşimle. Allah herkese nasip etsin inşallah.

ayy edacım ben biyogül olayını kaçırmışım yeni başladı sandım da bilmiş bilmiş anlatıyorum kıza :kedi:

yumurtlamışsın tabi ayçacım, edacım da yumurtlamış. ben ne oldum hala bilmiyorum ama bakalım kısmeeeet. sen bu gece de çalış destek kuvvetleri yollasın eşin. sonra hepimiz beklemeye başlayalım beraberce. ayyy çok heyecanlıyıııııııımmm

tatlım hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz çok teşekkür ederim o yüzden sana scuba ayrı zaten beim için en zor zmanımda o burdaydı beni sakinleştirdi valla derdimiz tasamız hepimizin bir muradımızda öle olsun canım benim:lepi:

UMUTLU LİSTEMİZ
Bismilllahirahmanirahimmmm....

isim - ilk test tarihi-- SON DURUM

1.idil - / 14.08.2009 / silik çizgi
2.Bebekelover / 12.08.2009 / kızarmaya başladı
3.Aica / 11.08.2009 / kızarmaya başladıı ve 19/08/20/08/2009 kızardı :nazar:
4.İronik / 12.08.2009 / 17.08.2009 kızardıı :nazar:
5.Tuana / 06.08.2009 / kızarmaya başladı
6.Scuba / / 27.09.2009 kızardıı
7.Gülay /10.08.2009 / 18.08.2009 / kızardı :nazar:
8.kuzunaz / ...../......./kızarmaya baaşladı

HAMİŞLERİMİZZZ
1- ozg79 :CüvCüv: :nazar:
2- esrtml :CüvCüv: :nazar:
3- christia-Louboutin :CüvCüv: :nazar:
4- cancer :CüvCüv: :nazar:
5- smhsmh :CüvCüv: :nazar:
6- muhasebe22 :CüvCüv: :nazar:
7- busesarica :CüvCüv: :nazar:
8- olgay :CüvCüv: :nazar:
9- ducks :CüvCüv: :nazar:
10-z3yc3 :CüvCüv: :nazar:
11-nurcan3368 :CüvCüv: :nazar:

idil cnm kendimi düzelttim devam edersin sen listeye cnmm..

bence bi kaç gün test yapmaya devam et yumurtanın çatlayıp çatlamıcanı anlıosun bu ara 6 eylül benim evlilik yıl dönümüm güzel haberlerini bekliorum senin ve tüm arkadaşlarımın inş:lepi:

6 sı sizin 8 i bizim yıldönümümüz 7 side eşimin doğum günü. hep güzel haberler gelsin bu ay inşallah ve özel olan olmayan bütün günler güzel geçsin. zemuszemus

UMUTLU LıSTEMıZ

4.ıronik / 12.08.2009 / 17.08.2009 kızardıı :nazar:
9.biyologul 17.08.2009 da kızardı

HAMıŞLERıMıZZZ

bende kendimi ekledim kızlar

Son düzenleme:

ay o zaman simdiden evlilik yıldonumunuz kutlu olsun canımm hihoyyyt. insallah cnm hepimiz birden hamiş kalsakk ay ne guzelll :CüvCüv:
hande canım seninde kutlu olsun gerçi 27snde tekrar kutlarız ama hihoyyyt
benim daha evlilik yıl dönümüme çok var 9kasım da 1senemiz dolucak kaydirigubbakcemile3
canım yumurtanın catlayıp catlamadıgını nasıl anlıcaz ki :o

biyocum amiiin inşallah canım.

benim de evlilik yıldönümüm bu ayın 27si. inşallah en büyük en güzel hediyemizi bekliyoruz eşimle. Allah herkese nasip etsin inşallah.
amin canım ne mutlu olurlar kimbilir. gerçi benimkinde ilk kez istek görüyorum ama
UMUTLU LıSTEMıZ

4.ıronik / 12.08.2009 / 17.08.2009 kızardıı :nazar:

HAMıŞLERıMıZZZ

aman maşallah listemize :nazar: yalnız listede benim kızarmama 1 aydan fazla var daha

maaşallah ne güzel oldu listemiz. ben de kızarmak istiyooooooooorum size yetişmem lazım. sonra malum beraberce alttaki listeye eklenicez yahu :))))))))))))

ay o zaman simdiden evlilik yıldonumunuz kutlu olsun canımm hihoyyyt. insallah cnm hepimiz birden hamiş kalsakk ay ne guzelll :CüvCüv:
hande canım seninde kutlu olsun gerçi 27snde tekrar kutlarız ama hihoyyyt
benim daha evlilik yıl dönümüme çok var 9kasım da 1senemiz dolucak kaydirigubbakcemile3
canım yumurtanın catlayıp catlamadıgını nasıl anlıcaz ki :o

canım testte gördüğün pozitiflik yumurtlamının 24-48:lepi: saat içinde olucanı gösterior dimi daha sonraki testlerinde lh hızla düşmesi gerek çünkü lh görevini tamamladı düşen lh hem yumurtlamanın olduğunun göstergesi bide vücuttaki progesteron seviyesi hızla artarak yumurlamın kısa zaman içinde olduğunun göstergesi herhangi bir labratuvarda progesteron seviyeni öğrenirsen kesin cvp bölelikle anlaşılır ama testtede anlayabilirsin canım

UMUTLU LİSTEMİZ

4.İronik / 12.08.2009 / 17.08.2009 kızardıı :nazar:
6.Scuba / / 27.09.2009 kızardıı :nazar:
9.biyologul/ 17/08/2009/kızardı :nazar:

HAMİŞLERİMİZZZ

ekledim cnm senide a.s.

canım testte gördüğün pozitiflik yumurtlamının 24-48:lepi: saat içinde olucanı gösterior dimi daha sonraki testlerinde lh hızla düşmesi gerek çünkü lh görevini tamamladı düşen lh hem yumurtlamanın olduğunun göstergesi bide vücuttaki progesteron seviyesi hızla artarak yumurlamın kısa zaman içinde olduğunun göstergesi herhangi bir labratuvarda progesteron seviyeni öğrenirsen kesin cvp bölelikle anlaşılır ama testtede anlayabilirsin canım

evet kesin emin olmak için 21. gün progesteron seviyesine bakılıyor. tabii bu benim için geçerli değil en azından bu ay. 14-16. gün yumurtlama olduysa 21. gün bakılıyor.

teşekkür ederim canımmmm a.s.
kızlar ben gidiyorum. işlerim var dısarıda onları halledip gelmem lazım sonrada mutfaga girip iftara hazırlık yapmam lazım opuyorum sizleri a.s. :nazar:

Back
X