- 16 Kasım 2016
- 5.878
- 9.602
- 198
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #50.101
canım ya çok teşekkürler iyiki varsin iyki birakmamisim![]()
Canım inşallah güzel haberlerini de alırız :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya çok teşekkürler iyiki varsin iyki birakmamisim![]()
Kızlar nolur bi bakin ya resmen t ye çok yakin degilmi![]()
Evet bende öyle düşünüyorum ama silik olması kesin çatlamış olduğunu göstermez mi ? artik gerisi ALLAH tan hayirlisi olsunakşam testi tekrarla silik çıkarsa çatladı çatlayacak demektir. ı bugün ilişki olsun canım.

bugünü yarını mutlaka değerlendir maşallah çok güzel çıkmış hayırlısı olur inşallahKızlar nolur bi bakin ya resmen t ye çok yakin degilmi![]()
silikleştikten sonra önemi kalmıyor önemli olan silikleşmeden içinde sperm olması o nedenle 2 ya da 3 gün üst üste ilişki olsunEvet bende öyle düşünüyorum ama silik olması kesin çatlamış olduğunu göstermez mi ? artik gerisi ALLAH tan hayirlisi olsun![]()
üst-üste olunca da kalitesi azaliyormus galiba bugün olsa yarin boş obur gu n tekrar iliski olsa ?silikleştikten sonra önemi kalmıyor önemli olan silikleşmeden içinde sperm olması o nedenle 2 ya da 3 gün üst üste ilişki olsun![]()
üst-üste olunca da kalitesi azaliyormus galiba bugün olsa yarin boş obur gu n tekrar iliski olsa ?
tatlım ayda bir kere üst üste olunca hiçbir şey olmaz. o kalite her gün üst üste yapanlar için geçerli böyleleride varmış adetten sonra her gün ilişkide olanları duyunca şaşırmıştımüst-üste olunca da kalitesi azaliyormus galiba bugün olsa yarin boş obur gu n tekrar iliski olsa ?

kızlar afedersiniz ama üst-üste olunca bazen esim bosalamiyor normalmi bu bilmiyorum amaYumurtlama zaten LH pikinden sonra gerçekleşiyor. Sen bugün ilişkiyle sperm depolayacaksın ve muhtemelen yarın öğleden sonraya yumurtan çatlamış olacak. Bugün ve yarın üst üste değerlendirmelisin![]()
kızlar afedersiniz ama üst-üste olunca bazen esim bosalamiyor normalmi bu bilmiyorum ama
evet testi tekrarladım simdi böyle olmuş:) catladi mi yaniiiiii yardimm:)
simdi koyuyken ve ertesi gun silikken olacak degil mi calismalar:)
son 3 gün :) catlamistir insallah dun bugun degerlendirdim bakalim nasipp insallahhhhhh