• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Sanirim gene adet olucam karnim belim agriyor ve usumeye basladim dundwn bu tarafa catlama iynesinin 7. Gunu bu gun ama acikcasi net bir sekilde umudum yok gecen aydaki gibi butun belirtiler basladi ilacimin bitmesine aten 2 gun kaldi gebelik olusmazsa ilactan uc gun sonra yani 5 gun aonra adet olmam gerek ve olucam da cunku butun belirtiler basladi :KK43: :KK43:

ateşini düzenli ölçüyor musun canım?

Sanirim gene adet olucam karnim belim agriyor ve usumeye basladim dundwn bu tarafa catlama iynesinin 7. Gunu bu gun ama acikcasi net bir sekilde umudum yok gecen aydaki gibi butun belirtiler basladi ilacimin bitmesine aten 2 gun kaldi gebelik olusmazsa ilactan uc gun sonra yani 5 gun aonra adet olmam gerek ve olucam da cunku butun belirtiler basladi :KK43: :KK43:

Hemen kötü düşünme renkliyi gören e kadar ümit var demek e havalar zaten soğuk iğnede olmuşsun rabbim dileğin i versin hemen modu düşürmek yok du bekle...

tatlım yapma yaa bak benimde umudum yok ama belli de olmaz bırakma kendini ben sizlerden güç alarak katlanıyorum ne olu ben dahil umutsuz olmayalım :KK200:

ateşini düzenli ölçüyor musun canım?
Gecen ay hep ölçtüm ama bir sey cikmadi bu ay hic orcmedim ama inanin suan belim kasigim sin derecede fena agriyor ve titriyorum cok ususyorum benim hep oyle olur tani gene adet var 5 gunum var zaten belirtilerde basladi ovulaston testti yapsam iynenin etkisi oldugu icin net bir cvp alamiyorum sıkıldım artik valla 10 yildir aratir oku ufacik belirtiyi gebemiyim die düşün bakmiyorum hic bir seye bu ay sondu zaten daha ugrasmiycam yeter:(

tatlım yapma yaa bak benimde umudum yok ama belli de olmaz bırakma kendini ben sizlerden güç alarak katlanıyorum ne olu ben dahil umutsuz olmayalım :KK200:
4 adet yumurtam vardi 2. Tanesi 22mm di olsaydi ufacik bir belirti olurdu canım yaa nasil umut edeyim agliyorum suan yemin ederim butun umudum gitti ben biliyorum kendimi adet olucam ins sizde vardir cnm rabbim guzel haberlerini almayi nasip etsin arkadasim

Gecen ay hep ölçtüm ama bir sey cikmadi bu ay hic orcmedim ama inanin suan belim kasigim sin derecede fena agriyor ve titriyorum cok ususyorum benim hep oyle olur tani gene adet var 5 gunum var zaten belirtilerde basladi ovulaston testti yapsam iynenin etkisi oldugu icin net bir cvp alamiyorum sıkıldım artik valla 10 yildir aratir oku ufacik belirtiyi gebemiyim die düşün bakmiyorum hic bir seye bu ay sondu zaten daha ugrasmiycam yeter:KK43:

bak bende 9 yıldır istiyorum Rabbim bana bi tane nasip etti sonra olmadı tutunamadı benim bebiş ama vardır bi hayır dedık sustuk şimdi yine bekliyoruz demek ki bir günü saati var üzülme ne olur bizimde bir gün olacak kurtuluşu yok yılmak yok bende umutsuzum inan ki ama bi taraftanda kendi kendime teselli veriyorum bu şekilde :KK51:ok anlaştık mı*

4 adet yumurtam vardi 2. Tanesi 22mm di olsaydi ufacik bir belirti olurdu canım yaa nasil umut edeyim agliyorum suan yemin ederim butun umudum gitti ben biliyorum kendimi adet olucam ins sizde vardir cnm rabbim guzel haberlerini almayi nasip etsin arkadasim

bebeğim cümlemize güzellikler nasip etsin rabbim ama hayırlısını nasip etsin dur bakalım ....nice kendini bilenler burdan HAMİLEYİİMMMMM diye duyuru yapmış hatim ettim ben siteyi :)

bak bende 9 yıldır istiyorum Rabbim bana bi tane nasip etti sonra olmadı tutunamadı benim bebiş ama vardır bi hayır dedık sustuk şimdi yine bekliyoruz demek ki bir günü saati var üzülme ne olur bizimde bir gün olacak kurtuluşu yok yılmak yok bende umutsuzum inan ki ama bi taraftanda kendi kendime teselli veriyorum bu şekilde :KK51:ok anlaştık mı*
Ins cnm rabbim buyuk mevlam sevindirsin ins bizleri sabahtan bu tarafa yataktayim kalkmak bir sey yapmak istemiyorum

Benim 13. gün 15mm lik bir yumurtam ve 3cm lik bir kistim vardı. 14. gün çatladı yumurta ve en fazla 17-18cm e ulaşmış olabilir. Allahın hazinesi bol canım umutsuz olmak yerine dua etmek en iyisi.. 22mm 4 yumurta ve çatlatma iğnesi çok güzel bir tedavi olmuş. Hem henüz belirtiler için de çok erken stres yapıp hormonlarını etkileme bence toparlan ;)

20170126_143542-1.webp
bunu dun aksam titremeye baslayinca yaptim adet oluyorum die iynenin etkisi var yoksa boyle cikmazdi dimi kizlar

Benim 13. gün 15mm lik bir yumurtam ve 3cm lik bir kistim vardı. 14. gün çatladı yumurta ve en fazla 17-18cm e ulaşmış olabilir. Allahın hazinesi bol canım umutsuz olmak yerine dua etmek en iyisi.. 22mm 4 yumurta ve çatlatma iğnesi çok güzel bir tedavi olmuş. Hem henüz belirtiler için de çok erken stres yapıp hormonlarını etkileme bence toparlan :KK66:
Ins cnm zaman durdu sanki hic ama hic giymiyor gecmiyor geceleri 5 ten asag uyuyamiyorum dusunmekten artik

salma kendini öyle kalk elini yüzünü yıka bi kahve al birde kafanı dağıt unutmaya çalış belki de psikolojik bu yaşadıkların :)
Tmm cnm kalktim simdi cok tsk ederim guzel destegin için rabbim ne muradin varsa versin sana da isteyenlerede bana ins

hehhhh şöyle amin kuzum hepimizin gönlüne göre versin inşallah bi bakmışsın bu ay bekleyen herkes hamile oooooo harka :)
Amin oy kurban oldugum allahim sen büyüksün o karda kista sogukta yuruye yürüye gittim haztaneye yeminle hem agladim hem gittim tam tedavi o karin yagdigi zamana gelmisti o kadar emek ettim o iyne ge haplar beni salak etti resmen kurban oldugum bu yolda kimseciklerin elini bos cevirmesin kucagini doldursun ins

Amin oy kurban oldugum allahim sen büyüksün o karda kista sogukta yuruye yürüye gittim haztaneye yeminle hem agladim hem gittim tam tedavi o karin yagdigi zamana gelmisti o kadar emek ettim o iyne ge haplar beni salak etti resmen kurban oldugum bu yolda kimseciklerin elini bos cevirmesin kucagini doldursun ins

kocaman AMİN canım bak sakin olalım herşey güzel olacak ;)

Back
X