- 20 Ağustos 2025
- 55
- 3
- 1
- Konu Sahibi kelebek nur
-
İki gün pik gördüm ertesi gün silindiKaç güne silikleşti ben cuma gördüm pik. 2 gün aktif oldum ama bugün olmayacagım kaçırdım diye stres yaptımbu işler kolay değil anlaşılan. Benim yaş oldu 34. Amh da düşük
Yumurtlama günü ve ertesi günü catlama günü de olmalıBi de çatlama görülünce mi denemek doğru yoksa kaçırmış mı oluyoruz
Bugün ve yarını değerlendir testi yapmaya devam et silindiği zaman catlama olıyor o günü de degerlendirKızlar merhaba bu pik mi oluyor
Benim testler silikleşmiyorBugün ve yarını değerlendir testi yapmaya devam et silindiği zaman catlama olıyor o günü de degerlendir
Adet gununden uzsklastkksa yumurtlama bitince siliklesir o siradada çatlarBenim testler silikleşmiyor
Teşekkür ederim ama adet günüme 1 hafta varAdet gununden uzsklastkksa yumurtlama bitince siliklesir o siradada çatlar
Her günü değerlendir inşallah olurTeşekkür ederim ama adet günüme 1 hafta var
Pik duruyor canım sen başla artıkKızlar merhaba bu pik mi oluyor
Olsun demek ki sen geç yumurtlamıssın. Eğer sperm tutunursa zaten her türlü regli durduracaktırTeşekkür ederim ama adet günüme 1 hafta var
Teşekkür ederimPik duruyor canım sen başla artık
Ben de bugünü tekrar değerlendiricem. İnş yakalayabiliriz
İnşallah canım bu ay bebiş haberlerini vermek nasip olurOlsun demek ki sen geç yumurtlamıssın. Eğer sperm tutunursa zaten her türlü regli durduracaktır
İnş canım ama benim regl belirtilerim başladıİnşallah canım bu ay bebiş haberlerini vermek nasip olur
Öyle düşünme hamilelik belirtileri de aynıymışİnş canım ama benim regl belirtilerim başladı
Muhtemeln bu ay da değil
Her ay yanı yanılgıyı ve umudu yaşıyorum canım. Allah büyük olursa mucizesine sığınırım. Rabbim nolur öyle olalımÖyle düşünme hamilelik belirtileri de aynıymış
Amin inşallahHer ay yanı yanılgıyı ve umudu yaşıyorum canım. Allah büyük olursa mucizesine sığınırım. Rabbim nolur öyle olalım
Canım doğru çıkabilir sonrasında kan testi verirsinKızlar geçen ay 18 de adet oldum ve yarın yani 15 Eylül erken gebelik testi yapsam doğru sonuç cıkar mı acaba tedavi görüyorum çünkü sehir dışındayım adet olacaksam hastaneye gitmem gerekiyor
Ya zaten adet olsam kan testine gerek yok da ne bilim işte eğer olacaksam dönmem gerekecek resmen stresli hayatta yaşıyoruz nasibimiz böyleCanım doğru çıkabilir sonrasında kan testi verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?