11 gunum war bugun kasiklarim patliyr gene anlamadim karnima adetliyken masaj yapti sadece onun hikmetimidir bilmiyorum ama o kadina giden kisiler hamile kalmis sonradanAy hani olur inşallah bu ay. Ne zaman adet tarihiniz? Nasıl bi masaj yaptı kadın?
Ovulasyon testine devam ediyor musunuz? Bi kez daha yumurtlama olabiliyor11 gunum war bugun kasiklarim patliyr gene anlamadim karnima adetliyken masaj yapti sadece onun hikmetimidir bilmiyorum ama o kadina giden kisiler hamile kalmis sonradan
Devam ettim ondan sonra ama suanda gormedim ama adete yakin yapicamOvulasyon testine devam ediyor musunuz? Bi kez daha yumurtlama olabiliyor
Olur inşallah bu ay hayırlısı ileDevam ettim ondan sonra ama suanda gormedim ama adete yakin yapicam
Keskee tek duam bu suanda 10 gunum kaldi kasiklarim cok agriyor bu neyin ağrısı simdi ovulasyon yaptim silikOlur inşallah bu ay hayırlısı ile
Kendini çok dinleme bence ya. İnsan kendinde bi sürü belirti bulup da negatif çıkınca üzülüyorKeskee tek duam bu suanda 10 gunum kaldi kasiklarim cok agriyor bu neyin ağrısı simdi ovulasyon yaptim silik
Evet sonu hep hüsran oluyor cidden insan ck istiyor ya ondan bunlarKendini çok dinleme bence ya. İnsan kendinde bi sürü belirti bulup da negatif çıkınca üzülüyor
Bence gerçekten bi yerden sonra düşünmeyi bırak. Umarım böyle bseye gerek kalmaz tabiEvet sonu hep hüsran oluyor cidden insan ck istiyor ya ondan bunlar
Iste insan isteyince olmuyor cok zor biliyorum bu ayda olmazsa akışına birakicamBence gerçekten bi yerden sonra düşünmeyi bırak. Umarım böyle bseye gerek kalmaz tabi
Ay az kaldı sizin gününüze sanırımIste insan isteyince olmuyor cok zor biliyorum bu ayda olmazsa akışına birakicam
Yok kjz ya 6 gun war dun aksam test yaptim gebelik bisey cikmadi sabah baktim silik cizgi war gene neden böyle oluyor hep testlerimde tek cizgi olurdu atardım sonra wala yoruldumAy az kaldı sizin gününüze sanırım
E 6 gün az işte. Şunun şurasında ne kalmışYok kjz ya 6 gun war dun aksam test yaptim gebelik bisey cikmadi sabah baktim silik cizgi war gene neden böyle oluyor hep testlerimde tek cizgi olurdu atardım sonra wala yoruldum
5 gun kala yani dün gttm kan verdim 2.30 yok bsey gene bosuna biliyorum progesterona baktirdm 18 cktiE 6 gün az işte. Şunun şurasında ne kalmış
Yumurtlama iyi olmuş ama keşke kan vermeseydin hemen. Erkendir belki de5 gun kala yani dün gttm kan verdim 2.30 yok bsey gene bosuna biliyorum progesterona baktirdm 18 ckti
Ben gttm erkenden kan verdim ama gene olmicak biliyorumYumurtlama iyi olmuş ama keşke kan vermeseydin hemen. Erkendir belki de
Öyle demeyin lütfenBen gttm erkenden kan verdim ama gene olmicak biliyorum
Değerlerine baktırdın mı hiç ?Bende düzensiz adet görüyorum ovülasyon deniyorum bu ay inş görürüm yumurtlamayı
Evet hepsi çok iyi olması gerektiği gibi ama ultrasonda pko gördü doktor ondan düzensizlik var sanırım stres yapma dedi akışına bırak sağlıklı beslen kilon iyi sakın kilo alma dedi öyleDeğerlerine baktırdın mı hiç ?
Anladım. Adetten sonra baya zaman geçmiş gibi ama sanki yakında yumurtlamayı görürsün gibi. Her gün yap. Hiç boş bırakmaEvet hepsi çok iyi olması gerektiği gibi ama ultrasonda pko gördü doktor ondan düzensizlik var sanırım stres yapma dedi akışına bırak sağlıklı beslen kilon iyi sakın kilo alma dedi öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?