Ovulasyon

İnsaallah canim. Ama sen yinede diger ihtimali de düşün hayal kırıklığı kötü oluyor baya

İdrar testi yerine kan testi yaptır idrar belli olmasada kanda belli olur
Adetime 5 gün kaldı erken gebelik testi yaptım böyle çıktı sizce nedir Ovulasyon testleride hep pozitif devam etti 2 gündür biraz açıldı rengi ama hala koyuydu. 9 gündür kasık ağrımdevam ediyor regl ağrısı gibi ve gözle görülür şişlik var

Eklentiler

• IMG_5660.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 102
Sen daha iyi goruyorsundur çıplak gizle ama resimden sanki var gibi duruyor canim. Hadi insaallah

Sen daha iyi goruyorsundur çıplak gizle ama resimden sanki var gibi duruyor canim. Hadi insaallah
Çıplak gözle ışık tutmadan böyle hayal meyal görünüyor ama kamerada flaşsız çıkmadı ay hadi inşallah yarında yapıcam test emin olamıyorum inş yanlış çıkmıyordur ya

Çıplak gözle ışık tutmadan böyle hayal meyal görünüyor ama kamerada flaşsız çıkmadı ay hadi inşallah yarında yapıcam test emin olamıyorum inş yanlış çıkmıyordur ya
İnsaallah canım. Hakkında hayırlısı. Peki ovulasyon ların Pozitif cikmasi dışında baska belirtin varmi

İnsaallah canım. Hakkında hayırlısı. Peki ovulasyon ların Pozitif cikmasi dışında baska belirtin varmi
Herkes göğüsler falan yazıyor ama benim daha bi hareket yok. Kasıklarım ovulasyon gününden beri şiş ve soldan soldan regl ağrısı gibi giriyor genelde akşam üstü gece yatana kadar sürüyor ve sol bacağıma vuruyor arada ağrısı. Yatarken kasıklarım sanki çekiliyormuş gibi oluyor. Bide ovulasyon günümdeki şüpheli ilişkiden bikaç dakika sonra içerde böyle fokurdama gibi bişeyler hissettim bi hareket vardı ve bikaç gün ara ara oldu bu. Oruçtanmı bilmiyorum ama çok uyuyorum. Ve bikaç gündür mide yanmam var sahurda iftarda adam akıllı yemek yiyemiyorum normalde iştahlıyımdır.

E hadi hayirlisi diyelim baya da belirtin varmis :)

İnsaallah canm. Beklicekmisin? Git kan ver bence hemen :)
Valla şeytan dürtüyor ama ya yanlışsa test diyede gidip boş dönmek istemiyorum yarın sabahta yapıcam bakalım koyulaşırsa gaza gelip gidebilirim benim sağım solum belli olmaz valla

Valla şeytan dürtüyor ama ya yanlışsa test diyede gidip boş dönmek istemiyorum yarın sabahta yapıcam bakalım koyulaşırsa gaza gelip gidebilirim benim sağım solum belli olmaz valla
Ben bu testi gordukten sonra kesin giderdim :) onu yapmaya cesaret etmissin bak. Sabahkinin sonucunu da haber ver mutlaka

çok hafif görünüyor gibi, kesinlikle kan testi yaptırmalısın :)

Dünkü miratech erken gebelik testiydi onda çıkmıştı. Bugünkü pyro clinice ultra erken gebelik testi
sen boşuna akılını bulandırıyosun bütün bunları yapana kadar gidip bi kan testi yaptırsan ne olduğu çıkacak ortaya böyle yıpranırsın

sen boşuna akılını bulandırıyosun bütün bunları yapana kadar gidip bi kan testi yaptırsan ne olduğu çıkacak ortaya böyle yıpranırsın
Adetime 3 gün var şuan. Bida test yapmıcam adet günümü beklicem baya stres yapıyorum çünkü. Kısmet varsa görücez zaten

Adetime 3 gün var şuan. Bida test yapmıcam adet günümü beklicem baya stres yapıyorum çünkü. Kısmet varsa görücez zaten
Hakkında hayırlısı olsun inşallah, ben ovulasyon kullandım 1 ay, 2. ayda artık kendimi tanıdım gerek görmedim kullanmaya kafama göre ilişki planı yaptım o ay hamile kaldım testlere tam olarak bağlı kalma emin ol vücudunu tanıyınca anlıcaksın doğru günleri :)

Ya korunmayı bıraktığımızdan beri okadar farklılıklar olduki anlam veremiyorum. Geçen ay kistim varmış patlamış nasıl ağrı çektim tam yumurtlamama denk geldi 1 ay kafadan gitti tedavisini oldum vs. Bu ayda heh dedim oldu galiba çünkü yumurtladığım gün ovulasyon testi daha yapmamıştım ilişki oldu kasıklarımda bi hareket hissettim fokur okur. Allah allah dedim hayırdır. Testi yapınca kopkoyu çıktı meğer yumurtluyormuşum. Dedim sanırım tuttu busefer. Sonraki gün başladı kasık ağrısı ve şişme ve hala devam ediyor. Dünde test. Öyle çıkınca oldu galiba dedim ama şimdi negatif keyfim kaçtı. Daha adetime 3 gün var belkide ondandır diye teselli ediyorum şimdi kendimi

Adetinde erken olma veya geç olma gibi durumlar olduysa buda rahmin kendini hazırlaması oluyor. Ben yaşadım ve yaşayan çok bayan var. Garantiye almak istersen gün aşırı ilişki en iyisi. Ve inanki stres yapınca acabalar olunca gerçekten olmuyor. Ne olursa olsun nasıl olsa yaz geliyor tatlimi giderim dediğim ay işte hamile kaldım :) emin ol sende böyle yap göreceksin sürprizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…