• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

başın sağ olsun canım allah rahmet etsin.. ya kötü bi haberim var ben bugün yeniden adet oldumm :((( çok da normal bi adet e değil koyu yine..bu düşükle mi alakalı yoksa tüp bebekte kullanılan ilçlarla mı alakalı bilmiyorum ama sinirlerim bozuldu kızlar :((

başın sağ olsun canım allah rahmet etsin.. ya kötü bi haberim var ben bugün yeniden adet oldumm :((( çok da normal bi adet e değil koyu yine..bu düşükle mi alakalı yoksa tüp bebekte kullanılan ilçlarla mı alakalı bilmiyorum ama sinirlerim bozuldu kızlar :((

dostlar sağolsun canım.

allah allah adetine ne kadar vardı ki canım. ben de üzüldüm ve şaşırdım şimdi. farklı diyorsun, dr una danışma şansın varsa hemen bir konuşsana idilcim.

BebekElover başın sağ olsun. ben idrarımı çift çizgi çıktığı gün 4 saat tutmadım hatta o heyecanla 1 saat sonra 2 saat sonra yine yaptım abartmadan suyumuda içmiştim aynı çizgi vardı yani çıkacağı varsa tutmadanda cıkıyor

hadi hayırlısı inşaallah hamiş kalırsın buay. scuba aramızda 4günmü var belki bigün birbirimize senin doğuma ne kadar var diye sorarız ben kesin 30.günden sonra yumurtlarım yada yumurtlamam bilmiyorum çünkü ağrımda yokya mafoldumben

inşallah onlarıda soracağımız günler gelicek canım. benim sat 20 temmuz du geçen ay beklediğimden önce geldi bu ay geç gelicek gibi çünkü bende yumurtlayamadım gibi bakalım hakkımızda hayırlısı ama sitres yaramıyor bize orası kesin tatlım.

BebekElover başın sağ olsun. ben idrarımı çift çizgi çıktığı gün 4 saat tutmadım hatta o heyecanla 1 saat sonra 2 saat sonra yine yaptım abartmadan suyumuda içmiştim aynı çizgi vardı yani çıkacağı varsa tutmadanda cıkıyor

dostlar sağolsun canım.

evet haklısın zaten çıkacağı varsa çıkar ama ben sabırsızım işte. erken de olsa biraz çizgi görmek istiyorum off off

handecim canım başın sağolsun...
testleri takma fazla kafana göreceksin gün geçtikçe kızaracaklar...ne dersin aynı zaman dilimde hamile kalıyormuşuz...opuyorumnanaktan

idilcim bu ara kanama falan mı normal zamanı mı? bir doktora görün istersen...:uhm:

canım adet tarihim 15 i ama düşükten dolayı 15 gün geç oldum zaten neredeyse 15 gün de sürdü yani hiç bitmeden bi daha oldum gibi bişe pazartesiye kadar bekliyim de pazartesi dr a gidiyim olmazsa :(
dr umu aradım anormallik olması normal dedi bi kaç gün daha bekle dedi bakalım.. yine de yapıcam bugün testimi çünkü yumurtlama varki iki çizgi çıkıyo di mi?

Tabi canım o yumurtlama zamanında vücut LH salgılıyormmuş bu testler onu ölçüyor zaten...İnşallah kanamanda geçer...Önümüz ramazan, Allah'ım şu mübarek günlerde hepimize hayırlısıyla bebiş nasip eder inşallah...:Saruboceq:

canım adet tarihim 15 i ama düşükten dolayı 15 gün geç oldum zaten neredeyse 15 gün de sürdü yani hiç bitmeden bi daha oldum gibi bişe pazartesiye kadar bekliyim de pazartesi dr a gidiyim olmazsa :(
dr umu aradım anormallik olması normal dedi bi kaç gün daha bekle dedi bakalım.. yine de yapıcam bugün testimi çünkü yumurtlama varki iki çizgi çıkıyo di mi?

idilcim yanlış anlamıyorsam 15 inde regl olman gerekiyordu ama düşük yapınca 30 unda oldun ve uzun süre devam etti. anladığım kadarıyla daha doğrusu tahminim şu yönde sen normal adet dönemine dönüyorsun. yani 15 ine geri dönüyor gibi geldi bana. yani bu normal reglin olmasın. tabi benimki sadece tahmin sen dr una mutlaka danış canım. şimdiden çok geçmişler olsun.

handecim canım başın sağolsun...
testleri takma fazla kafana göreceksin gün geçtikçe kızaracaklar...ne dersin aynı zaman dilimde hamile kalıyormuşuz...opuyorumnanaktan

idilcim bu ara kanama falan mı normal zamanı mı? bir doktora görün istersen...:uhm:

ironikcim dostlar sağolsun canım.

inşallah kızarmaya biran önce başlarlar bacım beklemek stres yaptı beni. ayyy aynı zaman diliminde hamile kalsak ne harika olur. ahh inşallah Allah biz isteyenleri bir an önce bebeklerine kavuştursun :Saruboceq:

ben 5 gün sonra baslayayım o zaman 12 .gün oluyor hayırlısı insallah bende cok istiyorum.cokta sabırsızım ya günleri beklemek cok zor geliyor:(

selam arkadaşlar bende bugün ovulasyon testine başlıyorum. üçüncü ayım. ilk iki ayda bir gelişme olmadı bakalım bu ay neler olacak..

arkadaşlar 3. testimi yaptım çok ilginçtir ikinci çizgi hiç çıkmadı...ama dün silik bir şekilde çıkmıştı...ben haberim olmadan yumurtlamaktan vazgeçtim galiba...:gitme:

Back
X