M meleklk Üye Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2024 590 166 23 24 Cuma 17:07 Konu Sahibi Konu Sahibi meleklk #1 Kızlar merhaba sırayla ovulasyon testlerim var sizce ne durumdalar Eklentiler IMG_3705.webp 32,3 KB · Görüntüleme: 31
M meleklk Üye Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2024 590 166 23 24 Cuma 17:15 Konu Sahibi Konu Sahibi meleklk #2 meleklk .!.: Kızlar merhaba sırayla ovulasyon testlerim var sizce ne durumdalar Genişletmek için tıkla... ??
meleklk .!.: Kızlar merhaba sırayla ovulasyon testlerim var sizce ne durumdalar Genişletmek için tıkla... ??
B Bus13 Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2023 610 134 23 28 Cuma 17:16 Konu Sahibi Konu Sahibi meleklk #3 Hepsi pik görünüyor
M meleklk Üye Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2024 590 166 23 24 Cuma 17:18 Konu Sahibi Konu Sahibi meleklk #4 Bus13 .!.: Hepsi pik görünüyor Genişletmek için tıkla... Çatlama olmamış mı daha 4 gündür yapıyorum hep böyle çıkıyor anlamadım birley
Bus13 .!.: Hepsi pik görünüyor Genişletmek için tıkla... Çatlama olmamış mı daha 4 gündür yapıyorum hep böyle çıkıyor anlamadım birley
B Bus13 Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2023 610 134 23 28 Cuma 17:18 Konu Sahibi Konu Sahibi meleklk #5 meleklk .!.: Çatlama olmamış mı daha 4 gündür yapıyorum hep böyle çıkıyor anlamadım birley Genişletmek için tıkla... Bazen yumurta büyüyüp çatlamadan kiste dönüşüyor belki öyle olabilir olmamış çatlama
meleklk .!.: Çatlama olmamış mı daha 4 gündür yapıyorum hep böyle çıkıyor anlamadım birley Genişletmek için tıkla... Bazen yumurta büyüyüp çatlamadan kiste dönüşüyor belki öyle olabilir olmamış çatlama
E eppursi Üye Kayıtlı Üye 28 Nisan 2025 140 27 13 25 Cuma 17:20 Konu Sahibi Konu Sahibi meleklk #6 En alttaki dışı hepsi pik en alttakinde control çizgisi biraz daha koyu eğer son yaptığınız oysa silikleşmeye başlayacaktır
En alttaki dışı hepsi pik en alttakinde control çizgisi biraz daha koyu eğer son yaptığınız oysa silikleşmeye başlayacaktır
M meleklk Üye Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2024 590 166 23 24 Cuma 17:20 Konu Sahibi Konu Sahibi meleklk #7 Bus13 .!.: Bazen yumurta büyüyüp çatlamadan kiste dönüşüyor belki öyle olabilir olmamış çatlama Genişletmek için tıkla... Ben bu ay doktorum yazdığı takvıyeye kullanıyordum bende pcos var yumurta buyuktmek için Zoi max diye kist mi yaptı acaba
Bus13 .!.: Bazen yumurta büyüyüp çatlamadan kiste dönüşüyor belki öyle olabilir olmamış çatlama Genişletmek için tıkla... Ben bu ay doktorum yazdığı takvıyeye kullanıyordum bende pcos var yumurta buyuktmek için Zoi max diye kist mi yaptı acaba
M meleklk Üye Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2024 590 166 23 24 Cuma 17:21 Konu Sahibi Konu Sahibi meleklk #8 eppursi .!.: En alttaki dışı hepsi pik en alttakinde control çizgisi biraz daha koyu eğer son yaptığınız oysa silikleşmeye başlayacaktır Genişletmek için tıkla... Ama sanki sondaki çatlamış gibi diğerine göre en silik olan o
eppursi .!.: En alttaki dışı hepsi pik en alttakinde control çizgisi biraz daha koyu eğer son yaptığınız oysa silikleşmeye başlayacaktır Genişletmek için tıkla... Ama sanki sondaki çatlamış gibi diğerine göre en silik olan o
E eppursi Üye Kayıtlı Üye 28 Nisan 2025 140 27 13 25 Cuma 17:21 Konu Sahibi Konu Sahibi meleklk #9 eppursi .!.: En alttaki dışı hepsi pik en alttakinde control çizgisi biraz daha koyu eğer son yaptığınız oysa silikleşmeye başlayacaktır Genişletmek için tıkla... En soldakinden bahsediyorum
eppursi .!.: En alttaki dışı hepsi pik en alttakinde control çizgisi biraz daha koyu eğer son yaptığınız oysa silikleşmeye başlayacaktır Genişletmek için tıkla... En soldakinden bahsediyorum
M meleklk Üye Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2024 590 166 23 24 Cuma 17:22 Konu Sahibi Konu Sahibi meleklk #10 eppursi .!.: En alttaki dışı hepsi pik en alttakinde control çizgisi biraz daha koyu eğer son yaptığınız oysa silikleşmeye başlayacaktır Genişletmek için tıkla... Evet en son yaptığım o dünü değerlendiremedim ama ondan önceki günü değerlendirdim bugünü de değerlendirmeli miyim
eppursi .!.: En alttaki dışı hepsi pik en alttakinde control çizgisi biraz daha koyu eğer son yaptığınız oysa silikleşmeye başlayacaktır Genişletmek için tıkla... Evet en son yaptığım o dünü değerlendiremedim ama ondan önceki günü değerlendirdim bugünü de değerlendirmeli miyim
B Bus13 Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2023 610 134 23 28 Cuma 18:14 Konu Sahibi Konu Sahibi meleklk #11 meleklk .!.: Ben bu ay doktorum yazdığı takvıyeye kullanıyordum bende pcos var yumurta buyuktmek için Zoi max diye kist mi yaptı acaba Genişletmek için tıkla... Bende de pcos var maalesef böyle 4-5 gün pik oluyor hamile kaldığım ay bir gün pik ertesi gün çatlama olmuştu
meleklk .!.: Ben bu ay doktorum yazdığı takvıyeye kullanıyordum bende pcos var yumurta buyuktmek için Zoi max diye kist mi yaptı acaba Genişletmek için tıkla... Bende de pcos var maalesef böyle 4-5 gün pik oluyor hamile kaldığım ay bir gün pik ertesi gün çatlama olmuştu
M meleklk Üye Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2024 590 166 23 24 Cuma 18:27 Konu Sahibi Konu Sahibi meleklk #12 Bus13 .!.: Bende de pcos var maalesef böyle 4-5 gün pik oluyor hamile kaldığım ay bir gün pik ertesi gün çatlama olmuştu Genişletmek için tıkla... Hamile kaldığınız ay ne yapmıştınız bu extra birşey kullandınız mı
Bus13 .!.: Bende de pcos var maalesef böyle 4-5 gün pik oluyor hamile kaldığım ay bir gün pik ertesi gün çatlama olmuştu Genişletmek için tıkla... Hamile kaldığınız ay ne yapmıştınız bu extra birşey kullandınız mı
B Bus13 Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2023 610 134 23 28 Cuma 21:21 Konu Sahibi Konu Sahibi meleklk #13 meleklk .!.: Hamile kaldığınız ay ne yapmıştınız bu extra birşey kullandınız mı Genişletmek için tıkla... C life kullandım birde folik asit
meleklk .!.: Hamile kaldığınız ay ne yapmıştınız bu extra birşey kullandınız mı Genişletmek için tıkla... C life kullandım birde folik asit