- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #50.601
Canim biliyorum ameliyatın yumurtalik rezervini azalttığını ben mugla fethiyede yaşıyorum burada çok iyi doktorlarlar yok ankarada çok iyi bir doktorum var o söyledi eğer hamile kalamazsan yumurta dondurma işlemi yaptıracağım ankarada daha sonra ameliyat dusuncez şimdi nereye yaptırmayı düşünüyorsun tüp bebeği ablam Antalya'daki batu beye yaptırdı tüp bebeği ve ilk denemede tuttu kuzenimde ankarada murat sonmezer e yaptırdı 4.denemsiydi tüp bebekte ve murat hoca ben bir defa yapacağım ve tutacak dedi dogruda çıktı öneririmİstanbul bahceci umut tüp bebekte
Canım daha çooook yenisin acele etme sakın ne ameliyat için ne tüp için.benim drum çikolata kistinde ameliyat onermiyor rezervi azalttıgı için.soğan kürü dene düşükte yapmıssın hem kistin küçülür veya kaybolur rahminde temizlenir.Allah bidaha gostermesin saglıklı evlat nasip etsin.
Baska drlarada git gorus mutlaka
Bulent tıras sayfasına gir orda konu açıp sor cevap verir mutlaka(bu forumda)
Genetik testler pıhtılaşma testleri yapıldı mı peki düşük neden olmus arastırıldı mı
Bu arada benim iki kistim vardı o da 5 cmdi o gitmiş sogan kürü yapmıstım bide 6 aydır balık yagı hapı içiyorum birinden biri fayda etti..ins seninkide kaybolur