Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki güvenli bi site mi güvenerek alabilir miyim birde hangi markayı önerrsnzHepsi medikal var kapida odemeli satis sitesi
Ben almadim. Ama alanlar var zaten fazla marka yok orda labaquik varPeki güvenli bi site mi güvenerek alabilir miyim birde hangi markayı önerrsnz
Hayır yumurtlama oldu şuan döllenme halindesin. Nasipse yumurtan döllenir. Ağrılar normal geçer 1 2 günekızlar selam. bişey soracaktım. benim ovulasyon günüm 10 aralıktı . ama hala kasık ağrılarım devam ediyor. hatta bazen belim ve sırtım bile ağrıyor. göğüslerim hassas , uçları hafifa acıyor. adetime de 7-8 gün var. sizce hala ovulasyonun sancısı devam ediyor olabilir mi ne dersiniz ?
Aynen dediğim gibi merak etme, dua et sadeceay canım inşallah yaa çünkü hiç böyle ağrılarım olmamıştı. 8 aydır korunuyorduk . 2 aydır korunmuyoruz, inşallah dediğin gibidir![]()
Sıvı alımına dikkat edilmemiş sanırım.Selam kızlarrr ekte dün ve bugün yaptığım ovulasyon testleri var ve kafam karıştı. Bu testlerin git gide koyulaşması gerekmiyor mu anlayamadım neden bugün yaptıüım düne göre çok silik çıktı
saat 2 gibi yaptım testi yanlış hatırlamıyorsam saat 12 gibi de sıvı alımını kestimSıvı alımına dikkat edilmemiş sanırım.
İdrarı yeterince damlatıyor musunuz ?saat 2 gibi yaptım testi yanlış hatırlamıyorsam saat 12 gibi de sıvı alımını kestim
Ama her ay aynı olmaz yumurtlama günüevet 4-5 damla damlatıyorum 25 günde bir regl oluyorum ben bugünde 9.günüm geçen ay 9.gün yumurtam çatlamıştı o yüzden kafam kartıştı
Merhaba
4 ay önce 5 haftalik iken düşük yaptım. Sonrasında adetim duzensizlesti. 8 aralıkta adet gördükten sonra bir de 27 aralıkta oldum. Salı günü ovulasyon testi yapmaya başladım. 1. Testte hafif silik çıktı, 2. Testte control çizgisine yakın kırmızı çıktı ve dün yaptığımda ise 2. Çizgi çıkmadı. Bu normal mi?
Bu testlere göre 2 ovulasyon gibi ama okadar açık renkte olmaz. Adetinizin bitiminden kaç gün sonra başladınız ?Asagidaki gibi bugün de yaptım tek çizgi çıktı? Eki Görüntüle 1935205 Eki Görüntüle 1935205