Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay hani olur inşallah bu ay. Ne zaman adet tarihiniz? Nasıl bi masaj yaptı kadın?
11 gunum war bugun kasiklarim patliyr gene anlamadim karnima adetliyken masaj yapti sadece onun hikmetimidir bilmiyorum ama o kadina giden kisiler hamile kalmis sonradan

11 gunum war bugun kasiklarim patliyr gene anlamadim karnima adetliyken masaj yapti sadece onun hikmetimidir bilmiyorum ama o kadina giden kisiler hamile kalmis sonradan
Ovulasyon testine devam ediyor musunuz? Bi kez daha yumurtlama olabiliyor

Yok kjz ya 6 gun war dun aksam test yaptim gebelik bisey cikmadi sabah baktim silik cizgi war gene neden böyle oluyor hep testlerimde tek cizgi olurdu atardım sonra wala yoruldum
E 6 gün az işte. Şunun şurasında ne kalmış

Bende düzensiz adet görüyorum ovülasyon deniyorum bu ay inş görürüm yumurtlamayı

Eklentiler

• 806C9348-677D-449B-9862-F37EED28580B.webp
    33 KB · Görüntüleme: 35
Ben gttm erkenden kan verdim ama gene olmicak biliyorum
Öyle demeyin lütfen
Ben de dün ovulasyon testi yaptım. Çok güzel koyu çift çizgi çıktı. Geçen ay böyle güzel koyu değildi. O kadar sevindim ki. Testi yaptıktan 1 saat sonra ablamın kayınbabasının ölüm haberini aldım. Kaç saat ağladım bilmiyorum. Hala çok çok üzgünüm. Ve bu ay da olmayacak artık

Evet hepsi çok iyi olması gerektiği gibi ama ultrasonda pko gördü doktor ondan düzensizlik var sanırım stres yapma dedi akışına bırak sağlıklı beslen kilon iyi sakın kilo alma dedi öyle
Anladım. Adetten sonra baya zaman geçmiş gibi ama sanki yakında yumurtlamayı görürsün gibi. Her gün yap. Hiç boş bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…