- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #51.081
Oy kuzum benim kiz ginderirdim sana benn :)senin yüzünden eve gelip hamur kızarttımpoğaça börek yapılmıyor işten yorgun argın gelince napiim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy kuzum benim kiz ginderirdim sana benn :)senin yüzünden eve gelip hamur kızarttımpoğaça börek yapılmıyor işten yorgun argın gelince napiim
![]()
Oy kuzum benim kiz ginderirdim sana benn :)
Oyyyy neler olmuş neler olmuş burda ben işten ciktim eve geldim yemek hazirla kaldır topla oyyy şimdi oturdum maşallah siz coşmuşsunuz benimde alt tarafta bi ağrı var bide yoruldum herhalde belim agridi kadın olmak ne zor şey yahuuu hangi erkek böyle bizim gibi gruplar kurup çocuk yapımı hakkında konuşur ki
Benim kide idaasi var clansh of diye bi oyun adıni bile telafuz edemiyorumaa olur mu benim eşimin bir sürü forum ve grubu var kuşlar, arabalar, balıklar bıraksam sabaha kadar okur konuşur valla![]()

ya bunu diyen sevgili kocam da i.t.ü mimarlık mezunu cool ve vizyon sahibi bi mimar,,ya benle dalga mı geçiyo dicem yooo gayet ciddiydi bunu söylerken allahım kafayı yicem yaa

yumurtalık içerisinde olan kistten korkma adetle atacaksın dedi bana inşallah öyle olur bakalım..

bi sonraki adette kçüldü 10gün sonra da kaybloldu ama zaman kaybı işte çunku kist olup buyuyunce o yumurtalıktaki üretimi baskılıyo,ovulasyon yalan oluyooryaaa moralim süper bozuk kızlar yaa... şimdi eşimle konuşuyoduk öye yemekte acaba tuttu mu şudur budur diye,ben de öyle laf olsun diye zaten olmazsa önümüzdeki ay dogruuuu tüp bebek dedim. döndü bana ne dedi biliyomusunuz ; benn guvenmiyorum öyle yöntemlere ne malum benim spermlerimi karıştırmaycakları üstünde volkanın spermimi yazıo sanki,burası türkiye kızıııımm dedii yaaa..ya bunu diyen sevgili kocam da i.t.ü mimarlık mezunu cool ve vizyon sahibi bi mimar,,ya benle dalga mı geçiyo dicem yooo gayet ciddiydi bunu söylerken allahım kafayı yicem yaa
![]()
onu atıosun evet hiç sıkıntı etme sonraaki adete geçmiş oluyor,bende geeçen temmuzda olmustu hem de 6cm di yani 60mmbi sonraki adette kçüldü 10gün sonra da kaybloldu ama zaman kaybı işte çunku kist olup buyuyunce o yumurtalıktaki üretimi baskılıyo,ovulasyon yalan oluyoor

Valla kist varken hatta aynı yumurtalıktayken çatlamış benim yumurta baksana.. Gayet inatçıya benziyor inşallah bi tane sperm seçmiştir kendine :)

Valla hiç şaşırmadım benim kide öyle düşünüyor maalesefyaaa moralim süper bozuk kızlar yaa... şimdi eşimle konuşuyoduk öye yemekte acaba tuttu mu şudur budur diye,ben de öyle laf olsun diye zaten olmazsa önümüzdeki ay dogruuuu tüp bebek dedim. döndü bana ne dedi biliyomusunuz ; benn guvenmiyorum öyle yöntemlere ne malum benim spermlerimi karıştırmaycakları üstünde volkanın spermimi yazıo sanki,burası türkiye kızıııımm dedii yaaa..ya bunu diyen sevgili kocam da i.t.ü mimarlık mezunu cool ve vizyon sahibi bi mimar,,ya benle dalga mı geçiyo dicem yooo gayet ciddiydi bunu söylerken allahım kafayı yicem yaa
![]()

yok onlar eş zamanlı buyudukleri için sıkıntı olmaz,ben sonrası için diyorum.. yaa inşalaaah tutmuştur senin de benim de buay da bidaha uğraşmayız,ben bu adamı boşayacam yoksa![]()
peki biz bunları birbirlerine bağğlayıp ıssız bir adaya bıraksak bikaç ay akılları başlarına gelir mi acabaValla hiç şaşırmadım benim kide öyle düşünüyor maalesef![]()
yaa valla okumak cehaleti alır eşeklik bakii kalır diye boşa demiyolar,al işte benim koca.. bu konularda nekadar hödüklük varsa yapmada üstüne yok.. hala mesela erkek doktora gitme mezuusnda kapışırız.ben kadın doktorları pek semiyorumda kızlar,çok kaprisli oluyolar hepsi her konuda oyuzden özellikle erkek doktora gidiyorum ki kadınların kaprisine de eşim de şahit olmuştur bikaç kez ama yok sapık teşhirci yapıyo 2dk da benii,sinir oluyorum,![]()
peki biz bunları birbirlerine bağğlayıp ıssız bir adaya bıraksak bikaç ay akılları başlarına gelir mi acaba![]()
ahahaha ben bitane buyuttum kendi başıma o aşamaları sindirdim hazırım allaha şükür,çunku ben eşimin bir gram faydasını görmedim,ohooo bukonular daha sıkıntılı aama bir insanı oldugu gibi kabul edersen kendi iç huzurun için faydaı bişi yapmış oluyosun.ben de öyle yaptım.. he eşim beni çok sever ama bu imece usulu takılalım mevzugunda tam tipik türk erkeğiDaha dur çocuk olduktan sonra kaç defa daha düşüneceksin boşamayısen sabahlarken o horul horul uyuyacak o oklavayı o zaman gerçekten indirmeyi düşüneceksin kafasına
![]()
peki biz bunları birbirlerine bağğlayıp ıssız bir adaya bıraksak bikaç ay akılları başlarına gelir mi acaba![]()
ahahaha ben bitane buyuttum kendi başıma o aşamaları sindirdim hazırım allaha şükür,çunku ben eşimin bir gram faydasını görmedim,ohooo bukonular daha sıkıntılı aama bir insanı oldugu gibi kabul edersen kendi iç huzurun için faydaı bişi yapmış oluyosun.ben de öyle yaptım.. he eşim beni çok sever ama bu imece usulu takılalım mevzugunda tam tipik türk erkeği
Aynı aynı benim koca ama kusura bakmasın valla ben erkek dr. Gidiyorum gideceğim bende bayan dr. Tercih etmiyorum Rabbim bizı o seviyelere getirmesin valla ahhh ne çilemiz varmış ...