• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

belki de icerdekilerdeb biriii kaldiii ordaa yakalayiverdi hemen catlayan yumurtayiiii :D ben de cozmeye calisiyorum bakalim durumu ne zaman tutar bilemiyorum .okuduklarimla prof. olcam yakinda o kesin :)

6rXk2k.jpg

Üstteki dünkü testim.. dünde konu açıp sormuştum.. bilen arkadaşlar yumurtlama günün, değerlendir demişlerdi ve öyle yaptık..

Alttaki de bu akşam yaptığım test, çatlamış mi sizce? Bugün annem de kalacağım için değerlendiremiyoruz..
arkadasim bende sadce koyu çıktığı günü degerlendirebildim ertesi gün esim iyice stres oldu olmadi :110:20.günle 21.gün arasında catladi yumurtam şuan 22 gün ama 24 saat canlı klabiliyordu yumurta sanirim. acaba sansim kalmadi mi? çok üzüldüm neyse nasip artik umarim tutar hepimizinki ya:KK5:

Kizlar bu gun dr. Gittim adetimin 11. Gunu dr bana. Folidoce ve dupbaston verdi bunlar hamile kalmayi kolaylastirmak icin dimi

Dr. Ovulasyon testi al dedi aldim bu gun 11. Gunum ben 21 eylulde kurtaj oldum 3 kasimda adet oldum sonra 4 aralikta oldum ve tam tumurtlama gunume yakin tekrar adet oldum 8 gun dolu dolu afedersin kanamam oldu dr gittim dr rahim duvarun dokulmus evet adet dedi kurtaj oldugum dr bu sefer baska bir dr gittim anlattim durumu oda bana bu ilaclari verdi kistim falan yok sukurt sadece adet duzensizligi oldu kurtajdan sonra hamile oldugumu bilmiyordum depyosyon ilaclari kullandigim icin kurtaj oldum ilaclar cok agirdi o ara birde film falan cekilmistim 5 gun sonra hamile oldugumu ogrendim:(ve kurtaj olmak zorunda kaldim

Test varda bir turlu resim yukleyemiyorum olmuyor yaa zaten dr bu gun bakti masallah yumurtam var her iki tarafta da ovulasyon testiyle bu ay takip et dedi onumuzdeki ay ilacla takip yapicak ins

[

Eklentiler

• 20161226_143547-1.webp
    20161226_143547-1.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
Anam oldu valla daha erken biliyorum ama adettim duzensiz oldugu icin tam gunumu bilemiyorum iki cizgide net olmasi gerek dimi kizlar sizce yakinmi yumurtlama gunum ilkkez kullaniyorum

Back
X