Ovulasyon

Ya ben aslında 3 gün geç yumurtluyormuşum geçen ayda 3 gün gecikmiştim ondanmış. Bu ay ovulasyon testi yapınca anladım 22. Günümde falan yumurtladım. Şimdi 32. Günümdeyim. Normalde 31 günde adet olurum dün olmalıydım. Ama geç yumurtlayınca 3 günü kfadan attım 2 gün sonra kesin olmam lazım bu şartlarda. Şuan yumurtlamamdan 10 gün geçti. Heryerde 10 günden sonra çıkar 7-10 gün implantasyon sürecidir tutunduktan sonra bthcg artmaya başlar yazıyor ama bilemedim

Bak şimdi benim son adet olduğum tarih 1 aralıktı, benim bebek 12 aralıkta oldu ve normalde 28 aralıkta adet olmam gerekiyordu ben 27 aralıkta gündüz idrar akşam kan testiyle öğrendim gebe olduğumu. Ama herkesin yumurtlama zamanı farklıdır. Her ay farklı zamanlarda yumurtluyor.

Sende ozaman ilişkiden 13 gün sonra falan öğrenmişsin. Bende biraz daha bekliyim ozaman ya varsa çıkacak elbet

Sende ozaman ilişkiden 13 gün sonra falan öğrenmişsin. Bende biraz daha bekliyim ozaman ya varsa çıkacak elbet
Evet sen biraz stres yapmışsın o yüzden bi kaç gün daha bklemeni öneririm enazından yükselmiş halini görürsün varsada Allah herkese gnlündekini nasip etsin inşallah :)

Evet sen biraz stres yapmışsın o yüzden bi kaç gün daha bklemeni öneririm enazından yükselmiş halini görürsün varsada Allah herkese gnlündekini nasip etsin inşallah :)
Amin inşallah Sende sağlıkla alırsın inşallah bebişini kucağına benim için dua et bak senin duan kabul olur

Sanırım hamileyim. İçime birden kurt düştü yatarken. Yapıcam anasını satım dedim ve yemekten sonraki idrarla bu çıktı

Eklentiler

• IMG_5704.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 82
Kan testi istiyorum ısrarlaaa :)
Cumartesi sabah gittim kan testi yaptırdım buraya yazmamışım. Malesef bozuk test kurbanı oldum negatif çıktı. Fkat hala regl olmadım ve belirtilerim devam ediyor. Geç döllenmeden şüpheleniyorum ama bence hamile değilim ya

Canım hamilelik ufakta olsa kanda çıkar, canını sıkmak istemem ama hala adet olmadıysan illa hamilelik değildir sebebi, doktora görünmen lazım.

Miratech gebelik testinde isikta bakildigi zmn cizgi cikiyor lutfen buna dikkt edin ve bosuna umitlenmeyin bizzat yazadim (

Kızlar adetim 15gün geçti test negatif ovu testi aldım bugün meraktan yaptım sonuç bu acaba daha yeni mi yumurtlucam yoksa geç döllenme falanmı bilemedim

Kızlar son adetimin üstünden 45 gün geçti salı gebelik testi yaptım negatif gelecek ay için ovu testi almıştım meraktan yaptım üç günlüksonuç bu git gide koyulaşıyor ya ben daha yeni yumurtlucam yada geç döllenme olduhamileyim bilen yorum yapabilirmi

Eklentiler

• IMG_1776.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 59
Merhaba kızlar. Şimdi yapılan testlerin hepsini düşündüğümüzde pozitifi en koyu test olarak mı düşünüyoruz yoksa aynı koyuluk veya daha koyu olanı mı? Bazılarının testlerine baktım bir gün koyu çıkmış ama tam koyu değil. Eğer mutlaka tam koyuyu bulmamız gerekiyorsa ve tam koyu yoksa o ay yumurtlama olmamış anlamına mı geliyor?

Testler koyu değil normalde öyle çıkıyor zaten, yumurtlama olması için iki çizginin aynı renkte olması gerekiyor

aynı koyuluk demek o gün yumurtluyosun demektir, ama en iyi zaman en koyu zamandan 1 gün önceki gün çünkü yumurta çatladığı zaman karşısında sperm bulursa döllenme daha garantidir.

aynı koyuluk demek o gün yumurtluyosun demektir, ama en iyi zaman en koyu zamandan 1 gün önceki gün çünkü yumurta çatladığı zaman karşısında sperm bulursa döllenme daha garantidir.
Tam bunu soruyordum. 3 günlük testim 10 gündür yapıyorum en koyu dündü sonra yine silindi

Eklentiler

• IMG_4968.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_4958.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_4985.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 56
Geçen hafta ameliyat oldum rahimi düzelttiler yine. Tekrarlayan bir durum. Tekrarlamasın diye cyclo progynova diye bir ilaç verdi. İki kutuyu aynı anda kullandığım için şu an vücudumda östrojen patlaması var. Geçen ay 5 gün pozitif gördüm hepsi çok koyuydu. Acaba aldığım yoğun östrojen lh salgılanmasını mı etkiliyor bilemedim. Tarihe göre bugün yumurtlama günüm.

Yumurtlama programlarını takip ediyorsanız eğer onlar çok yanıltıyor. İlaç ve ameliyat kısmı için bir bilgim yok malesef ama zaten yumurtlama zamanı inanılmaz kasık ve bel ağrısıyla kendini belli ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…