Evet canım yumurtlama değerlendirMerhabalar testimi yorumlayabilir misiniz acaba yumurtlama olabilir mi
Evet canım yumurtlama bu değerlendirMerhabalar testimi yorumlayabilir misiniz acaba yumurtlama olabilir mi
Yumurtlama günümüz aynı sayılır bende ilk Salı günü pik gördüm dün de pike yakındı hatta pinti yine bakalım bugün çatlayacak mı iki gündür değerlendiriyoruz inşallah tutarMerhabalar testimi yorumlayabilir misiniz acaba yumurtlama olabilir mi
Ay ben bugün hacamat yaptırdım ama ya yarın değerlendirebilirim ancakYumurtlama günümüz aynı sayılır bende ilk Salı günü pik gördüm dün de pike yakındı hatta pinti yine bakalım bugün çatlayacak mı iki gündür değerlendiriyoruz inşallah tutar
Aynen değerlendir canım sonra beklemeye koyulalım inşallah tutarAy ben bugün hacamat yaptırdım ama ya yarın değerlendirebilirim ancak
Aynen değerlendir canım sonra beklemeye koyulalım inşallah tutarEve gidince ovülasyon yapacak yine inşallah pik devam eder yarında çatlama olur.
Bugün test yaptınız mı çatlamış mıYumurtlama günümüz aynı sayılır bende ilk Salı günü pik gördüm dün de pike yakındı hatta pinti yine bakalım bugün çatlayacak mı iki gündür değerlendiriyoruz inşallah tutar
Süreci birlikte takip edelim miAynen değerlendir canım sonra beklemeye koyulalım inşallah tutar
Tabiki olur canım edelim bugün ki ovalüsyon testim silikleşmişti catlama dedim bugüne bakalım şu önümüzdeki iki günü de değerlendiririmSüreci birlikte takip edelim mi
Benim testim bu şekilde bugün çatlama olmuş mu sizceTabiki olur canım edelim bugün ki ovalüsyon testim silikleşmişti catlama dedim bugüne bakalım şu önümüzdeki iki günü de değerlendiririm
Ben bir tek bugünğ değerlendirebildim önğmüzfeki günlerde de müsait olamayacağız değerlendiremicem malesefTabiki olur canım edelim bugün ki ovalüsyon testim silikleşmişti catlama dedim bugüne bakalım şu önümüzdeki iki günü de değerlendiririm
Ben bide pcosum yaTabiki olur canım edelim bugün ki ovalüsyon testim silikleşmişti catlama dedim bugüne bakalım şu önümüzdeki iki günü de değerlendiririm
Evet canım çatlama olmuşBenim testim bu şekilde bugün çatlama olmuş mu sizce
Olsun canım Allah nasip etmişse tek degerlendirmeyle oluyor zaten inşallah bu ay güzel haberler alırızBen bir tek bugünğ değerlendirebildim önğmüzfeki günlerde de müsait olamayacağız değerlendiremicem malesef
Pcos olup gebe kalan çok kişi var öyle düşünmeBen bide pcosum ya
Testte çok erken pik gördüm normalde pcoslular daha geç yumurtluyor diye biliyorum. Gerçi ben hayır macunu kullandım adet bitince bir hafta kadar bide doktor klomen verdi onu kullandım o yüzden erken yumurtlamış olabilir miyim acabaPcos olup gebe kalan çok kişi var öyle düşünme
Ayy hadi inşallah aminOlsun canım Allah nasip etmişse tek degerlendirmeyle oluyor zaten inşallah bu ay güzel haberler alırız
Ondan da olabilir ama her pcos aynı deil pcos olup erken yumurtlayan da var hatta adeti düzenli olan daTestte çok erken pik gördüm normalde pcoslular daha geç yumurtluyor diye biliyorum. Gerçi ben hayır macunu kullandım adet bitince bir hafta kadar bide doktor klomen verdi onu kullandım o yüzden erken yumurtlamış olabilir miyim acaba
Benimde kısmen düzenli sayılır adetim. Bakalım inşallah güzel haber alırızOndan da olabilir ama her pcos aynı deil pcos olup erken yumurtlayan da var hatta adeti düzenli olan da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?