Ama son testtede t çizgisi c den daha koyuSabah ilk idrarla yapilmamasi gerekiyormus canm ondan olabilir. Sondan 2.pik bence. Sonra siliklesmeye baslamis.
Yinede bir oncekinden silik gorunuyor bence. Ondan sonra bidaha yaptinizmi? Daha rahat yorum yapabiliriz birtane daha varsaAma son testtede t çizgisi c den daha koyu
sonuncuyu şimdi yaptım zaten. Başkada kalmadı yarın yine alıp devam edeceğim yumurta mı çatlamıyor anlayamadımYinede bir oncekinden silik gorunuyor bence. Ondan sonra bidaha yaptinizmi? Daha rahat yorum yapabiliriz birtane daha varsa
Bugun kacinci günün peki?sonuncuyu şimdi yaptım zaten. Başkada kalmadı yarın yine alıp devam edeceğim yumurta mı çatlamıyor anlayamadım
24 saat olan catladiktan sonra canim şimdi yumurtan büyük catlamamis henüz bu 24 saate girmiyo yani. Yumurta catlayinca 24 saat canli kaliyo. 24 saat olayi o yaniiKızlar yardımyukardan Aşağıya doğru her akşam yapıldı ovulasyon testi. Fakat sondan 3. Yü sabah yapmıştım ilk idrarda böyle silik çıkmıştı. Geçti heralde yumurta çatladı dedim. Akşamına altındaki testi yaptım bidaha yapayım emin olayım diye t çizgisi daha koyu çıktı. Son testide şimdi yaptım yine koyu çıkıyor. Neden sabahki silik olmuş sizce. 4 gün sürekli koyu çıktı hani bu ovulasyon 24 saatti anlayamadım başına gelen varmı ve kasık bölgem regl olacakmışım gibi şiş aynada görünecek kadar
24 saat olan catladiktan sonra canim şimdi yumurtan büyük catlamamis henüz bu 24 saate girmiyo yani. Yumurta catlayinca 24 saat canli kaliyo. 24 saat olayi o yanii
Koyu cizgiyi görmüşsun canim bundan sonraki testlerinde t çizgisi siliklestiginde catliyo demekPeki nerden anlıcam bu testlere göre çatladığını
Yinede bir oncekinden silik gorunuyor bence. Ondan sonra bidaha yaptinizmi? Daha rahat yorum yapabiliriz birtane daha varsa
Şuan 24. Gündeyim takvimden takip ediyordum meğer 3 gün geç yumurtluyormuşum bu ay ovulasyon yapınca fakettim işte 20. Gün falan pozitif çıkmaya başlamıştıBugun kacinci günün peki?
Busefer predictor marka yaptım diğeri kalmamıştı buda pozitif çıktı yine. Kızlar nedir bu 4 gündür yaBazı kişiler ayda 2 kere yumurtlayabiliyor, buna dikkat et doktoruna bi kontrol olmalısın ayrıca ovulasyon testlerinin sürekli çift koyu çizgi çıkarması bazen hamilelik göstergesi de oluyor bilgin olsun.
Belki hamilelik vardir ondan koyu cikiyordur bilemedim canim. Ilk kacinci gun basladin yapmaya 12. 13. 14. Bugunlerinki varmi orda.Şuan 24. Gündeyim takvimden takip ediyordum meğer 3 gün geç yumurtluyormuşum bu ay ovulasyon yapınca fakettim işte 20. Gün falan pozitif çıkmaya başlamıştı
Busefer predictor marka yaptım diğeri kalmamıştı buda pozitif çıktı yine. Kızlar nedir bu 4 gündür ya
Evet 14. Gün başladım yapmaya üste doğru çıkarttığım 2 test aynı gün yapıldı. Silik olan sabah oyüzden silik çıktıBelki hamilelik vardir ondan koyu cikiyordur bilemedim canim. Ilk kacinci gun basladin yapmaya 12. 13. 14. Bugunlerinki varmi orda.
1 tane gebelik testi yapsan belli olacak belkide bu koyuluğun sebebi.Şuan 24. Gündeyim takvimden takip ediyordum meğer 3 gün geç yumurtluyormuşum bu ay ovulasyon yapınca fakettim işte 20. Gün falan pozitif çıkmaya başlamıştı
Busefer predictor marka yaptım diğeri kalmamıştı buda pozitif çıktı yine. Kızlar nedir bu 4 gündür ya
Ama adetime daha 8 9 gün var belli olmazki yoksa hemen yapardım merakta ediyorum stres yapmamaya çalışıyorum1 tane gebelik testi yapsan belli olacak belkide bu koyuluğun sebebi.
Hakkında hayırlısı olsun inşallahAma adetime daha 8 9 gün var belli olmazki yoksa hemen yapardım merakta ediyorum stres yapmamaya çalışıyorum
Belki hamilelik vardir ondan koyu cikiyordur bilemedim canim. Ilk kacinci gun basladin yapmaya 12. 13. 14. Bugunlerinki varmi orda.
Artık diğer testleri çekmedim bugünli ovulasyonda pozitif çıktı 5 gün oldu artık 5 gündür yumurtluyo olamam bence sanırım hamileyim ya bide çıkmassa çok üzülücemHakkında hayırlısı olsun inşallah
İnsaallah canim. Ama sen yinede diger ihtimali de düşün hayal kırıklığı kötü oluyor bayaArtık diğer testleri çekmedim bugünli ovulasyonda pozitif çıktı 5 gün oldu artık 5 gündür yumurtluyo olamam bence sanırım hamileyim ya bide çıkmassa çok üzülücem
İdrar testi yerine kan testi yaptır idrar belli olmasada kanda belli olurArtık diğer testleri çekmedim bugünli ovulasyonda pozitif çıktı 5 gün oldu artık 5 gündür yumurtluyo olamam bence sanırım hamileyim ya bide çıkmassa çok üzülücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?