- 20 Ağustos 2025
- 37
- 2
- 1
- Konu Sahibi kelebek nur
-
ÇatlamışMerhaba kızlar pazartesi günü test pik oldu Salı da koyu renk gibiydi günleri degerlendirdim ve bugün ki ovülasyon test yaptım ekliyorum doktor 19 mm yumurta var demişti sizce catlamıs mıdır acil yardımcı olur musunuz
Yani şuan ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musun bana inan ki bilmiyorumÇatlamış
Bugün ve yarını da değerlendirinYani şuan ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musun bana inan ki bilmiyorum
Peki ya sonra bugünü degerlendiremeyebiliriz dün değerlendirdik canlı kalır sanırım yarını değerlendiririz sonrasında ne yapalım acabaBugün ve yarını da değerlendirin
Sonra bekleyeceksin yapabileceğin başka bişey kalmıyorPeki ya sonra bugünü degerlendiremeyebiliriz dün değerlendirdik canlı kalır sanırım yarını değerlendiririz sonrasında ne yapalım acaba
En erken ne zaman öğrenebilirim o zaman şuan biraz da sarımsı akıntım var bugün de afedersin idrarım sabah bembeyaz geldi ilk kez böyle olduSonra bekleyeceksin yapabileceğin başka bişey kalmıyor
Sonra bekleyeceksin yapabileceğin başka bişey kalmıyor
Şüpheli ilişkiden 14 gün sonra idrarda da kanda da çıkıyor diye biliyorumEn erken ne zaman öğrenebilirim o zaman şuan biraz da sarımsı akıntım var bugün de afedersin idrarım sabah bembeyaz geldi ilk kez böyle oldu
Alttaki test bugün ise yarın yumurtlayabilirsin gibi duruyorKızlar selam. Ovülasyon testimi yorumlayabilir misiniz. Üstteki 12.gün alttaki 14.gün yumurtlama için t çizgisi c den koyu mu olması gerek yumurtlama olmadı mı acaba
Eki Görüntüle 3640336
Bence bugün ve yarınıda değerlendirKızlar bakar misiniz en üstte ki dün akşam 10 bucukta yaptım diğer ikisi ni bugün yaptım sabah yaptığım silik şimdi yaptım belirgin çıktı kafam karıştı pik görmeden bi gün önce degerlendirmistik bi gün geçti pik görünce iki gündür değerlendirdim
Eki Görüntüle 3640340
Ama iki gündür oldu zaten ondan öncede gün aşırıydi bugün durup yarın değerlendirelim dedik çünkü üst üste sperm kalitesi dusuyo ya zaten bugün çatlasa bile 3 4 gün canlı kaliyo spermBence bugün ve yarınıda değerlendir
Ama catlama günü sperm önemli esinde sıkıntı yoksa gir benceAma iki gündür oldu zaten ondan öncede gün aşırıydi bugün durup yarın değerlendirelim dedik çünkü üst üste sperm kalitesi dusuyo ya zaten bugün çatlasa bile 3 4 gün canlı kaliyo sperm
Tamam cnm bugün de degerlendireyim o zamanAma catlama günü sperm önemli esinde sıkıntı yoksa gir bence
Evet alttaki bugün ama 12.güne göre daha silik çıktı koyulaşır mı kiAlttaki test bugün ise yarın yumurtlayabilirsin gibi duruyor
Yarın yada diğer gün pik olurKızlar pik mi sizce ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?