- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
sağol cnmm umarımm herkes hamiş olur:CüvCüv: cnm ben şimdi 15.gün hem digitalde hemde normal ovulasyon testinde çift çizgiyi net gördüm 16.gün tekrar yaptım ikincisi belli belirsizdi dedim 15.gün kesin yumurtladım sonraki günlerde yapmadım fakat 16.gün silikti. ateşim artmayınca hatta 19.gün gene düşünce ateşim (ateş düşünce yumurtlama oluyor) şaşırdım çünkü benim hemen ateşim 36,9 olur bidaha test yapayım dedim 19.gün gayet net çift çizgiyi gene gördüm 21.gün gene silikleşmeye başladı çizgi.
ben 4saat öncesine kadar kesinlikle sıvı tüketmedim sen ona dikkat etmediysen belkide ondan net çizgi görünmemiştir?
Ben sivi konusunu bilmedigim icin hic dikkat etmedim acikcasi, hatta daha fazla ictigimi hatirliyorum yumurtlamaya yardimci olur dusuncesiyle.Yurtdisinda yasiyorum aldigim ovulasyon testlerinin prospektusunu okuyamadigim icin bilemedim . Senin durumun gercekten ilginc sanki iki kere ayri ayri yumurtlama olmus gibi ikiz mi gelecek yoksa:1rolleyes:Ben gecen agustosta bi dusuk yasadim kurtajdan 2 ay sonra adetim cok kisa surmeye basladi (2 gun) kanda cok az geliyor bu yuzden yumurtlama var yokmu diye endiseye dustum. En kisa zamanda mutlu haberler alirsin ins. canim.