Ovülasyon

naz_evren

Guru
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
280
76
298
Bursa
Hanımlar sırasıyla 2 gün öncesi, dün ve bugün yaptığım ovülasyon testlerini paylaşıyorum. Çatlamış mı sizce bir bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_9076.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_9083.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_9092.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 57
Hanımlar sırasıyla 2 gün öncesi, dün ve bugün yaptığım ovülasyon testlerini paylaşıyorum. Çatlamış mı sizce bir bakar mısınız
Pik mi gordunuz daha once? Pik gordukten sonra bunlari yaptiysaniz catlamis demek.
Yoksa henuz yumurtlama gözükmüyor. Boyle silik cıkması bir sey ifade etmez

Canım pik görmen için t nin c kadar koyu veya daha koyu çıkması gerekir ovulasyon denebilmesi için

Benim gecen ay bu sekilde koyuluk vardi bir gun sadece sonra siliklesti, yumurtlama olmadi sandim ama doktor catlamis soldan dedi. Hic anlamiyorum bu testlerden markaya gore degisiyor mu acaba mesela benim ince çizgi cikiyor kalin cikmiyor boyle

Benim gecen ay bu sekilde koyuluk vardi bir gun sadece sonra siliklesti, yumurtlama olmadi sandim ama doktor catlamis soldan dedi. Hic anlamiyorum bu testlerden markaya gore degisiyor mu acaba mesela benim ince çizgi cikiyor kalin cikmiyor boyle
Daha önce farklı bir marka kullanmıştım yumurtlama olmadığı zaman çoook çoook silik çizgi çıkardı bu testler ise adetim bittiğinden beri gayet kalın belirgin çizgi çıkartıyor bende anlamıyorum koyuluğuna göre yorumluyorum işte doğruysa o da

Markasi ne canim bunun, ben bir gebenin günlüğü kullandim

benim testlerimi de yorumlar mısınız Döngümün 18.Günündeyim Ama daha yumurtlama olmadı mı ?

Eklentiler

• IMG_6216.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 36
Şu testlerle hiç göremeyecek gibi hissetmeye başladım şu an 19.gün testler aynı görseldeki gibi hala
Dediğim gibi bekleyin birde benim az akintim kaşıklar agri olmuştu normalde her akşam saat 17gibi yapıyordum belirtiler olunca ogun akşam saat 9dada yaptım bi baktım pik ertesi gün 17de yaptım silikti ogun 9da yapmasaydım kimbilir piki kacircaktim

Evet o da geliyor aklıma günde 1 sefer yapmayla kaçırmış da olabilirim, 3-4 gündür kasık ağrılarım oldu ama geçti

Evet o da geliyor aklıma günde 1 sefer yapmayla kaçırmış da olabilirim, 3-4 gündür kasık ağrılarım oldu ama geçti
Evet kimisinin bikac saatte gelebiliyorum çünkü benim 17de silikkken 21de piktu ertesi gün yine silikti elimizde fazla test varsa akşamda yapin isterseniz yada benim gibi sizde geç yumurtlayan olabilirsiniz ben 30 31 günde oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…