Ovülasyon

kaç gündür yapıyorum bugün sabah böyle cıktı sevindim. öğlen yaptım daha silikti bu Acaba bu kadar mı yükseldi. Moralüm bozuldu ister istemez

Benimde hep böyle çıkıyor , daha çok çok koyu göremedim adetimden beri 20.gun falan daha koyu olmadı en fazla bu kadar normal mi bu?
Bilmiyorum canım. Ben de umut ediyorum yarın pik görürüm. Saat 10:30 da yapıcam yazarım. Benim bugün adet sonrası 14. Gündü ve takvime göre yumurta günü. Ama pik görmedim aksine aksam üzeri yaptıgımda cooook silik çıktı

Ben adet gunleri ile beraber 15. 16. Günlerde pik gördüm

Aynen benimde öyle yani böyle oldu en fazla hala da öyle gibi

Pikin üzerinden 4 gün geçti. Şuan da sipsilik. İnşallah tutturabilmişizdir. Sadece yakalamak yetmiyor.
şimd tuvalete girdim bayağı beyaz akıntılı akışkan akıntı olmus afedersiniz. Bugün inş pik görürüm. Amh da düşük doktor doğal yolla zor dedi gönderdi. Ama inanıyorum ki inş allahım isteyen herkese versin

Desteğiniz için teşekkür ederim pik oldu. Akşama deneyeceğim. Rabbim inş güzel haberleri de vermeme yardımcı olur.

Eklentiler

• IMG_9735.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 14
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…