• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ben çalışıyorum bu insanlarla biliyorum kimin ne oldugunu,sırf kadındogumda değil her branşta kadın doktor tercih etmem,kadın düşmanı olarak algılanmayayım ama valla kadın doktor düşmanıyım .ben hayatımda bukadar komplekslibu kadar burnu havada kadınları başka meslekte görmedim... ohh iyi yapıosun sen de :)

Haklisin canım katılıyorum sana...:KK19:

Oo kizlar kaynatiyorsunuz bende geldim benim dr erkek bende asla kadin dr tercih etmiyorum valla dr süper bir dr kadinlarda daha cok ilgeleniyorlar istedigim zaman arayip konusabiliyorum birde cok net bilgi veriyor her ince ayrıntısına kadar saolsun benimki hic karışmaz ben netten buldum dr 6 yildir onlayim ikikz gebelik oldu bizde sorun yok ama cok sukur sperm sorunuda yok benim kurtajdan sonra yumurtlama sorunu oldu bakalim bu ay kilomen kullandim guzel yumurtam oldu sonuçu merak ediyorum bakam ne olacak

Kizlar ayaklarim donuyor yaa corab var ve ben hala donuyorum karnim cok ağrıyor belimde allahim yaaa valla bunalima girdim resmen ha adet olucam ha oldum die :(

canımm yerleşme kanamasının olabileceği günlerdesin yani adetine 4-5gün vaarsa tam implantasyon zamanları bu zamanlar... kanamanın rengi çokta önemli değil herkeste değişir,önemli olan taze kanama olması,taze kan olacak,bi de miktarı önemli taş çatlasın çamaşırını bozuk 1lira kadar büyüklükte kirletmiş olması lazım..yani tabii bunlar genel bilgiler yine sylüyorum.. 9ay boyunca şakır şakır adet görüp çocuk doguran kadınlarda gördüm..
Tskkur ederim canım bakalım suan günlük Ped var ama sonra ne olur bilemem hayırlısı

Oo kizlar kaynatiyorsunuz bende geldim benim dr erkek bende asla kadin dr tercih etmiyorum valla dr süper bir dr kadinlarda daha cok ilgeleniyorlar istedigim zaman arayip konusabiliyorum birde cok net bilgi veriyor her ince ayrıntısına kadar saolsun benimki hic karışmaz ben netten buldum dr 6 yildir onlayim ikikz gebelik oldu bizde sorun yok ama cok sukur sperm sorunuda yok benim kurtajdan sonra yumurtlama sorunu oldu bakalim bu ay kilomen kullandim guzel yumurtam oldu sonuçu merak ediyorum bakam ne olacak
Güzel sonuçları bekliyorum hayırlısı ile

Kizlar ayaklarim donuyor yaa corab var ve ben hala donuyorum karnim cok ağrıyor belimde allahim yaaa valla bunalima girdim resmen ha adet olucam ha oldum die :KK43:

diye diye getireceksin kırmızıları kuzum yaa.. bende üşüyorum bugün ama benim adet öncesi sendromum diil bu hava gerçekten soğuk bence :D

Kizlar ayaklarim donuyor yaa corab var ve ben hala donuyorum karnim cok ağrıyor belimde allahim yaaa valla bunalima girdim resmen ha adet olucam ha oldum die :KK43:
Canim bende öyle hiserdrken öğlen titriyordum üzerm kat katken ama renk gördüm işte belki yerlesme diyolar ama insalalh hamissindir

Ben biliyorum adet olacağımi artik kesin eminim burnumda koca bir sivilce cikmis :))adet belirtileri tamam ilacta bitiyor sabah

Benim. Dr cok umutlu konuştu birde 4 tane yumurtam oluştu 22mm ikisi biri 19mm digeri 18mm çoğul gebelik bile olabilir dedi ben tekine bile raziyim birak cogulu duruma göre tek bilem yok ay artik isi sakaya vurmaya basladim kendi kendime kafayi yedi:)aglamak yok gülmeye devam

Benim. Dr cok umutlu konuştu birde 4 tane yumurtam oluştu 22mm ikisi biri 19mm digeri 18mm çoğul gebelik bile olabilir dedi ben tekine bile raziyim birak cogulu duruma göre tek bilem yok ay artik isi sakaya vurmaya basladim kendi kendime kafayi yedi:)aglamak yok gülmeye devam

neye göre yok dediğini bir anlasam.. hamileliğin erken belirtileri adetle aynıdır o yüzden hep senin beklediğin gibi adet bekler herkes.. deme artık deme olucağı varda da geri gitcek çocuk :)

neye göre yok dediğini bir anlasam.. hamileliğin erken belirtileri adetle aynıdır o yüzden hep senin beklediğin gibi adet bekler herkes.. deme artık deme olucağı varda da geri gitcek çocuk :)
Anam gitmesin demiyorum bir daha kurban olurum ben ona annemm:)birakma bu paranoyak anneni:rolleyes::rolleyes::rolleyes:yavyummm

Back
X