Yapıyorum inşallah görürüm bakalımAnladım. Adetten sonra baya zaman geçmiş gibi ama sanki yakında yumurtlamayı görürsün gibi. Her gün yap. Hiç boş bırakma
Sonraki günlerde de yapıp buraya atabilirsin. Bakarız beraberYapıyorum inşallah görürüm bakalım
Sonraki günlerde de yapıp buraya atabilirsin. Bakarız beraber
Canım naptın ? Durumlar ne?Ben gttm erkenden kan verdim ama gene olmicak biliyorum
Canım naptın ? Durumlar ne?
Valla ben de bu ay adet olursam ben de bırakacağım gibi … yoruldum ben de artık …Ayni gene bos adet oldum bitti coktan ben umidi keseli cok oldu biraktim herseyi testleri vs
Ben biraktim kuzu olmuyor zaten ustelemenin manasi yok benim icin zaten kismet boyleymis her ay stres yapiyorum testle onla bunla yeter benceValla ben de bu ay adet olursam ben de bırakacağım gibi … yoruldum ben de artık …
Ne kadardır olmuyordu senin ?Ben biraktim kuzu olmuyor zaten ustelemenin manasi yok benim icin zaten kismet boyleymis her ay stres yapiyorum testle onla bunla yeter bence
2.5 seneNe kadardır olmuyordu senin ?
Epey uzun bi vakit. Benim de 2 sene oldu. Ben de bu aydan sonra bırakacağım. Ovulasyon testim falan var ama yapmak istemiyorum daha fazla. Bat a 4 gün kaldı2.5 sene
Ins gerek kalmaz da olur ben oldum bittim artik hepsini biraktim umidim umudum hicbir sekilde kalmadi umarim olmayanlara nasip eder diyorum bendeEpey uzun bi vakit. Benim de 2 sene oldu. Ben de bu aydan sonra bırakacağım. Ovulasyon testim falan var ama yapmak istemiyorum daha fazla. Bat a 4 gün kaldı
Amin inşallah. Umarım tam vazgeçtiğin anda en güzeliyle mükafatlandırır allahım seniIns gerek kalmaz da olur ben oldum bittim artik hepsini biraktim umidim umudum hicbir sekilde kalmadi umarim olmayanlara nasip eder diyorum bende
Allah sana ve isteyenlere nasip etsn ben dedgm gbi umidi kestim her ay çünkü aynisini yasiyorum yoruldum zaten bosverAmin inşallah. Umarım tam vazgeçtiğin anda en güzeliyle mükafatlandırır allahım seni
Allah’ın elinde çok. Ümit kesilmez. Ben de uğraşmayı bırakacağım ama elbet bir gün olacakAllah sana ve isteyenlere nasip etsn ben dedgm gbi umidi kestim her ay çünkü aynisini yasiyorum yoruldum zaten bosver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?