Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bide 2 kere ust uste yaptim çünkü ilk defa bu kadar koyu gördüm hiç gormemistim biraz once yaptim buda catlamadir bakarmisiniz tutmadimi peki sizin
Çok güzel görünüyor bence. Ben geçen ay yaptım. Çok koyu değildi T çizgisi. Yine de değerlendirdik tabi. Bakalım. Senin test güzel görünüyor ama. Bugün yap yine de bi isterse

Eklentiler

• IMG-20211118-WA0009.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 26
Ben bide 2 kere ust uste yaptim çünkü ilk defa bu kadar koyu gördüm hiç gormemistim biraz once yaptim buda catlamadir bakarmisiniz tutmadimi peki sizin
Evet. Çatlama bu da. Bugünü de değerlendirin. Yok canım. Adet oldum. Bugün bitti. Yarından itibaren test yapmaya başlayacağım ben de inşallah. Zaten prolaktin yüksekliği vardı ben de. Bilmiyorum hiç mi yumurtlama olmadı ya da tam güzel mi olmadı artık neyse

Teşekkür ederim ne kadar zormus wala herseyden medet umuyoruz her adet zamani hüsran psikolojim alt ust oldu cok kafaya takıyorum 2 seneyi de gecince artik iyice bastirdi duygular insallah sizinde yüzünüz güler ben gibi umutsuz vaka gibiyim resmen heray

çok teşekkür ederim çatlamayı görmeden kasıt nedir peki testte her iki çizgininde koyu renk olması mı

çok teşekkür ederim çatlamayı görmeden kasıt nedir peki testte her iki çizgininde koyu renk olması mı
Orneklerde gormussundur biri kopkuyu t çizgisi ikincisinde t silik yani yumurta catlamjs demek sen bugunleri degerlendireceksin sonrada 2 hafta sonra test yapacaksin eger tutarsa

Öyle valla ama imkansız diye bsey yok işte. Allah’ın elinde her şey. Yıllar sonra hamile kalan çok insan var. Stres yapmamak lazım. Sizin ne zamandır olmuyor ?

Öyle valla ama imkansız diye bsey yok işte. Allah’ın elinde her şey. Yıllar sonra hamile kalan çok insan var. Stres yapmamak lazım. Sizin ne zamandır olmuyor ?
Hic sormayin ama insan iste olmayınca yargiliyor kendini 2 seneyi gecti olmuyor malesef

Hic sormayin ama insan iste olmayınca yargiliyor kendini 2 seneyi gecti olmuyor malesef
Benim de bu ocakta 2 sene olacak. 2 sene önce Ocak 16 da düşük yaptım. Kimyasal gebelikti. Ondan sonra da olmadı işte hiç. Bilmiyorum. Çok uğraştım. Doktora da gittim hep. Bu ay da olmazsa uğraşmayı bırakmak istiyorum artık. Ovulasyon testi yapmayı falan

Kimyasal yapanlarin tekrar hamile kalmasi kolaymis burda hep okudum cok üzücü bir durum ama ben bu zamana kadar hic hamile kalmadim ve inanin ben kilolu bir insandim sirf cocuk icin tup mide ameliyati oldum zayifladim dedim bu defa olur ama gene olmadi olumsuz dusunmeyin bence bir kere olmus ve eminim ki olacak yerimde olmak istemezdin ben aylarca bu testte bunu gördüm ne kadar mutlu oldum bilemezsiniz

Haklısınız o konuda. O 10 günlük gebelik bile bi umut bize. Ama size de olmuyor demedilerse sizin için de bi umut vardır. Sadece zaman inanın.
Benim teyzem evlendikten 7 sene sonra bi oğlu oldu. Sonra yine istediler. Sürekli tedaviler gördü. Olmuyordu bi türlü. Doktor ilkini ben doğurtmasam seni kısır deyip gönderirdim demiş. Ramazan ayı gelmiş. Doktor Ramazan’dan sonra gel tedaviye tekrar başlayalım demiş. Ramazanın içinde hamile kaldı teyzem. Kendiliğinden. Bi kızı oldu. Sonra zaten hemen hamile kalmıyorum diye rahat davranmışlar. İkinci kızı 2 yaşının içindeyken bi kızı daha doğdu. Üçüncüsü 2-3 yaşlarındayken bi kızı daha oldu
Geç oldu güç oldu ama rabbim sevindirdi yine de. Allahım bizim de kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah

Amin insalah benimde cevremdeki dostlarim hemen hamile kaldilar insan sevinemiyor bile cok kotu birsey iste diyorum ya sorun olmadığı halde olmayışı dokunuyor insana bu ay bi umut var icimde neden bilmiyorum normalde o kadar cok stres yapardim ki size anlatamam

Ben de dediğiniz durumdayım. İnanın çevremde benden sonra evlenen heeeeeerkesin bebeği oldu. Hatta ikinciye bile hamile olan var. Eşim duyunca üzülüyor. Ben üzülüyorum ama ona belli etmemeye çalışıyorum falan. Zor ya.
Ama bi sorun yoksa içiniz daha rahat olsun bence. Stres yapmamaya çalışın. Zor biliyorum ama işte. Daha da ne yapmak gerekir bilmiyorum. Aaaa. Ne diyeceğim. İnstagramda birgebeningünlüğü diye bi sayfa var. Bilmiyorum biliyor musunuz? O ebe yumurtlama masajı öneriyor. İnşallah gerek kalmaz ama olur da bu ay tutmazsa o masajı yapın bi. Yumurtlamayanlara yardımcı oluyormuş. YouTube’a birgebeningünlüğü yazın çıkar

Ah ah ondan aliyorum zaten ovulasyon iletisim icersindeyim dedigi masajida yaptim ama gormemistim iste ben buay bi kadina gittim ondan sonra testte yumurtlama gordum allahin hikmeti wala eslerimize de eziyet ben cok takıyorum kafaya ve esimide boguyorum bu konuda sonumuz ne olacak

Gittiğin kadın kim? Ne yaptı da yumurtlama gördün?
Masaj işe yaramadı mı?

Gittiğin kadın kim? Ne yaptı da yumurtlama gördün?
Masaj işe yaramadı mı?
Yasadigim yerde is yeri arkadaslarimin tavsiyeso uzerine gittik yaptigi masajla hamile kalan cok kisi varmis onlarda çevresindekilerin de hamile kalmasından sonra bana da soylediler gittim sadece karnima masaj yaptı o kadar sonra ne hikmetse ben teste yumrtlama gordum nerdeyse 3 aydan beri yapiyordum hicmi gormez bir insan ben o kadinda bi his hissettim icim rahat bu ay nedenini inanin bilmiyorum ama 2 aydan beri oyle bir psikolojiye girdim ki bu ay cok sakinim

Ay hani olur inşallah bu ay. Ne zaman adet tarihiniz? Nasıl bi masaj yaptı kadın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…