- Konu Sahibi kelebek nur
-
Morel bozulacak birsey yok dene yine de bugün zararı olmazkaç gündür yapıyorum bugün sabah böyle cıktı sevindim. öğlen yaptım daha silikti bu Acaba bu kadar mı yükseldi. Moralüm bozuldu ister istemez
Benimde hep böyle çıkıyor , daha çok çok koyu göremedim adetimden beri 20.gun falan daha koyu olmadı en fazla bu kadar normal mi bu?Kızlar pik mi sizce ne dersiniz?
Bilmiyorum canım. Ben de umut ediyorum yarın pik görürüm. Saat 10:30 da yapıcam yazarım. Benim bugün adet sonrası 14. Gündü ve takvime göre yumurta günü. Ama pik görmedim aksine aksam üzeri yaptıgımda cooook silik çıktıBenimde hep böyle çıkıyor , daha çok çok koyu göremedim adetimden beri 20.gun falan daha koyu olmadı en fazla bu kadar normal mi bu?
Ben adet gunleri ile beraber 15. 16. Günlerde pik gördümBilmiyorum canım. Ben de umut ediyorum yarın pik görürüm. Saat 10:30 da yapıcam yazarım. Benim bugün adet sonrası 14. Gündü ve takvime göre yumurta günü. Ama pik görmedim aksine aksam üzeri yaptıgımda cooook silik çıktı
Sizinde benim gibi silik miydi önce koyu sonra hep silik cıkıyor. Koyu dediğim de görseldeki gibiydi pik değilBen adet gunleri ile beraber 15. 16. Günlerde pik gördüm
Evet silikti. Hatta başlarda öyle bir silikti ki nasıl pik olacak dedim. Sizin yarın pik olur.Sizinde benim gibi silik miydi önce koyu sonra hep silik cıkıyor. Koyu dediğim de görseldeki gibiydi pik değil
Amin canım inşEvet silikti. Hatta başlarda öyle bir silikti ki nasıl pik olacak dedim. Sizin yarın pik olur.
Pikin üzerinden 4 gün geçti. Şuan da sipsilik. İnşallah tutturabilmişizdir. Sadece yakalamak yetmiyor.Amin canım inş
Aynen benimde öyle yani böyle oldu en fazla hala da öyle gibiBilmiyorum canım. Ben de umut ediyorum yarın pik görürüm. Saat 10:30 da yapıcam yazarım. Benim bugün adet sonrası 14. Gündü ve takvime göre yumurta günü. Ama pik görmedim aksine aksam üzeri yaptıgımda cooook silik çıktı
şimd tuvalete girdim bayağı beyaz akıntılı akışkan akıntı olmus afedersiniz. Bugün inş pik görürüm. Amh da düşük doktor doğal yolla zor dedi gönderdi. Ama inanıyorum ki inş allahım isteyen herkese versinPikin üzerinden 4 gün geçti. Şuan da sipsilik. İnşallah tutturabilmişizdir. Sadece yakalamak yetmiyor.
bugün benimde böyle oldu Pik mi acaba ya?Desteğiniz için teşekkür ederim pik oldu. Akşama deneyeceğim. Rabbim inş güzel haberleri de vermeme yardımcı olur.
Bugün ve yarını degerlendir canımbugün benimde böyle oldu Pik mi acaba ya?
Ay ins olur yaBugün ve yarını degerlendir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?