- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.041
Ay inşallah hamişsinizdir kızlar, insallah bizlerde en kısa zamanda göbişlerimizi doldururuz.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kıslar yaaaa bende bisiler sormak istiyorum, simdi ben testleri yapiyorum hergun hemen hemen hep silik cikiyo cizgi anlamadim bi türlü :bbo: bugun 12. günüm. normalde 31gün sürdügü icin kagıtta 14.gün diyor bende cok aldim diye testten yaptım 5tane falan ama hepsi silik cizgi anlamadim gitti :gitme: doğru hesaplıyorumdur dimi.? bu otomatik hesaplayıcıdanda hesapladım son 3aylık regl tarihlerimi girerek oradada 31gün oldugunu hesapladı ve 18-24 arası yüksek diyor. ay stres yaptım nedense cift cizgi cıkmıyor yumurtlamıyormuyum ben diye :1no2: sizede yazim tarihlerimi:
6ağustos , 8temmuz , 5 haziran . scuba cnmmm , kitty cnmm beni motive edinnn lütfennn ihtiyacım varr mafoldumben
scuba canım sen yakalamissin cift cizgiyi ay ne mutlu insallah tutar bebisssssss, ah birde biz yakalasak :Saruboceq:
canım sende 32 tane almıştın yanlış hatırlamıyorsam. bak benimde 27. güne kadar silikti 2. çizgi seninde kızarıcak merak etme. başta çok silikti benim sonra biraz belirginleşti ama hala silikti hatta anlıyamıyorum diye endişelenmiştim. ama anlamamaya imkan yok testi yaptığın ilk dkda anlıyorsun farkı hemen kızarıyor. bende senin gibi endişeliydim kittycim sağolsun sakinleştirdi beni opuyorumnanaktan