• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canim bu baya netlesiyor sonra en koyuya geldi benim bak onceki resimlerde var. ben de kortizom kullaniyordum ilacli mr cekinmistim sonra bir ogrendim hamileyim .kendi tutunamadi :( seni cok iyi anliyorum rabbim saglikla versin kucagina. simdi 18 20mm helimce catlar yumurta . suan gelismr asamasindadir senin

canim bu baya netlesiyor sonra en koyuya geldi benim bak onceki resimlerde var. ben de kortizom kullaniyordum ilacli mr cekinmistim sonra bir ogrendim hamileyim .kendi tutunamadi :KK43: seni cok iyi anliyorum rabbim saglikla versin kucagina. simdi 18 20mm helimce catlar yumurta . suan gelismr asamasindadir senin
Tsk ederim cnm ins zor bir surecti kurtaj kelimesi bile beni olduruyor cektigim aci rabbim kimseye yasatmasin bu durumu bu gun adetimin 11. Gunu bir ayda ikikez adet oldugim icin yani bu ay ilkkez boyle bir sey geldi basima normalde 28 gunde bir kez adet olurdum kurtajdan sonra 32 oldu ikinci adetimde ikikez adet oldum adetimin 14. Gunu bir daha adet oldum ins gene adet olmam yaa korkuyorum valla pazar bitti adetim ama gene kasiklarim karnim belim agrimaya basladi oburkinde oldugu gibi

Cnm seninkileri gordum masallah cok belli ins bu ay tutar uc aydir nerdeyse her gun dr dayim

bu arada benim de 32gun gibi oldu regl artik . duzenimiz şaştı galiba :) ben de de agri oldu yumurtladiktan 3gun sonra iste.regl olcak gibi neden acaba diye bekliyorum

Ben de 28 gunde bir adet olurdum onceden adetimin 9. gunu itibari ile. Baslamistik calismalara 4 eylule kadar. Iki gunde bir birliktelik olmustu en son adetim hamilelikten once 19 agustotu demekki ben 14. Gunu yumutlamisim o aralar surekli agrim oluyordu kasiklarimda hamile kalma ihtimalini hic dusunmedigim icin yani olacagini aklima hic gelmedi ara ara kasiklarim agriyordu azimda bir acilik vardi tuaf bir tat ama inan bana bu yumurtlamam olduktan. Sonraki 7 gun icinde oldu sonra adetime daha 5 gun sanirim yanilmiyorsam kanam oldu dedim galiba adetim erken geldi az az iki gun surdu meger o yerlesme kanamasiymis hamile kalmadigim icin anlayamadim sonrasi malum he birde ben yuz usttu yatmayi cok severim sol kasigimda bir damar atiyordu boyle ara ara bunlarin hepsi gebelik belirtisiymis tabi ben anlayamadim cok pisman oldum kurtaj olduguma allahima siginsaydim keske belki hic bir sey olmazdi ama ilaclar cok agir die koktum cok ilac almistim o ay:KK43:

canım zaten sonu iyi bitmiyor ben bekledim ama gitti yani :( bir hayir vardir insallah bundan sonra guzel olur her sey uzulme arkadasimmmm gececekkk ben kendimi hep uzdum başta ama simdi anliyorum her sey Allahtan bekleyecegizz....ben de 16.gun yumurtlarim sandim ama 18 cikti ...degisebiliyor takip et

kiyamam Allah nasip etsin hemen insallah ben de cok istiyorum bakalim 4ocak gibi bat :)
Cnm ins 9 ay boyunca adet olmazsin bir daha bebegin tutunmustur ins kendini takip et kasiklarda ara ara bakma falan varmi benim hamilelikte oyle olmustu

benim de cok goguslerim agriyordu ama ben de anlamadim malesef:( simdi de bekliyorum bi agrisa hemen anlicam :)

ben kasıklarimda adet olacak gibi hissettim canim pek batmadi.ama bi hafta falan kala artik goguslerim sizliyordu.adet olcam ondandir demistim...hamileymisim.ben bu ay 22sinde yumurtladim bakalim daha beklicem :) Allahhhim ne guzel dedin oyle :) insallah sen de 9ay olma insallahhhh bebisini al kucaginaa.

canım zaten sonu iyi bitmiyor ben bekledim ama gitti yani :KK43: bir hayir vardir insallah bundan sonra guzel olur her sey uzulme arkadasimmmm gececekkk ben kendimi hep uzdum başta ama simdi anliyorum her sey Allahtan bekleyecegizz....ben de 16.gun yumurtlarim sandim ama 18 cikti ...degisebiliyor takip et
Hayirlisi diyim ne diyim dedigin gibi rabbim hayirlisini versin ins evet cnm takip ediyorum suan adet duzenim olmadigi icin ne zaman yumurtlayacagimi bilmiyorum sabah aksam ovulasyon testti yapiyorum takipteyim isin kotu tarafi esim bu ay yurt diaina cikacak adami zor tutuyorum ins yumurtlama zamanimda gitmez valla eve almam seni dedim vururum dedim

ben kasıklarimda adet olacak gibi hissettim canim pek batmadi.ama bi hafta falan kala artik goguslerim sizliyordu.adet olcam ondandir demistim...hamileymisim.ben bu ay 22sinde yumurtladim bakalim daha beklicem :) Allahhhim ne guzel dedin oyle :) insallah sen de 9ay olma insallahhhh bebisini al kucaginaa.
AMIN CNM EZAN HURMETINE KOCAMAN KOCAMAN AMIN

sen ovulasyonlari at ben sana yardimci olayim. sagolsun burdaki arkadaslardan ogrendim ben de anlamiyordum basta :) bak resim aticam sana

sen ovulasyonlari at ben sana yardimci olayim. sagolsun burdaki arkadaslardan ogrendim ben de anlamiyordum basta :) bak resim aticam sana
Saol cnm benim atarim tabi yumurtla zamanimda adam ins yanimda olur valla bu ay tutmazsa bir dahaki ay eve kitliycem yumurtlama gunumde sonra salarim gitsin istedigi yere haha

cok guldurdun beni :) bu 1haftaya kadar yumurtladim ben senin resime gore.:) insallah denk gelir.benimki de bana gıd gid gidaakkk diyor surekli :) keciboynuzu kürü yedircem sana da dedim yok ikna edemedim :)

cok guldurdun beni :) bu 1haftaya kadar yumurtladim ben senin resime gore.:) insallah denk gelir.benimki de bana gıd gid gidaakkk diyor surekli :) keciboynuzu kürü yedircem sana da dedim yok ikna edemedim :)
:))) gurciztana gidecek bir hafta yok dedim ben ne edecem yumurtlarsam sende yumurtlama beni bekle gelene kadar diyor

Back
X