- 3 Ocak 2021
- 5.305
- 1.816
- 123
İnşallah canımBenimde kısmen düzenli sayılır adetim. Bakalım inşallah güzel haber alırız
Canım test yaptın mı ovülasyondan sonra kaç gün geçtiOndan da olabilir ama her pcos aynı deil pcos olup erken yumurtlayan da var hatta adeti düzenli olan da
Ben bugün doktora gittim iki tane yumurta gördü ovülayon testinde pik gördük ama çatlama olmamış. Doktor çatlatma iğnesi yazdı bir de duğhaton ilaç yazdı onları kullanacağımİnşallah canım
Dönüş yaparsanız çok sevinirimİnşallah canım
Kullan canım çatlatma iğnesi çatlatırBen bugün doktora gittim iki tane yumurta gördü ovülayon testinde pik gördük ama çatlama olmamış. Doktor çatlatma iğnesi yazdı bir de duğhaton ilaç yazdı onları kullanacağım
Sizin durumunuz nedir test yaptınız mıKullan canım çatlatma iğnesi çatlatır
Merhaba benim testimede bakar mısın pik mi cycle prognava kullanıyorum önümüzdeki ay çatlatma iğnesi kullanıcam normaldeSizin durumunuz nedir test yaptınız mı
Benim daha yumurtlamadan sonra 6.gün bugün testi 10.günden itibaren yapmaya başlıyorum geneldeSizin durumunuz nedir test yaptınız mı
Pik değil canım C çizgisi kadar kötü olması lazım. Yarın yine yapın koyulaşmaya başlamış yakında pik olur belkiMerhaba benim testimede bakar mısın pik mi cycle prognava kullanıyorum önümüzdeki ay çatlatma iğnesi kullanıcam normalde
İnşallah güzel haber alırsınızBenim daha yumurtlamadan sonra 6.gün bugün testi 10.günden itibaren yapmaya başlıyorum genelde
Canım test yatın mı çok merak ettim sonuç pozitiftir inşallahBenim daha yumurtlamadan sonra 6.gün bugün testi 10.günden itibaren yapmaya başlıyorum genelde
Negatif canımCanım test yatın mı çok merak ettim sonuç pozitiftir inşallah
Önümüzdeki ay kaldğımız yerden devam canım ümitsizliğe kapılmak yokNegatif canım
Benimde şuan böyle testlerim 22 sinde ovitrelle konuştum silinmeye başlamış t çizgisi iğne etkisi geçti galibaNegatif canım
11.gün bugün evet yaptım negatifCanım test yaptın mı ovülasyondan sonra kaç gün geçti
Ovalüsyona göre değerlendiremezsin iğne etkisini ovalüsyon silik olup gebelik pozitif olabilir iğne etkisi en az 10 gün geçmezBenimde şuan böyle testlerim 22 sinde ovitrelle konuştum silinmeye başlamış t çizgisi iğne etkisi geçti galiba
yani senin 2 mayıstan sonra test yapman lazım en erkenBenimde şuan böyle testlerim 22 sinde ovitrelle konuştum silinmeye başlamış t çizgisi iğne etkisi geçti galiba
Hmm anladım canım. Bende iğne etkisi geçmediği için ovülasyon kötü çıkmaya devam eder diye düşünüyordum. Neyse bekleyip dediğiniz tarihte test yapayım.yani senin 2 mayıstan sonra test yapman lazım en erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?