• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canim diğer çizgi ile ayni koyulata ama bat 31 ocak 6 gun var gebelik negatif. Sen yaptın mi ovulosyon

Ben ovülasyonla takip ettim 13. gün piki yakaladım 14. gün silindi. Ama ben pkoluyum benim zaten hep çift çizgi çıkıyor t ler silik olsada var hep. Sen eğer eminsen ov. nu yakaladığına tekrar yumurtluyor olamazsın.

Ben ovülasyonla takip ettim 13. gün piki yakaladım 14. gün silindi. Ama ben pkoluyum benim zaten hep çift çizgi çıkıyor t ler silik olsada var hep. Sen eğer eminsen ov. nu yakaladığına tekrar yumurtluyor olamazsın.
Eminim çünkü üç aydır aynı dönemde yakalıyorum zaten ayıptır söylemesi akintidan flan anlıyorum. Birde silik çizgi ovulosyonda normal ama aynı çizgide yakalamış olamam kafamı karıştırdı bide burda bir hafta önce lh yapıp sonra saat günü gebeliğin öğrenen çok kişi var. Çok stersliyim zaman geçmiyor rabbim isteyen herkesin kucağıni doldursun.

Koyu ciktigi gun yani pazartesi iliski oldu ama dun olmadi malesf bugun olucak bide insallaj gec kalmamisimdir.

Koyu çıkması yumurtlamanın 24-36 saat içerisinde gerçekleşeceğini gösteriyor. Endişe etme günlerin gayet güzel bugünü hatta yarını da değerlendirirsen süper olur ;)

Eminim çünkü üç aydır aynı dönemde yakalıyorum zaten ayıptır söylemesi akintidan flan anlıyorum. Birde silik çizgi ovulosyonda normal ama aynı çizgide yakalamış olamam kafamı karıştırdı bide burda bir hafta önce lh yapıp sonra saat günü gebeliğin öğrenen çok kişi var. Çok stersliyim zaman geçmiyor rabbim isteyen herkesin kucağıni doldursun.

testini paylaşır mısın canım

Koyu ciktigi gun yani pazartesi iliski oldu ama dun olmadi malesf bugun olucak bide insallaj gec kalmamisimdir.
Canim ben bir çok sayfada okudum diyor ki lh cift çizgiyi gösterdiği gün yumurtlama olacagini gösterir yani yumurtlama yola çıkıyor dio yani testin pozitif gösterdiği günün ertesi gününü muhakak degerlendir

Koyu çıkması yumurtlamanın 24-36 saat içerisinde gerçekleşeceğini gösteriyor. Endişe etme günlerin gayet güzel bugünü hatta yarını da değerlendirirsen süper olur :KK66:
Cok sagl cnm yardmci oldgn icn ben 11 aydr gebelik istiyrm olmuyo 3 ay klomen kullandm catlatma ignesyle brlkte olmadi bu ayda kullandm doktr yumrtalar gelismems dedi adetin 17. Gnu tekrr gttm doktra yumurta 20 mm olms o gun eve gelnce ovu yaptm iste pozitfti

Merhaba arkadaşlar ben hamile kalmak istiyorum 7 aylik evliyim fakat olmuyor bende ovülasyon testi aldim adetimin 14. Gunu fakat 4 gundur yapiyorum pozitif cikmadi bugun dr a gittim yumurta falan yok ya yarın yumurtlarsin yada sonra yani daha yumurtlama olmamis bende cok istedigim icin klomen verdi adet olunca baslayacagim birde benim onceden yumurta kivaminda akintim olurdu simdi oda yok kafam karisiyor ama adetlerimde duzenli adet oluyorsam yumurtluyorum demek degilmibana bir yardimci olun

Merhaba arkadaşlar ben hamile kalmak istiyorum 7 aylik evliyim fakat olmuyor bende ovülasyon testi aldim adetimin 14. Gunu fakat 4 gundur yapiyorum pozitif cikmadi bugun dr a gittim yumurta falan yok ya yarın yumurtlarsin yada sonra yani daha yumurtlama olmamis bende cok istedigim icin klomen verdi adet olunca baslayacagim birde benim onceden yumurta kivaminda akintim olurdu simdi oda yok kafam karisiyor ama adetlerimde duzenli adet oluyorsam yumurtluyorum demek degilmibana bir yardimci olun

Öncelikle yumurtan yok ne demek anlayamadım canım? kaç günde bir adet oluyorsun? Doktorun hiç test vs istemedimi senden?

14853558976621171650629.webp

Yani suan hazirda bir yunurta yok adetimin 14. Gunu normalde 28 gunde adet oluyorsam yunurta olusmasi gerekmezmi hormonlar normal tsh sadece 4 cikti onada.ilac verdi 1 olmasi gerekmis oda 2 ye dustu

Yani suan hazirda bir yunurta yok adetimin 14. Gunu normalde 28 gunde adet oluyorsam yunurta olusmasi gerekmezmi hormonlar normal tsh sadece 4 cikti onada.ilac verdi 1 olmasi gerekmis oda 2 ye dustu

yumurtan geç oluşabilir yada bu ay erken yumurtlamış olabilir misin acaba? başka birşey gelmiyor aklıma canım. testlere devam et ama bırakma takip edelim.

en azından kaç mm lik bi yumurta olduğunu söyleseydi tahmin yürütürdük.

Hadi inşallah burda bir çok kişinin ov. testleriyle hamileliğini öğrendiğini okudum canım. İstersen prodiktörün erken gebelik testinden yap 6 gün öncesine kadar olanı çıkmış. Yada sabırla bir kaç gün daha bekle. Hayırlı haberlerini alırız inşallah :)
Canim ben başka test alamam çeşit yok anlatamam da çünkü yurt disindayim yeni geldiğim için dil bilmiyorum bunları bile çat pat fransizcamla zor anlatyi

Hic yoktu cnm bisey demedi benimde yasim 35 artik istiyorum cok banada yardimci olun kasiklarimda batma var atesim yuksek 2 ay once sogan kuru denedim olmuyor iste

Hic yoktu cnm bisey demedi benimde yasim 35 artik istiyorum cok banada yardimci olun kasiklarimda batma var atesim yuksek 2 ay once sogan kuru denedim olmuyor iste
Canim burdan birisi bal tarcin corek otu karisimi önerdi kiz arkadsimla biz yaptık yemeye başladık onda çikolata kisti vardı önce soğan suyu ictik sonra bu karışmıyorum yemeye başladık ve incir yigecek Karışma destek verdik istersen dene belki faydası olur

Canim ben bir çok sayfada okudum diyor ki lh cift çizgiyi gösterdiği gün yumurtlama olacagini gösterir yani yumurtlama yola çıkıyor dio yani testin pozitif gösterdiği günün ertesi gününü muhakak degerlendir
Sagl cnm koyu cktigi gun iliski oldu pazartesi gnu. Dun test silindi ama iliski olmadi malesf bide bugn oluck.

Back
X