- 14 Haziran 2019
- 122
- 28
- 28
- 38
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
Aminnnn inşaAllah hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyorumBana da doktorum klomen vermişti sonrasında çatlatma iğnesi oldum Benim de olumsuz olmuştu . Kan testleri yaptırdım prolaktinim yüksekmiş çok şükür düştü bu ay ovulasyon testiyle deneyeceğim bende . Allah isteyen herkese evlat sevgisini tattırır inşallah
Canim ovu testi denedigim ay hamilelik tutmadi ikinci ayda tuttu ama kimyasalmişMerhaba merak ettim ovulasyon testi sonucunda ne oldu ne durumdasın şuanda
Ovuladyon testine baslafinmi pekiBana da doktorum klomen vermişti sonrasında çatlatma iğnesi oldum Benim de olumsuz olmuştu . Kan testleri yaptırdım prolaktinim yüksekmiş çok şükür düştü bu ay ovulasyon testiyle deneyeceğim bende . Allah isteyen herkese evlat sevgisini tattırır inşallah
Siparişi verdim canım bekliyorumOvuladyon testine baslafinmi peki
Bende bu ay sipariş verdim kargom geldi bileSiparişi verdim canım bekliyorum
İnstagramdan verdim siparişi 40 ovulasyon testi +4 gebelik testi 65 tl eBende bu ay sipariş verdim kargom geldi bile
Sen hangi siteden aldin kac adet ovu aldin cnm
Bir gebeningunlugu var ordanmi aldinİnstagramdan verdim siparişi 40 ovulasyon testi +4 gebelik testi 65 tl e
Bende n11 de 30 ovu ve 2 gebelik testi bi tane ultra gevelik testi 30 liraya aldimHayır ordan almadım Yok havale Yok kartsız işlem vs diyordu ben de başka bi yerden aldım güvenilir buda
Canim ne yaptinSiparişi verdim canım bekliyorum
Canim ne yaptin
Anladim canim hakinda hayirlisiSiparişim geldi canım ama eşimin işinden dolayı şehir dışına çıktım ben 1 ay eşim yanımda olmayacak. 1 ay sonra teste devam edeceğim ara verdim şuanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?