Ovulasyon

Pudra16

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2017
611
311
23
30
Kızlar yardım yukardan Aşağıya doğru her akşam yapıldı ovulasyon testi. Fakat sondan 3. Yü sabah yapmıştım ilk idrarda böyle silik çıkmıştı. Geçti heralde yumurta çatladı dedim. Akşamına altındaki testi yaptım bidaha yapayım emin olayım diye t çizgisi daha koyu çıktı. Son testide şimdi yaptım yine koyu çıkıyor. Neden sabahki silik olmuş sizce. 4 gün sürekli koyu çıktı hani bu ovulasyon 24 saatti anlayamadım başına gelen varmı ve kasık bölgem regl olacakmışım gibi şiş aynada görünecek kadar

Eklentiler

• IMG_5083.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 217
  • IMG_5084.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 215
Sabah ilk idrarla yapilmamasi gerekiyormus canm ondan olabilir. Sondan 2.pik bence. Sonra siliklesmeye baslamis.

24 saat olan catladiktan sonra canim şimdi yumurtan büyük catlamamis henüz bu 24 saate girmiyo yani. Yumurta catlayinca 24 saat canli kaliyo. 24 saat olayi o yanii

Bazı kişiler ayda 2 kere yumurtlayabiliyor, buna dikkat et doktoruna bi kontrol olmalısın ayrıca ovulasyon testlerinin sürekli çift koyu çizgi çıkarması bazen hamilelik göstergesi de oluyor bilgin olsun.

Kızlar soldan sağa yapıldı ovulasyon. Dün mesaj atmıştım 3 gündür pozitif diye. O sona doğru silik olan sabah yapıldı ondan silik çıkmış sabah yapılmaması gerekiyormuş. Şimdi yine yaptım busefer predictor aldım diğerinden kalmamıştı. Yine pozitif çıkıyor ya aklım ermedi bu işe 4 gündür pozitif

Eklentiler

• IMG_5105.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 110
Yinede bir oncekinden silik gorunuyor bence. Ondan sonra bidaha yaptinizmi? Daha rahat yorum yapabiliriz birtane daha varsa

Bugun kacinci günün peki?
Şuan 24. Gündeyim takvimden takip ediyordum meğer 3 gün geç yumurtluyormuşum bu ay ovulasyon yapınca fakettim işte 20. Gün falan pozitif çıkmaya başlamıştı

Bazı kişiler ayda 2 kere yumurtlayabiliyor, buna dikkat et doktoruna bi kontrol olmalısın ayrıca ovulasyon testlerinin sürekli çift koyu çizgi çıkarması bazen hamilelik göstergesi de oluyor bilgin olsun.
Busefer predictor marka yaptım diğeri kalmamıştı buda pozitif çıktı yine. Kızlar nedir bu 4 gündür ya

Eklentiler

• IMG_5105.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 100
Belki hamilelik vardir ondan koyu cikiyordur bilemedim canim. Ilk kacinci gun basladin yapmaya 12. 13. 14. Bugunlerinki varmi orda.

Belki hamilelik vardir ondan koyu cikiyordur bilemedim canim. Ilk kacinci gun basladin yapmaya 12. 13. 14. Bugunlerinki varmi orda.
Evet 14. Gün başladım yapmaya üste doğru çıkarttığım 2 test aynı gün yapıldı. Silik olan sabah oyüzden silik çıktı

Eklentiler

• IMG_5107.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 109
1 tane gebelik testi yapsan belli olacak belkide bu koyuluğun sebebi.

Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Artık diğer testleri çekmedim bugünli ovulasyonda pozitif çıktı 5 gün oldu artık 5 gündür yumurtluyo olamam bence sanırım hamileyim ya bide çıkmassa çok üzülücem

Eklentiler

• IMG_5271.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 101
Artık diğer testleri çekmedim bugünli ovulasyonda pozitif çıktı 5 gün oldu artık 5 gündür yumurtluyo olamam bence sanırım hamileyim ya bide çıkmassa çok üzülücem
İnsaallah canim. Ama sen yinede diger ihtimali de düşün hayal kırıklığı kötü oluyor baya

İdrar testi yerine kan testi yaptır idrar belli olmasada kanda belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…