- 16 Kasım 2016
- 5.878
- 9.602
- 198
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #51.041
yani gebelik varsa bile ondan olduugunu sanmıyorum dikişyerindeki problemin.belirtiler konusunda benim herzaman soylediğim adeet gecikmesi yaşanmadan belirti olamayacagı,olan gorulen seylerin de hamileliğe yorulmaması gerektiği maalesef( cunku bazen hepimiz hamileymişiz gibi birtkaım belirtiler yaşıyoruz ama sonuç negatif oluyor nedense.. tıbbi olarak gebeliğe vucudun tepki göstermesi için kanda hcg nin 5000 leri görmesi gerekir ki bu da yaklaşıkl 7-8 haftalık gebeliğe tekabul eder
( dpo dan sonra 8gün demişsin daha embriyo rahme düşmedi bile ya da düşmüşsede yani yeni implantasyon gerçkleşiyordur,belirtiler için henuz erken.. keşke ilişkiden sınra hemencecik öğrenebilmenin bir yolu olsa ama sene 2017 ve biz hala hamile oldugumuzu ancak adetimize bikaçgün kala şanslıysak o da öğrenebiliyoruz
tıp bu konuda çaresiz
![]()
Ne bileyim daha önce böyle bişey yaşamadım psikolojik bir çok belirti yaşıyoruz belki kendimizi dinleyerek ama böyle bir belirti olabileceğini düşünmedim bile.. Hayırlısı olsun inşallah beklemekten başka çaremiz yok